Звездни компромати - 386

• 77 078
  • 733
  •   1
Отговори
# 300
И какво означава хаштагът или каквото е там @нюгардероб 🙄🤔😆

# 301
Това е жената на Борис Солтарийски от Ку- ку бенд.

# 302
И какво означава хаштагът или каквото е там @нюгардероб 🙄🤔😆

Само дето не е хаштаг, ако беше кликнала щеше да разбереш. Явно това е някаква модна марка на госпожата. Между другото преди ги засичах с Борис редовно в кварталното Фантастико, на живо си е съвсем обикновена жена.

# 303
  • Countryside
Адито и тя клонинг. Сигурно Борис я е объркал с някой от другите клонинги и сега развод! Ама какво в виновен човека, то по калъп ги правят, начи!

# 304
# 305
  • в рока
Тук Кейт ми харесва повече. Шапката ѝ стои по-добре.

# 306
На мен Кейт ми изглежда по-възрастна тук.

# 307
  • в рока
На мен Кейт ми изглежда по-възрастна тук.
Тя Кейт по принцип не ми е младолика.. Но ми харесва, и облеклото повече, доколкото се вижда горната част на снимката. По принцип и двете са ми симпатични.

# 308
  • София
Борис Солтарийски е супер пич, много земен и е един от малкото, които звездоманията изобщо не ги е завладяла. За разлика от жена му. Не се изненадвам, че се развеждат. Единствено съжалявам за детенцето, което доколкото знам е оставено на грижите на баба си в Русе (майката на Аделина).

# 309
Много е хубава Солтарийска.

# 310
Като я видя тази Ева в На кафе и ме напушва смях... 😂
хубаво момиче, а изглежда като мургава продавачка от някой битак. Не знам сама ли се докарва така или я гласят професионалисти, но е направо гавра.

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 12 ное 2018, 10:15 от Ванилия 🌸

# 311
  • До морето
Ахам, с конска опашка на една страна! Тази прическа трябва да бъде забранена за момичета над 12 години.

Гледам ги и аз и забелязвам, че на Юлиян Константинов много му личи, че не я понася Евчето.

# 312
Той Юлиян кой ли понася, за мен този с нищо неизвестен тип ми е адски неприятен.

# 313
  • софия
Уж е хубава, но има нещо в нея, което не харесвам - грубо говори, дразнещо се смее, има диалект, стилът е провинциален. Абе, един няма около онази маса, който да ми харесва. Как ги събраха всичките такива?

# 314
  • До морето
Той Юлиян кой ли понася, за мен този с нищо неизвестен тип ми е адски неприятен.

И ти си права 😁
Големи претенции има и голямо самочувствие, а в крайна сметка какво - клюкарка на щат при Гала 🙄

Последна редакция: пн, 12 ное 2018, 11:17 от Boho chic

Общи условия

Активация на акаунт