Звездни компромати - 386

• 77 191
  • 733
  •   1
Отговори
# 285
  • в рока
Ох, аз не мога да я видя ГеритУ и сега няма да спя.

И за да не е спам, понеже не съм гледала ВИП брадър, това за Мари, която наричала Стефан “татко” вярно ли е?  
Ако е така и наистина се е хвърляла на врата му и е избутала собствената му дъщеря, за да се показва по телевизията, започвам сериозно да се замислям над психичното здраве на Гала и дъщеря й.
Вярно е, беше по-настоятелна в милувките, в изказванията, вдъхването на кураж...

# 286
  • До сърцето...
Чудя се докога ще се приемат писаниците на разни журналя (стила вече е познат от години....) за истина и даже ще се са обект на възмущение? 

# 287
  • София
Аз питам вярно ли е.
Не ги приемам за истина. Нали сте клюкарки, затова вас питам. Не вярвам на медии. Само казаното в БГ мама е истина Mr. Green

# 288
А Герито Дончева косми ли има под мишниците?
И аз виждам косми.
Сигурно е по последна мода Stuck Out Tongue Winking Eye

# 289
  • София
Не е ли просто по-тъмно? Често срещано по снимки е мястото там да е неравномерно оцветено.

# 290
  • До сърцето...
... Само казаното в БГ мама е истина

аПсолютно! Mr. Green
Според мен просто Мари не си притесни, като другото момиче. И поне по-малко се притесни. Нямаше избутване или нещо такова. Според мен. Не претендирам да помня, но не ми направи лошо впечатление. То аз всъщност и два пъти гледах, формата тази година беше много неприятен.

# 291
Ох, аз не мога да я видя ГеритУ и сега няма да спя.

И за да не е спам, понеже не съм гледала ВИП брадър, това за Мари, която наричала Стефан “татко” вярно ли е?  
Ако е така и наистина се е хвърляла на врата му и е избутала собствената му дъщеря, за да се показва по телевизията, започвам сериозно да се замислям над психичното здраве на Гала и дъщеря й.
Така си беше, другото дете стоеше в страни, тя го беше обсебила и му се беше хвърлила на врата

# 292
Да наричаш "татко Стефо" друг мъж, когато биологичният ти баща не е спирал да се грижи за теб, включително и финансово, е кофти.

# 293
Едва ли навън го нарича така. Беше много показна цялата работа с цел да покажат колко си обича децата. Между другото Мари ми се видя грознаватичка, не е много като в инстаграм.

# 294
  • в рока
Аз също не казвам, че я избутва, но ми беше пренавита. Другото дете можеше да да е било притеснено, но Мари преекспонира за мен...

Последна редакция: нд, 11 ное 2018, 22:16 от purko88

# 295
Боже, за миг дадоха в папараци Стефка Костадинова, брррр ужасно изглежда.

# 296
  • Viena
Кака Венета и тя надула устни 💋

# 297
Тази госпожа никога не съм виждала да се обсъжда.
Аделина Солтарийска.
https://www.instagram.com/p/Bp_thuAB-JS/?utm_source=ig_share_she … hid=1n2lsche4mveo
Доколкото разбрах, се развеждат с мъжът ѝ

# 298
Изглежда по-самовлюбена от Николета и Златка (все едно коя) взети заедно.

# 299
Тази госпожа никога не съм виждала да се обсъжда.
Аделина Солтарийска.
https://www.instagram.com/p/Bp_thuAB-JS/?utm_source=ig_share_she … hid=1n2lsche4mveo
Доколкото разбрах, се развеждат с мъжът ѝ
А защо трябва да сме я обсъждали? Коя е?

Общи условия

Активация на акаунт