Звездни компромати - 386

• 76 847
  • 733
  •   1
Отговори
# 510
Ирина Митева и нея я харесвам визуално, но не ми допада говорът й. Струва ми се, че би могла да поработи върху артикулацията си. Много съска като говори и изобщо някак със стиснати устни произнася думите.

# 511
  • София
Ирина Митева и нея я харесвам визуално, но не ми допада говорът й. Струва ми се, че би могла да поработи върху артикулацията си. Много съска като говори и изобщо някак със стиснати устни произнася думите.

Ама пък е като ефирна фея.

Тук ли имаше фенки на балета? Баришников ще има представление януари в Софийската опера https://www.segabg.com/hot/svetovniyat-barishnikov-idva-u-nas-mo … rodskibarishnikov

# 512
  • София
Кейт
Скрит текст:
с Уилям
Скрит текст:

# 513
  • София
Напоследък Кейт хич не ми харесва. И Уилям доста оплешивя.

# 514
На мен тези двамата винаги са ми били смешни,Кейт е типичната жена-краварка,английска селянка Simple Smile
Новите също са смешни-поне Мегън,Хари е сладур Simple Smile

# 515
Ама пък е като ефирна фея.
За мен прилича на робот.

# 516
Pelli, ☝🏻Умница си ни ти в принц се целиш 😜

# 517
Никол Станкулова била родила миналата неделя , според тази статия
http://7dnibulgaria.bg/archives/33051

# 518
Вчера в темата за Биг Брадър се раздаваше морал как жени с минало нямало как да си намерят мъж, но ето Олесия ги опроверга.

Олеся се омъжи преди месеци, и то не за първи път - тези сватбени снимки циркулират от лятото и над 20 хиляди потребители са сколасали да ги харесат вече в инстаграма. Иначе още преди десетина години ги е опровергала с първия брак, ако считаме единствено брака за успешно намиране на мъж.

# 519
Току що гледах Елен Колева в реклама на "Олинеза", да не са се събрали пак? Grinning

# 520
Е, неее! Верно ли?

# 521
  • Countryside
Уилям откак оплешивя и тотално погрозня. Чудя се защо не си присади коса, толкова е хубав с коса. А Харито оплешивява на темето, но поне в анфас е готин. Ама що не си присади и той малко косица на плешивото? Кофти ген са взели, гледам Филип, а и Чарли още имат косица.

Извинете невежеството ми, но с какво е известна въпросната Олеся?

Радвам се за Николче, 2седмици преди термин е сравнително ок да родиш.

Не съм гледала Елен в рекламата на Олинеза. И какво му е на името Елена, та е трябвало да е Елен?

Последна редакция: пт, 16 ное 2018, 05:57 от Сиренце

# 522
Не мога да си обясня странното поведение на Николчето около бременността й. Като й гледам Инстаграма сякаш през цялото време е в депресия и меланхолия по небременния си период. Усеща се, че май не е била готова за бременност, но нали майка й вероятно командва кога какво да прави...

# 523
Бременността може да вкара всекиго в депресия. Дано си е добре жената.

# 524
  • Viena
Гледам Гала е направила гаф в предаването си,цял ден я бъзикат жестоко!

Общи условия

Активация на акаунт