Звездни компромати - 386

• 76 857
  • 733
  •   1
Отговори
# 495
За мен Диана Димитрова има едно от най- красивите лица в Бг.
Харесвам я, защото ми е писнало от силиконови, разкривени, подути лица, от жени с лица, като карикатури, издялкани по един и същ начин, с едни и същи изражения.
И за да не съм голословна, ще сложа една нейна снимка, която най- добре олицетворява това, което намирам за по- особено в нея :

Точно с тази снимка няма как да ме убедиш ,че красива
Що за грозен грим и снимка

# 496

Е, покажи някоя снимка на някой нахилен с хлътнали и очертани скули. Тя мимиката не позволява. Иначе и на мен не ми изглежда кой знае каква красавица.

# 497
Тук има опит да се докара вид на фатална жена Laughing

# 498
  • София
На тази снимка не мен хич не ми харесва. Толкова са прекалили с контурирането от едната страна, че чак бузата и изглежда хлътнала. А тя не е така. Ако не е много нацапотена изглежда по-добре и си е отговаря на възрастта.

# 499
Ясно ми е, че няма как да се видят скули като е нахилена. 😒 На оная снимка със скулите от грим и обработка буквално са и сменили физиономията.

# 500
  • София
С тази отворена уста и тежък грим е точно като Николета и подобни, неподходящ пример, иначе жената въобще не изглежда като типичните кифли. Има много грозна татуировка на гърба и винаги ми е накаква меланхолична и отнесена като Радина Кърджилова. Не намирам друга снимка, на която да се вижда татуировката.
Скрит текст:

# 501
За мен Диана Димитрова има едно от най- красивите лица в Бг.
Харесвам я, защото ми е писнало от силиконови, разкривени, подути лица, от жени с лица, като карикатури, издялкани по един и същ начин, с едни и същи изражения.
И за да не съм голословна, ще сложа една нейна снимка, която най- добре олицетворява това, което намирам за по- особено в нея :
Скрит текст:
Точно с тази снимка няма как да ме убедиш ,че красива
Що за грозен грим и снимка
Аз не правя презентация на продукт и не се опитвам никого да убеждавам.
Просто си казвам мнението - за мен е една красива жена, различна от масовия стериотип , който се налага в последните десетина години.

Скрит текст:

# 502
Е, че той намира за красиви тези, които си сложила за сравнение до Диана Димитрова Thinking

# 503
Е стига, де. Тия пластмасовите са само в БГ и всъщност са представителки на определа ниша. Иначе има и Диляна, Йоана Буковска - не е млада вече, но е много стилна, Ралица Паскалева и още.
А Диана не че ми е много анти, но като актриса е пълен потрес, затова може би и мнението ми за нея не е много отлично.

# 504
Диана има ужасен грим. Като неизчистен е в повечето случаи.
Аз НИЩО не разбирам от гримиране ама да имаш вид на вечено напушена и пияна и да ме убеждават, че е красива, няма да повярвам. Аз лично не я харесвам. Играе кофти, и погледът ѝ е толкова празен.
И е все една бунтарски облечена, раздърпана..
Та, не я харесвам и толкоз.

# 505
Мен ме кефи. Не е типичната хубавица, едното и предно зъбче и криво, но това и е чара, пък и не се гологъзи във филма.....А и доцент Банков много и отива.

# 506
И на мен ми е симпатична на външен вид, но никаква харизма няма милата, и с този монотонен глас.....

# 507
  • софия

Олесия да не се е омъжила? Има текст доста дълъг отдолу но не мога да разбера много какво пише?

# 508
Мисля, че се омъжи преди няколко месеца, тук беше споменато. Иначе погледнах снимката и в два последователни поста разказва как са се срещнали с настоящия.

Не ме впечатлява особено Диана, хубава е, но просто няма магия в моите очи. Ирина Митево също я намирам за слаба актриса, но чисто визуално много ми допада.
Ралица Паскалева пък страшно много я харесвам като външност, но и тя няколко пъти гостува на Гала със Салпаров и просто... не мога да кажа нещо конкретно, отвътре ме човърка и...не знам, не ме кефят  😏

# 509
Вчера в темата за Биг Брадър се раздаваше морал как жени с минало нямало как да си намерят мъж, но ето Олесия ги опроверга.

Общи условия

Активация на акаунт