Звездни компромати - 386

• 76 860
  • 733
  •   1
Отговори
# 480
За първи път ми стана тъжно от снимка на Елизабет Хърли.

# 481
И на мен...А тя сигурно много се е постарала да ни стане хубаво.

# 482
Toва пък защо? Всичките й снимки са еднакви. По бански/ ц*ци или с прилепнала рокля, показваща ц*ци.

# 483
  • софия
Toва пък защо? Всичките й снимки са еднакви. По бански/ ц*ци или с прилепнала рокля, показваща ц*ци.
Баш, вече 20 години е едно и също. Хубава е, но все си мисля, че може да смени стила.

# 484
  • Пловдив
Много е трудно на човек да приеме, че остарява. Особено ако е под светлините на прожектора.

На мен едно време 30 годишните ми се виждаха много стари. Сега 50 годишните ги смятам за млади  Laughing

# 485
За мен Диана Димитрова има едно от най- красивите лица в Бг.
Харесвам я, защото ми е писнало от силиконови, разкривени, подути лица, от жени с лица, като карикатури, издялкани по един и същ начин, с едни и същи изражения.
И за да не съм голословна, ще сложа една нейна снимка, която най- добре олицетворява това, което намирам за по- особено в нея :

# 486
Съвсем обикновена жена. Чертите й са по-скоро неправилни, но не по прекрасен начин. Мен не ме впечатлява с нищо. Има много по-хубави по улиците, ако се огледаш. Сега ако е талантлива и чаровна, това е друго, аз не я гледам на екран и не знам.

# 487
На снимката Диана има хубави скули. Иначе не ми е кой знае каква красавица , а и изглежда много по-стара от 28...

# 488
И на мен ми е симпатична, като за 40 годишна жена. С Вергов много им се получаваха сексуалните сцени.

# 489
  • Разпиляна във въображението
Идвам с чудесна новина - Росен Плевнелиев и семейство няма да заминават за Америка. Родолюбци са, затуй. 😜 😋😁

Пфууу, радостта беше кратка.

# 490
И на мен ми е симпатична, като за 40 годишна жена
Май е доста по- млада.... Хубави скули има, но полу отворените/затворени устни са ми......не красиви.

# 491
Диана Димитрова и аз много я харесвам. Има много топло излъчване. И в тялото изглежда доста добре.

# 492
На 27-28 години е.

# 493
Изглежда на 40.

# 494
И хубавите скули май са само на обработени снимки. https://www.instagram.com/p/Bnoa2Vphua4/?utm_source=ig_share_she … hid=1hwox203hup0g

Общи условия

Активация на акаунт