Звездни компромати - 386

• 77 271
  • 733
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Изглежда добре, но пак по-стара от него.
Което не е проблем, де...

# 61
  • Rock & Roll feeling ...
Исках да се изкажа по темата за бебе, но пропуснах предната тема. Според мен, докато Пулев има активна кариера, бебе няма да има! Той е на кой знае какви допинги, при които е напълно недопустимо да се размножава, защото риска за плода е огромен. Андреа пълнее от депресия и аз искрено я съжалявам. Със сигурност не е лесно да обичаш няколко толкова силно и да си готов да отложиш мечтите си заради неговата кариера...

Всъщност по реплики на Кубрат и Тервел, той е този който иска да има дете и да се ожени за нея.
Тя никога не е коментирала,което е нетипично за една влюбена жена,която трепне да роди дете на любимия си мъж. Всъщност Андреа,никога не ми е приличала на силно влюбена в Кубрат. Може би защото за моите разбирания една влюбена жена,доволна от връзката си няма да се занимава толкова с чужди животи, интриги и мъже. Но тва си е мое наблюдение и мнение.

# 62
С кой мъж се занимава Thinking

Я разкажи клюката Grinning

# 63
  • Rock & Roll feeling ...
Не визирам изневяра, а бутане на носа в чужди връзки.

# 64
  • I want it all and I want it now.
ДжейЛо 😊 винаги изглежда добре .

# 65
Баш психично разстройство си е.

Borderline означава граница. Форумката според мен го написа в смисъла, че са били на границата да имат или да нямат деца.
Разстройството е borderline disorder (или цялото е borderline personality disorder). Ако кажеш само borderline никой няма да разбере специално психичното разстройство.

# 66
  • До морето
Е, Тервел как има две деца. Живи и здрави да са му. За първи път чувам, че боксьорите взимат такива допинги, че чак бъдещият плод да е с увреждания.... Ми тогава борци, щангисти, атлети и за тенесистите да не говорим.....
Не мисля, че е вярно това.
Дано наистина да успеят да се преборят за детенце!

# 67
Любов от тризначките станала майка (ако вече сте обсъдили се извинявам)
Скрит текст:

# 68
# 69
Любов от тризначките станала майка (ако вече сте обсъдили се извинявам)
Скрит текст:
А кой е бащата?

# 70
Пишеше някъде, че бил турчин, не е известен.

# 71
  • Viena
Ако знае в какво се е забъркал, ще запали с 300....😂 😂 😂

# 72
Семейство Джеферович май нещо са позакъсали финансово, снимат се във всякакви халтурки.
Детето на Златка....не ми е никак симпатично, но да и е живо и здраво. Всъщност те и родителите са грознички.

# 73
  • Пловдив
Детенцето на Златка е сладко, но на втората снимка главата му е отрязана ужасно.

# 74

Общи условия

Активация на акаунт