Звездни компромати - 386

• 77 005
  • 733
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Не го следя Откраднатия живот, ама онзи ден зазяпах един епизод- къде са Димо Алексиев и Дария Симеонова? И тях ли ги шкартираха?
Да, заминаха някъде на майната си по линия на "Лекари без граници" или нещо такова.

# 436
Не го следя Откраднатия живот, ама онзи ден зазяпах един епизод- къде са Димо Алексиев и Дария Симеонова? И тях ли ги шкартираха?

Излезнаха от сериала, защото станаха родители (поотделно 😀)

# 437
  • До морето
Ясно. Гледам Мария Каварджикова сега други приема на чай в апартаментчето и се замислих освен нея и Марта Вачкова остана ли някой от първоначалния каст?

# 438
Е, медицинските сестри са си там от началото,  редовите доктори са си същите.

# 439
Емил Марков (Захариев) и Янина Кашева (Кръстева),
Моньо Монев и Деси Бакърджиева (Мазови), но те не са от самото начало.
Второстепенните лекари и сестри са си същите.
Ралица Пскалева също излезе, защото роди, но е преговаряла да снима пак.

# 440
не мога да се сетя кво точно е озвучавала ама оная сестрата приятелката на марта вачкова имам чувството че и да ме псува ще ме отпуска. ебати благия гласец.

# 441

Излезнаха от сериала, защото станаха родители (поотделно 😀)
А, за него не знаех Wink
И аз много харесвам гласа на сестра Ненева. И ми изглежда много добричка

# 442
Венета е сменила охлюва “здравейте, здравейте”😄

Скрит текст:

# 443
  • До морето
Емил Марков (Захариев) и Янина Кашева (Кръстева),
Моньо Монев и Деси Бакърджиева (Мазови), но те не са от самото начало.
Второстепенните лекари и сестри са си същите.
Ралица Пскалева също излезе, защото роди, но е преговаряла да снима пак.

Ооо, да! Янина Кашева е страхотна, как можах да я забравя.

# 444
янина кашева повече ме кефи ся отколко във всичко е любов. дори бих казал че са ми е по-секси като не влагам нищо сексуално в коментара и мисълта си. некво по-добре седи и говори хаххалг

# 445
  • София
Венета е сменила охлюва “здравейте, здравейте”😄

Скрит текст:

аййй, ВалЮ колко е пораснал:)

# 446
  • До морето
Този Валентин не е ли фризьорът на Гала? Или го бъркам? Онзи ден хванах Папараци и се изумих Венета какви проскубани екстеншъни беше закичила. Все едно купувани от Джъмбо. Браво, че е сменила екипа.

# 447
Как можа да го кажеш! Тук дори я похвалиха, че изглеждала чудесно с тази дълга коса 😂

# 448
  • До морето
Как можа да го кажеш! Тук дори я похвалиха, че изглеждала чудесно с тази дълга коса 😂

Не знам, може и миналата седмица да е било. С една червена рокля беше, кото от Илиянци, с едно триъгълно деколте и русите пирги пуснати до пъпа,  ама едни такива проскубани и надърпани. Целият й стайлинг беше много евтинджос.

А пък на началните кадри на предаването, направо ми бърка в очите как й стои роклята, все едно деколтето й е празно и всеки момент роклята ще се изхлузи надолу. А Венета си има бюст.Забелязал ли го е някой? Вече втора година не го махат.

Днес съм истинска Добринка 😁

# 449
  • софия
Значи , сигурна съм това ще е позата за сесията ми при евентуално бъдещото ми  непървородно дете Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт