Откраднат живот 65: Анатомия на гнева...

• 27 694
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
Дано не са поверили сценария по тази линия на онзи който беше писал серията за Евгения в гората, че тогава нищо няма да успеете да познаете. Не ми се иска да сменят жанра на сериала в следващите серии. Нека се случи нещо по-обикновено и поправимо.

# 121
Според мен ще отклони поканата му. Точно отхвърлянето ще го вбеси и ще го накара да действа, измисляйки начин да я накара да дойде някъде по претекст, че той или някой друг е ранен. Това от двата анонса как той ще реагира на отговора й дали приема поканата му и желанието й да помогне.

# 122
Ей на, обичат се хората напук на нас 😃

# 123
Ванилия, никой. Grinning Просто сложих неизбежната отбрана в един кюп с непредпазливостта Simple Smile Не защото са идентични, а защото не мисля, че ще видим лекар да причинява смърт.  Но може и да греша де, вече всичко е възможно в този сериал.

Ох, любовта не знае граници Simple Smile

# 124
  • София
Епизода с Огнянова ще е утре, днес само ще почне.
Сега много по интересно поне за мен де, е завръщането на "санитаря" Христо Simple Smile

# 125
Сега ще почнат всички да му говорят на Вие 😃

# 126
  • София
Човека с парцала и на "Вие" Simple Smile))))
Това трябва да се види.

# 127
Оле,какви са тия хоръри дето ги развивате тук Simple Smile
Хайде малко любов да има,ред й е.
То Христо и Кая,Лора и Владов, Огнянова и...който са й отредили Simple Smile)

# 128
  • София
Откраднат живот (08.11) sneak peak.
https://www.facebook.com/otkradnat.jivot/videos/557465341363411/

# 129
  • София
Има едно скандалче между Зорница и Марио във ФБ. Довечера ще е явно. Продължават да опитват зорлем да ги скарат тези двамата. Този път Марио ще нарушава правилата.

# 130
  • ту тук, ту там
Много ми е безинтересна историята на този психопата и Огнянова!
Не че толкова държа да го съобщя, но не измислих с какво друго да се запиша в новата тема! 😁

# 131
  • Пловдив
Според мен голямата уста на Жекова се е отворила и Марио е разбрал как се срещнаха 2 пъти Зориту и Банков Grinning Жекова го е доукрасила и готово.

# 132
Абе хора, не слушате ли диалога? Двамата спорят по професионален въпрос, не по личен.

# 133
Няма да се мъча да правя предположения, каква ще е историята с психо-поета, защото не зная, на кого, какво му е било в главата и какво е измислил. Струват ми се доста преувеличени предположенията за нечия смърт. Достатъчно смърт гледаме все пак – пациенти, роднини, близки.

От лятото констатирам, че Диана слабее, но сега вече е застрашително. Сигурна съм, че е по нейно желание, но стига толкова.

Шинова, каквото и да изиграе все ми е тая. Никакъв интерес нямам към нея или героината й.

Очаквам някой много сериозно да се опъне и да сложи на място клюкарката Жекова. Някои започнаха, но трябва да продължат  всички. Не се трае вече това. Че и пръст размахва.

# 134
  • Берлин
По какъвто и въпрос да спорят,все тая. А последната реплика на Зорница е върхът-пърха около Банков,но Ковачев да останел сам със себе си. Както и да е - дано не я навират при Банков,пък с психото..каквото-такова

Общи условия

Активация на акаунт