Откраднат живот 65: Анатомия на гнева...

• 27 691
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
Психото е симпатичен. Малко налудничаво се смее и очите му са някак ... неподвижни? мъртви?
Дали ако не знаехме, че не е наред, щяхме пишещите тук да го харесаме?

# 151
Ами ние не го харесахме заради поведението ми предния път, открадната обеца, налудничавия поглед.

# 152
Абе минаха ли четирите епизода, след които трябваше Кая и Христо да направят сефтето?

# 153
  • София
Абе минаха ли четирите епизода, след които трябваше Кая и Христо да направят сефтето?
Отдавна Simple Smile)))

# 154
  • София
Еее, гадно е това с Ковачев. Човека си изпълняваше дълга като лекар, не е оставил пациентите си без надзор.

# 155
  • София
Той отиде, защото Стаменова даде на задна, явно страда от някаква форма на стрес след побоя...
Каква гадина е този Пенев, ейййй  Sick

# 156
Но Романова трябваше да си покаже рогата.

А Пенев си е плужек, както обикновено.

# 157
Марио постъпи човешки и смело. Добре, че не всички са ограничени като Романова и понякога нарушават правилата и стандартите.

# 158
  • София
На Пенев, Романова да му зашива спешно устата, това не се търпи.

# 159
  • Разпиляна във въображението
За съжаление Романова е права и по закон. Лекарите нямат право да напускат болницата при инциденти. Имаше случай на паднал човек в близост до Пирогов, ако не се лъжа, и трябваше да се чака Спешна помощ. Тъпо, но е така.

# 160
  • Кърджали
Ами ако нещо се случи с пациента, ако Христо не беше там, ако пациента излезе утре по телевизията и каже - санитар каза на лекар как да ме лекува... Да, нищо не се случи, да, Марио може би има  право, но...

# 161
Тези завалийки в тази болница само един лаптоп ли имат? Все дават как някой чака друг да си напише писанките, че да го вземе.

# 162
  • Кърджали
Ами ако нещо се случи с пациента, ако Христо не беше там, ако пациента излезе утре по телевизията и каже - санитар каза на лекар как да ме лекува... Да, нищо не се случи, да, Марио може би има  право, но...
Хайде сега, Ненева ще разнесе че Захариев сваля стажанката.. И Зорница влиза в беля.

# 163
  • София
Не ми харесаха последните думи на Огнянова към Ковачев. Да го оставила сам със себе си?!  ooooh!
Сега пък хуква да спасява непознат, който е видно, че я преследва, не го ли усеща? Изобщо понякога при нея не виждам никаква връзка с главния...  Confused
Надявам се, че нищо няма да се случва с Ковачев, защото ще ги ****** сценаристите скапани.  #Cussing out
И много моля, доцент Захариев да не я праща Илиева никъде, да и се любуваме по-дълго. Wink

# 164
Зорница май заради разговора с Марио и това, което й каза той, реши да иде при психаря.

Общи условия

Активация на акаунт