Откраднат живот 65: Анатомия на гнева...

• 27 620
  • 740
  •   1
Отговори
# 315
Пробвай с Вергов.  А, извинявай, той пък е прекалено висока. То нали знаеш - на крива ракета космоса и е крив.

# 316
  • София
Огнянова трябва да му влезе в тона на психаря, за да може да я освободи и да действа по някакъв начин.
На теория е така, обаче си трябват железни нерви. А Огнянова поне досега не е показала такива.

# 317
Огнянова трябва да му влезе в тона на психаря, за да може да я освободи и да действа по някакъв начин.
Вероятно ще го направи, но първо трябва да се поокопити, защото да се събудиш вързан след като са те приспали не е празник . Ще почне да се държи мило с него, за да я отвърже  и да има по-голяма свобода, че така вързана ще е трудно.

# 318
  • София
Довечера ще пропусна епизода, то и реал има, а и петък вечер.
Дано Огнянова  се спаси  без белези, душевни най вече.

# 319
Искрено се надявам сценаристите да дадат Зорница на Банков, че да се свърши с тази история. Моля. Тъпото подхилване на Банков в рапорт залата, после това подхилване с троянската война и вижте ме колко съм печен, че не взимам жената... ама взимай я вече. Нали и тя те иска. Търпяха му махмурлийските истории и никой копче не му каза. Дори и Марио прояви разбиране в операционната. Тъпо беше, че и не каза на Христо за ролята на Цонев в решаването на случая му.

Вече и аз това мисля. Като видях Банков как се ехидно се усмихна, да се вземат с тая Огнянова и да се свършва. Вече съм почти убедена, ча натам ни водят, но за съжаление ще е бавно и мъчително

# 320
  • София
Мисля, че ще успее да го прикотка някак и ще действа.

# 321
Папурче, ние знаем на кого иска да помогне Зорница и затова ни се вижда глупава нейната загриженост. Но ако погледнем непреднамерено ще видим, че оказва помощ на свой пациент, когото познава и знае името му. Той нееднократна е идвал при нея за консултация и тя знае, че наистина е болен. Какво по-реално от това добр човек и съзнателен лекар да помогне на човек в нужда. Тя ходеше и заради Тони да търсят Мона в наркоманските свърталища, жертва работата си за да помогне на приятел и колега.

# 322
  • София
Еее стига де, ако на теб ти пращат такива психопатски обяснения в любов ще ходиш у дома му да го преглеждаш Grinning Аз никога. Ама всеки си има глава на раменете де. Ако го нямаше писмото можеше и да ме убедите, че от доброта е отишла да помогне, ама + писмото си е чиста глупост.

# 323
Довечера ще пропусна епизода, то и реал има, а и петък вечер.
Дано Огнянова  се спаси  без белези, душевни най вече.

Не се притеснявай, мисля че това ще го точат поне 2 епизода.

# 324
Аз не се очудвам на постъпката на Огнянова. Тя си е такава - импулсивна и доверчива, не мисли лошо по презумпция.

В случая мисля, че беше повлияна и от разговора с Ковачев, но и без него смятам, че щеше да се отзове.
Поетът си е куку и даваше сигнали, особено това с обицата, но тя това няма как да го знае.

# 325
Ванилия, поетът е класическо психо. Не е обикновен насилник, а има интелект. На последната среща снощи й приспа вниманието много успешно - беше мил, усмихнат, любезен, покани я, но не настояваше, каза, че няма проблеми. И ей ти напразно успокоение у Зорница, че няма нищо страшно.

# 326
Не съм следила всичко от бг сериалите, но не помня в някои да е имало психопат бг - герой.
Ако от ОЖ са новатори за наш'то бг кино дали ще го направят копи - пейста от америкатските сериали добре?

# 327
Москита, точно - аз затова не се учудвам, че тя тръгна да му помага.
Първо, че тя си е такава наивна душа и второ, че не го е видяла отстрани колко е бръм така, както ние.

# 328
  • Разпиляна във въображението
На който не му изнася да не чете и коментира, но “стига вече” може да си казвате на друго място.
Shatzi постоянно изтъква този аргумент "ама защото е Банков". Малко писва това, особено ако е начесто и това предизвика коментара ми.
Няма нищо вярно. Гледам сериал коментирам това, което виждам.
Напротив. Подразни ме, че в две последователни страници беше използвала нещо подобно. Не знам дали мнението е променено или премахнато, но следващ път ще взема да цитирам преди да пиша.

Ели, това не е "пост", който да ме вълнува живо Simple Smile

Сега ще вземе да се вмени вина у Марио, че е виновен заради случката с този психо. Да не вземе и той да се филмира със същото.

Още месец ли остава до края на сезона?

# 329
  Нямате изчитане, бе хора 😱☺ В дилемата Марио или Банков съм пас .Зорница не я разбирам ,но познавам една като нея ,която обичаше две момчета едновременно ,даже и се срещаше известен период паралелно с тях- ученическа любов ,добър, готин и предвидим и студентска - луда глава и щур , ожени се за първия.
  Подсмихването на Банков според мен беше адресирано към подлия Пенев , който май се притесни за мястото си и почна с номерата. Макар, че санитаро- лекаря си е риск да лекува пациенти - може да стане голям скандал и проблем за болницата .
  Сюжета с психото е инспириран от зачестилите случаи на насилие от всякакъв характер върху жени и ще има и образователен характер може би - какъв е правилния ход при такава ситуация .

Общи условия

Активация на акаунт