Откраднат живот 65: Анатомия на гнева...

• 27 614
  • 740
  •   1
Отговори
# 330
Не съм следила всичко от бг сериалите, но не помня в някои да е имало психопат бг - герой.
Ако от ОЖ са новатори за наш'то бг кино дали ще го направят копи - пейста от америкатските сериали добре?

Абе имам спомен някакъв от "Седем часа разлика" - Стоян Радев го играеше психо някакво, отвлече прокурор Иванов.

# 331
Марио няма за какво да е виновен за психото, но може би той ще се обвинява, че не е усетил навреме, че нещо не е наред - това, че не му е вдигнала телефона, пратила му е странен смс и т.н., а той го е приел просто като сръдня.
Не случайно ги скараха точно преди този случай, така психото има преднина.

# 332
  • София
А може и да ги скараха, за да може Марио да приеме, че Зорница му е сърдита и не иска да говорят. Ако не бяха скарани той веднага щеше да вдигне тревога, защото няма причина Огнянова да не се прибере.

# 333
Точно това исках да кажа и аз.

# 334
  • Разпиляна във въображението
И за това, а и защото някои писаха, че тя е хукнала при онзи заради думите му по-рано.

# 335
Ми според мен се повлия малко покрай случая с Марио.
Първоначално му отказа и затвори, след това размисли и му се обади тя, не знам.

# 336
  • София
А защо разговора с Марио да я накарал да отиде при психото? Зорница не беше доволна от постъпката на Марио и не я одобряваше. Защо, ако наистина е била против подобно поведение, ще постъпва по идентичен начин?

# 337
В сторито на Тасев има много як откъс, обаче не знам как да кача видео от там - те с Ина нещо говорят в коридора, Банков минава покрай тях и тръгва да влиза в залата, обаче дръжката на вратата му остава в ръката 😂

Rosita, не мисля, че точно разговорът й я е накарал, но й повлия по някакъв начин.
Не помня какво точно говореха - но твърдението на Марио беше, че те са лекари на първо място и следва да оказват помощ на нуждаещ се, дори и ако се налага да прекрачат правилата.
Зорница не го обвини за това, че е помогнал, а за това, че е оставил отделението без лекар и точно тогава е възникнал проблем.
Та в този ред на мисли смятам, че това я побутна така да се каже, да не отказва помощ и да изпълни дълга си на лекар.
Но както казах, Зорница си е добродушна и така или иначе според мен щеше да отиде при поета.

В никакъв случай Марио не е виновен за станалато, той няма как да носи отговорност за чужди действия, особено пък на един луд.

# 338
Какво да наблюдаваме,че им се разпада декора ли ?Joy

# 339
  • София
Готови ли сте за потресаващо психарски епизод? Приятно гледане! Simple Smile

# 340
Бахти откачалката.

# 341
хахахаха бахти психаря Animal Joy Cat

# 342
  Дали няма да го удари с бутилката в главата

# 343
  Дали няма да го удари с бутилката в главата
Лесно няма да се измъкне, ще поиграят на котка и мишка.

# 344
  • русе
Психаря чак е страшен😡

Общи условия

Активация на акаунт