Откраднат живот 65: Анатомия на гнева...

• 27 608
  • 740
  •   1
Отговори
# 345
Трябва да внимава в кой момент ще гепи телефона си. Защото хване ли я, много лошо

# 346
Трябва да внимава в кой момент ще гепи телефона си. Защото хване ли я, много лошо
Според мен в някакъв момент ще стигне до телефона, но тоя ще я хване и тогава ще стане много страшно. Изобщо не вярвам просто да си хортуват и да се надлъгват и така докато избяга.

# 347
Ох, тази Кая... да пускали Христо да оперира 🙄

Стаменова и тя приглася...

# 348
Бате, иде ми да се разплача...… Откровено. Гледам го от скоро и като го гледам тоя тъпанар как я мъчи ми иде да го убия.

# 349
  • Ню Йорк
Леле, каква тъпотия  doh Триумфа на творческото безсилие  ooooh!

# 350
Този е ужасен, има маймунска физиономия 😟

# 351
Божееее.... ужас 😱

# 352
Леле, каква тъпотия  doh Триумфа на творческото безсилие  ooooh!

Тотално си права.

# 353
В сторито на Тасев има много як откъс, обаче не знам как да кача видео от там - те с Ина нещо говорят в коридора, Банков минава покрай тях и тръгва да влиза в залата, обаче дръжката на вратата му остава в ръката 😂

Rosita, не мисля, че точно разговорът й я е накарал, но й повлия по някакъв начин.
Не помня какво точно говореха - но твърдението на Марио беше, че те са лекари на първо място и следва да оказват помощ на нуждаещ се, дори и ако се налага да прекрачат правилата.
Зорница не го обвини за това, че е помогнал, а за това, че е оставил отделението без лекар и точно тогава е възникнал проблем.
Та в този ред на мисли смятам, че това я побутна така да се каже, да не отказва помощ и да изпълни дълга си на лекар.
Но както казах, Зорница си е добродушна и така или иначе според мен щеше да отиде при поета.

В никакъв случай Марио не е виновен за станалато, той няма как да носи отговорност за чужди действия, особено пък на един луд.
свали си това приложение, логни се с акаунта си в инст. И енджой😉

# 354
Тази серия е голяма мъка ...

# 355
Явно сценаристите са решили да минат към жанр трилър. Няма лошо, могат много такива линии да съчинят, обаче ще трябва да се разделят с праймтайма.

# 356
Ако се абстрихкраме от това, че е сериал, си е направо страшна ситуацията с влюбения откачалник.

# 357
  Малко рязко ми дойде прехода от гадния откачалник и сцената с патето,жабчето и папагала 😂
  Нямам си на идея как ще се отърве от този Зорница 😙

# 358
Илиева нещо се заигра.

# 359
  • Ню Йорк
Явно сценаристите са решили да минат към жанр трилър. Няма лошо, могат много такива линии да съчинят, обаче ще трябва да се разделят с праймтайма.

До сега "преписваха" от "Анатомията на Грей", а вече от "Престъпни намерения"  Joy Joy Joy

Точно както очаквах, Кая вече лети и е лудо влюбена в Христо, е нали не е прост санитар а лекар  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт