Откраднат живот 65: Анатомия на гнева...

• 27 599
  • 740
  •   1
Отговори
# 375
  • Берлин
Отвратителна серия. Отвратителна

# 376
Това беше прекалено. Единствено това, че този се наръга, отне малко от горчивия вкус. На тази Зорница какво ли не й се случи. А този дали ще оживее...

Последна редакция: сб, 10 ное 2018, 09:10 от mamanamajmunche

# 377
Бебето ще е поет. Сега драмата й ще е дали да го остави. Ооо. Турските бози не са толкова изсмукани...

# 378
О това, че ще е жив и ще помни това, което й е причинил ще е най-голямото му мъчение.
Този заслужава кастрация!!!!!

Е нали има хапчета за тези неща, Захариев ще й даде, да се надяваме, че това ще ми е иначе прекалено извратено.

# 379
  • София
Спокойно можеха да ни го спестят това. Не ми хареса. Няма как сега Зорница да се възстанови след такова нещо. Съвсем я забиха, аборт, АГ операция и изнасилване. Гадно ми е.

# 380
  • София
Ами къде е хукнала сама при хора, които не познава. Едно е да излезеш пред болницата да помогнеш на заседнал зад волана пострадал, съвсем друго в чужд дом при човек, който определено има неприкрит интерес към теб и то сама, без да кажеш на някого?! Извинете, но коя разумна жена в днешно време (и когато и да е всъщност) ще хукне по чужди домове при абсолютно непознати хора без да кажат на абсолютно никого? Малоумен сценарий е това за мен. А това което последва изобщо не е за това шоу. Счупиха тъпомера за пореден път. Иначе това, че не го остави да пукне не е нереално, защото тя е първо лекар и второ много състрадателен човек, като изграден образ в шоуто. Само това последното не е нереално в цялата идиотска случка.

И не виждам Банков да спасява Зорница с бялото БМВ (а.к.а. линейка). В случая се оказва, че спасяват живота на изверга.

# 381
Марио след това го пиши бегал. Интересува го как са се озовали заедно, а не че жена му я няма на работа и се държи неадектватно. Освен това реве при първата пречка. Имала еднометриоза- ох, ах......все едно на хората не им се случват гадости.
Викторе, честито. Зорница е цялата твоя.

# 382
  • София
Колко жени биват изнасиление всеки ден? Колко лекари са омерзени и след това спасяват хора? Голямата реалност в живота! Никаква фантазия на сценаристите, а истина.
А и ако Зорница не го беше спасила, нямаше да има шанс да си поеме отговорността тоя мерзавец!

Да бе, да, ще поеме отговорност. Ако изобщо го осъдят ефективно, ще лежи година-две..... може да се размине и с психиатрия просто. Трябваше да си го остави да се гътне.
Дано си е пила противозачатъчните.

# 383
Оф, много тегава серия. И после друго - как може сама жена-доктор, да се дигне да ходи сама при някой си?
Е, а де. И аз това се чудя. Особено след писмото със стиховете и поканата после. Как не й светна лампичката. То бива лекар, хипократова клетва и грижа за пациента, но при уж такава криза, не трябваше ли да вземе линейка и санитар със себе си?

# 384
  Ама това се случва, не слушате ли, не гледате ли новини ,нищо не измислят, това е жестока нелицеприятна реалност .

# 385
Пълен потрес. Дори не ми се коментира.
Не че не се очакваше нещо такова, но все си мислех, че може да ни пожалят - и нас, и героинята. За пореден път й преобръщат живота, това е травма, която не се преодолява лесно. Не ми харесва посланието, което ни отправят.

# 386
Не ми харесва посланието, което ни отправят.
 Какво по-точно послание имаш в предвид ?

Последна редакция: пт, 09 ное 2018, 21:37 от araselia

# 387
  • София
Абе айде стига с това случва се. Първо не се случва толкова често и точно така и второ, дай утре да ни покажат и други гадости,  само защото се случват. И как всичко лошо все на едни и същи.

# 388
И аз до последно не вярвах, че ще стигнат до там.
Да, случват се такива неща, за съжаление.
Но защо трябва все лошото от живота да ни показват?

# 389

Абе айде стига с това случва се. Първо не се случва толкова често и точно така и второ, дай утре да ни покажат и други гадости,  само защото се случват. И как всичко лошо все на едни и същи.

Ами затваряйте си очите тогава, само че да ви е ясно ,че никой не е застрахован . Проблемите не се разрешават като се правиш ,че не съществуват .

Общи условия

Активация на акаунт