Откраднат живот 65: Анатомия на гнева...

• 27 466
  • 740
  •   1
Отговори
# 45
Хубава серия.  Жал ми е за Мазов, не мисля, че е виновен за поведението на Хинова.

# 46

Христо беше много готин пред съда - уморен от напрежението , изгубен , но и изведнъж обнадежден , а най вече заради това ,че се почувства невинен .

Мисля на Христо точно това, че майката не го обвинява освободи товара от раменете му.

А Кръстева беше страхотна, как изгони Цонев и Банков.

# 47
Хубава серия.  Жал ми е за Мазов, не мисля, че е виновен за поведението на Хинова.

И на мен ми е жал за Мазов, но от друга страна - трудна работа да се спогодят егоист и кариеристка ,колкото и голяма тръпка да има между тях . Много ми стана смешно как майка му провали плана му за сдобряване , но той си беше обречен - по презумция тъщата и свекървата са от противоположни лагери ☺

# 48
  • Там,където се събуждам щастлива.
Хубава серия.  Жал ми е за Мазов, не мисля, че е виновен за поведението на Хинова.

Винаги има причина в двама души. Хубаво ое как показват, че когато си наранен и целия цинизъм изчезва в поведението ти.

# 49
Благодаря за темата, Мириел Flowers Rose
Хубав епизод. Докато Цонев говореше с майката си мислех как понякога не смеем или не искаме да видим това, което трови или обърква живота ни. И как трябва да видим, че същото се случва с някой друг, за да си признаем, че бягаме от истината и се крием зад стените, които сами сме издигнали около себе си.
Хареса ми Карамазов - без много думи, но усетих емоцията, много добра игра с лице и очи.

# 50
  • Кърджали
Хареса ми Цонев с майката на момчето. Още тогава си помислих че това е моментът в който и той и Банков ще спрат с враждата си...
Продължавам да се чудя от време на време и на Зорница...
Христо сякаш възкръсва. Сега ми е интересно как ще го назначат в болницата като мине всичко. Предполагам Цонев ще намери начин. Или ако министъра изпълни заплахата си и махне Цонев..Абе, всъщност от къде тръгна това че Банков може да стане отново директор? Щото така ще се освободи едно място в хирургията, ама честно казано не ми се ще да махат Цонев.

Последна редакция: ср, 07 ное 2018, 21:47 от Aлекcандрa

# 51
  • Пловдив
Страхооотна др.Кръстева!

# 52
  • София
Много хубав епизод. Малко бяха зациклили, но се надявам на повече такива моменти като тази вечер! Емоционални сцени с Филип и майка му, Кръстева, Банков и Цонев, Христо.
Мама Гочева, сватята и Врабчев ми напълниха душата 😀
Монологът на Банков накрая... еми нямам думи. Обичам го тоя Вергов и това е! За мен е невероятен актьор. И естествено, няма как да подмина любимата ми сюжетна линия. Тези закачливи погледи и усмивки между Банков и Огнянова ми говорят, че още има чувства и емоция между тях и тепърва ще гледаме възраждане на отношенията им. Което мен лично много ще ме зарадва, любимци са ми. Кефя се на Кая и Христо, но не могат да ми повлияят толкова силно, колкото Зорница и Виктор! ❤

# 53
  • Там,където се събуждам щастлива.
Хареса ми Цонев с майката на момчето. Още тогава си помислих че това е моментът в който и той и Банков ще спрат с враждата си...
Продължавам да се чудя от време на време и на Зорница...
Христо сякаш възкръсва. Сега ми е интересно как ще го назначат в болницата като мине всичко. Предполагам Цонев ще намери начин. Или ако министъра изпълни заплахата си и махне Цонев..Абе, всъщност от къде тръгна това че Банков може да стане отново директор? Щото така ще се освободи едно място в хирургията, ама честно казано не ми се ще да махат Цонев.

Мисля като теб! Не ми се иска да махнат Цонев, защото всъщност е много човечен характер и имаме нужда да гледаме такива. А да си такъв мъж и да показваш чувства и сълзи, не е лесно!
Дано открият друго щатно място за хирург!

# 54
Абе, всъщност от къде тръгна това че Банков може да стане отново директор? Щото така ще се освободи едно място в хирургията, ама честно казано не ми се ще да махат Цонев.

Не мисля, че има причина да смятаме, че Банков отново ще е директор.
Имаше такива предположения на някои потребители, но аз поне не помня от сериала да са ни пуснали такъв жокер.

Цонев и на мен започна да ми харесва, доста се промени от крещящия истерик до сега.

# 55
  • София
И на мен ми хареса епизода. Кръстева яко ме ядосваше, то пък бива все да се бърка. Голяма съветница я изкараха бившата алкохоличка. Много ми е странно това. Лора и Владов като ги гледам и ми се повръща. Владо Пенев и Карамазов, страшна игра. Карамазов без да прави излишни физиономии и да преекспонира си изигра страхотно емоциите пред съда. Много ми е жал сега за Мазов, дано му намерят поне някоя да не го оставят сам, ако не го съберат с Лора.. Зорница даже няма да коментирам сцените с Банков, вече става досадно да я слагат при него.

# 56
  • Кърджали
По едно време толкова се споменаваше такава вероятност, та мислих че аз съм пропуснала нещо.
Цонев откак спря да изтерясва започна да придобива доста човешки вид - започна да ми харесва.

Намесата на Кръстева в този епизод си беше баш на място - Банков и Цонев така искаха да притиснат момчето да свидетелства, че в един момент забравиха че това срещу тях е човешко същество. Трябваше някой да ги спре за малко.

# 57
Цонев откак спря да изтерясва започна да придобива доста човешки вид - започна да ми харесва.

+ 1. Най-необяснимо извън многото други ми е ненадейно пламналата любов между Хинова и Владов, то толкова години да работят заедно и да няма искри, пък изведнъж....И защо са решили детето да остане при нея, като е на Мазов. Ама неведоми са мислите сценаристки

# 58
Как детето ще е на Мазов? На двамата е, от нейна яйцеклетка, лудата девойка беше сурогатна майка, нали се наложи да отстранят матката на Лора.
При нея остава детето, защото Лора по цял ден го гледаше, а Стефан се прибираше от работа и заспиваше на дивана.

# 59

Общи условия

Активация на акаунт