Откраднат живот 65: Анатомия на гнева...

• 27 560
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
И дано си даде сметка, че сама се докара до тук.
Заради изречения като това много жертви на насилие се срамуват да говорят за случилото се.
Жалко ,че това е изречено от жена   smile3506
Дано на никого да не се случва да попадне в "компанията" на такъв психопат  Weary.
Колкото до бельото - тя се прибираше от работа и явно  някои хора искат да им е удобно , докато са в операционната , не е като бельото на сестра разЧокова , но го преглътнете .

# 511
Поздравления за играта на Диана Димитрова и Красимир Митов. Мисля, че по - достоверно щеше да е тя да се беше борила и тя да го беше ръгнала с ножа, или поне да го беше блъснала при което той да се удари. Много рязко смениха настроенията на перкото.
Сега малко ще се завъртят нещата около Зорница и около Ина, ако върнат Фотев. Все пак има още месец и нещо трябва да се случва. Христо вече е ясен - санитар, който  оперира, Кая тича подире му, сигурно и жена му и тя ще иска да се върне.

Мда, не много красива картинка на жените. Обаче реалистична.

# 512
Shatzi ,не си права според мен, Зорница постъпи необмислено, рисковано, може би наивно ,но тя не е виновна за случилото се ,до тук я докара психопатът ,той е виновният.
  Спомням си едни термини от криминологията - виктимно време и виктимно място ( victim- жертва,) - примерно сама жена да се разхожда посред нощ на безлюдна улица . Съществуват обстоятелства при които има голяма вероятност да пострадаш, но това не те прави виновен за случилото се, виновен е престъпника и никоя жертва не трябва да чувства и най- малка вина.

# 513
  • София
Не казвам, че е виновна, казвам само, че можеше да очаква всичко от този човек.
И не ми обяснявайте, че е нормално да отидеш сама при луд човек, който не един път е показвал, че има нездрав интерес.

# 514

И не ми обяснявайте, че е нормално да отидеш сама при луд човек, който не един път е показвал, че има нездрав интерес.

Грешна преценка - не го е преценила като агресивно луд като нас, а само като влюбен поет .

# 515
  • София
Говорим за лекар, а не за някоя лелка от пазара.
Симптомите си бяха на лице, няма как да се обърка.

Жал ми става за жертвите на подобно насилие, които са попаднали абсолютно случайно в такава ситуация.
Тук, обаче не става въпрос за такова нещо.

# 516
  • ту тук, ту там
Аз не можах да гледам снощния епизод и чак се чудя дали да го гледам изобщо, но прочетох всичко, та съм в течение горе-долу.

Минава ми през ума, че може Огнянова наистина да се затвори в себе си, да отблъсне и двамата (Ковачев и Банков) и те да трябва да се борят за нея, да започнат от нулата, да трябва да спечелят доверието и любовта ѝ отново... и ето ти сюжет за цял един нов сезон! 😁

# 517
Те добре засегнаха  неприятната тема с насилието и какво може да се случи на една жена . Сега ако отделят и достатъчно време , за да видим как трябва да се помогне на жертвата да излезе от  емоционалния срив ,съм сигурна ,че Велислав чудесно ще се справи с тази задача .  Обаче в такъв случай  дългоочакваната история на санитаря ще увисне .

# 518
  • Пловдив
Не казвам, че е виновна, казвам само, че можеше да очаква всичко от този човек.

Най-после някой да е на моето мнение. Искрено съжалявам за това, което се случи със Зорница, далеч съм от идеята, че е виновна или пък че е заслужила всичко това, но не биваше да постъпва толкова лековерно. Още повече, че пациентът в самото начало даде заявка, че нещо в главата му не е наред, а сега използва най-баналния начин, за да я накара да падне в капана му.   

# 519
# 520
За случката,на никоя жена да не се случва подобно нещо,но че Огнянова е лековерна-такава е.
И въпреки драмата и аз забелязах отново,неидеалното ѝ тяло и отново бабешкото бельо.В сексуалните сцени с Банков беше със същото ,и беше доста коментирано тук,помня всичко аз Simple SmileХора -естети забелязват всичко във външният вид.Филм е,ще коментираме всичко от външен вид,до характер на персонажа и игра на актьора,без значение от ситуацията,нали затова сме се събрали тук.
Адмирации за Диана и актьора( не му знам името),прекрасно изиграно,затова разбуниха духовете Simple SmileЗначи са си свършили работата прекрасно.

# 521
  • София
Абсолютно нелепо е да се сравнява бруталното изнасилване в Русе, с това от познат човек в сериала.
Щото този и беше познат на Огнянова.
Съжалявам, Диана Димитрова не знае какво пише.
Как може!!!!!!

# 522
  • София
Надявам се сценаристите имат малко повече акъл в главата си и не сведат всичко показано вчера до едната борба между Банков и Ковачев за Зорница. Имат поле да ни покажат нещо далеч по смислено, как се бориш с вътрешните обвинения, как се преодолява подобна травма, нуждата от това да говориш, от психологична помощ,

# 523
Абсолютно нелепо е да се сравнява бруталното изнасилване в Русе, с това от познат човек в сериала.
Щото този и беше познат на Огнянова.
Съжалявам, Диана Димитрова не знае какво пише.
Как може!!!!!!
Значи според теб това да те изнасили познат не е толкова зле, колкото непознат?!?!
Ти не знаеш какво пишеш, май. Последните ти коментари откровено ме отвращават и то идващи от жена!

# 524
Според мен няма никакво значение дали е познат или не, всякак си е гадно!

Общи условия

Активация на акаунт