Откраднат живот 65: Анатомия на гнева...

• 27 555
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
От целия епизод това ли ви впечатли - външния вид на актрисата?!?

# 496
Не, но тези черни гащи ми бодат очите още от предишните сезони. Дайте го малко по-ведро - няма сега и ние да ревем в няколко теми. И проблемът е, че не ме впечатли ....Иначе играта й беше на ниво, не мога да си кривя душата, а психото беше и той един път.

# 497
Мен този епизод като едина млада жена ме разтърси, заради това гнусно, гадно, ужасяващо деяние. Последното нещо, което изобщо би ми минало през главата е модела на бельото, размера на талия и дупе на актрисата.

# 498
Аз пък също забелязах и черните гащи, и липсата на талия. Не че е кой знае какво, но се вижда. Твърде насериозно взимате нещата, все пак си е художествена измислица, а това, което се случва в действителност, вероятно е в пъти по-брутално Sad

# 499
Александра, да, много хора си затварят така очите и ушите. Не са чули, не са разбрали. Наскоро гледах интервю за една адвокатка, която са я били в офиса ѝ час и половина, на отворена врата на терасата, на първи етаж. Час и половина е викала и е чувала хора отвсякъде, по същия начин някой е звънял на вратата и нищо не се е случвало.

# 500
Така е, за съжаление.

Сетих се за онова момче, което беше пребито на улицата, Теодор май беше, а хората вместо да помогнат, си снимаха с телефоните...

# 501
Няма как да забременее след изнасилването, лекар е, а и отиде при Захариев - има си хапчета при такива случаи ,които действат в първите часове след акта.

Има, но не дават 100 процента сигурност. И освен това, в калабалъка дали ще се сети да вземе?

След като му казва да вземе проба от семенна течност, според мен е в достатъчна кондиция, че да се сети.
Ако не, то Захариев знае какво да прави при такива случаи.
Прекалено брутално ще е да включат и бременност, мисля, че това беше достатъчно.

# 502
  • София
Романова, Владов и Хинова (актьорите де Simple Smile)в Събиди се.
Ще горворят за турнето

# 503
Не вярвах, че сценаристите са такива психопати и ще измислят точно такава гадост. За какво точно им трябва тази драма и кому е нужна? Разсипаха Зорница – какво ли не й се случи в рамките на 1-2 години. Тя никога няма да се отърси от случилото се и как ще живее, работи не ми е ясно. Ще се затвори и край. Никой не може да й помогне да излезе от това състояние. Нито закрилата от любими хора, нито с говорене  се постига напредък в такива случаи. Необходимо е да мине време и сила на духа и характера.
До този епизод имах положителна нагласа по отношение на Зорница и Марио, за общото им бъдеще, сега нямам идея, как ще се развие животът й незевисимо с кого. Ще се усамоти, отдели, ще се затвори в себе си и колко ще продължи и дали някога ще бъде отново себе си, не е ясно.

В каква посака ни дърпат сценаристите и това не мога да предвидя за сега.

По отношение на глупавите чуденки за бельото на Зорница, ми приемете, че Диана не желае да се снима по изрязани бикини или прашки. Елементарно!

# 504
Александра, да, много хора си затварят така очите и ушите. Не са чули, не са разбрали. Наскоро гледах интервю за една адвокатка, която са я били в офиса ѝ час и половина, на отворена врата на терасата, на първи етаж. Час и половина е викала и е чувала хора отвсякъде, по същия начин някой е звънял на вратата и нищо не се е случвало.
  А мислите ли ,че в четвъртия по големина в България град Русе не е имало никой в събота по обяд на крайбрежната алея да се разхожда и никой да не е чул виковете на изнасилената и убитата журналистка ,която по думите на самия извършител го е обиждала и се е съпротивлявала ? Аз не..., мисля че са чули и не са проверили какво става от страх ,това е най- страшното ,което става в България - страха , да не се замесиш и да не пострадаш и ти . До тук пък ни докара съдебната система - пускат убийци и престъпници чрез всякакви вратички и недомислици .

# 505
Не вярвах, че сценаристите са такива психопати и ще измислят точно такава гадост. За какво точно им трябва тази драма и кому е нужна?
Мелани - рейтинг. Факт е, че се изригна след снощния епизод. А във вторник всички ще са залепени за телевизорите.

Не виждам никакъв проблем, че Зорница е "по гащи". На хубав човек всичко му ходи.
А и какво искате, еротично бельо в сцените от снощи ли!?!?!?!?!? Що за глупост!

# 506
  • Бургас
Предполагам, че тя ще се затвори в себе си от болката и унижението. Няма да й се ходи на работа, няма да иска да вижда хора... Може и да я изкарат от филма, чрез яка депресия, да замине някъде, да полудее, нещо такова ми се върти.

# 507
  • София
Колкото и гадно да звучи Огнянова поне има с кой да говори за това.
Колко жертви на насилие дали от срам, дали от друго се затварят в себе си и живеят с психически товар цял живот.

Ще се оправи Огнянова, но пътя ще е дълъг.
И дано си даде сметка, че сама се докара до тук.
Можеше и да не е жива.

# 508
И дано си даде сметка, че сама се докара до тук.
Заради изречения като това много жертви на насилие се срамуват да говорят за случилото се.

# 509
  • София
Да сама се докара.
Какво търси при този луд, тя знае, че е луд, абсолютно сама.
Не е случайна случка.

Общи условия

Активация на акаунт