Откраднат живот 65: Анатомия на гнева...

• 27 646
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
Зорница май заради разговора с Марио и това, което й каза той, реши да иде при психаря.
И аз така си мисля, че именно заради неговия случай реши да помогне и това ще излезе много скъпо.

# 166
  • Пловдив
Мрънка на Марио,а тя същото прави...

# 167
  • София
Хаха можеш да ми се реваншираш веднага като измиеш коридорите JoyHeart Илиева много ме кефи.

# 168
Аааааааа Илиева е страшен комедиен герой. Нищо общо с Пенев и Владов (когато бяха двойка) тя искрено ме забавлява Animal Joy Cat

# 169
  • Разпиляна във въображението
Сладурана е Илиева. Ако беше малко по-сериозна бих я взела за Марио.

# 170

Тя не е дежурна обаче и не носи отговорност за никой.

# 171
Стаменова много се впечатли от Христо и май ще направи гаф според промото. Едно е той да й казва какво да прави, съвсем друго е тя да му дава да прави шев на пациент при положение, че е назначен за санитар. Големи своеволия си позволяват в тази болница. Само остава някой да се оплаче и медиите да гръмнат по случая.

# 172
  • Там,където се събуждам щастлива.
Под снимката си Диана е написала  за идващите два епизода “ да се преодолея”! Какво е искала да каже?

Смела постъпка на Марио. В името на човечността е позволено да се нарушават закони. Иначе ще сме бездушни, сиви чиновници.

# 173
От морална гледна точка Марио е абсолютно прав(и аз бих постъпила така),но по закон е в нарушение.Но пък най-малко очаквам от най -близкият ми човек да ми пили,очаквам разбиране,както и той.

Страхотно ми харесва Карамазов как играе,дикция,игра с очи.. всичко.

Генадиева как добре се разбира и с двамата си квартиранти Simple Smile

Психарят на мен пък не ми е страшен, особено като се усмихна е направо симпатичен Simple Smile

# 174
Беше ми странно ,че на рапорта другите лекари се подхилваха , а не взеха отношение .
Точно това се коментираше за Пирогов , такива са правилата , но човекът в колата издъхваше пред болницата .

# 175
  • Там,където се събуждам щастлива.

Тя не е дежурна обаче и не носи отговорност за никой.

Не, само взима незаконно консумативи от болницата, което я прави по-невинна / по-малко не по правилата?

Последна редакция: чт, 08 ное 2018, 21:39 от Kalinka

# 176
Психото май ще рани Марио😭🤪

# 177
Чакам само Пенев да се издъни и да видя колко лекари ще застанат зад него за да го защитят. Малко се стресна като му казаха, че може някой да освободят за да назначат Христо.

# 178
  • София
В промото някой може ли да каже какво казва Зорница накрая "Какво си направил....?" Три пъти го слушам и не мога да разбера, явно оглушавам Grinning

# 179
Чакам само Пенев да се издъни и да видя колко лекари ще застанат зад него за да го защитят. Малко се стресна като му казаха, че може някой да освободят за да назначат Христо.
Пенев май точно за това сега си пази  кожата и се опитва да злепостави другите .
За съжаление по протокол е прав .

Общи условия

Активация на акаунт