Откраднат живот 65: Анатомия на гнева...

• 27 585
  • 740
  •   1
Отговори
# 405
Да, това за гадостите си е така, никога не идват сами. Идват накуп и се чудиш от къде са ти дошли и защо.
Аз друго мисля, как пък точно Банков ще и звънне Grinning СлочаЕнос?
Нали по време на рапорта Романова му каза да се обади на Огнянова да направи консултация на пациента му. Той затова й звънна в този момент, чиста случайност.

# 406
Да, това за гадостите си е така, никога не идват сами. Идват накуп и се чудиш от къде са ти дошли и защо.
Аз друго мисля, как пък точно Банков ще и звънне Grinning СлочаЕнос?
Нали я търси за консултация, нямаше никаква представа, че я няма в болницата.

# 407
  • София
Нали на Банков му трябваше консултация с уролог и Романова му каза да звънне не Огнянова.
Хахаха, изказахме се няколко човека едновременно.

Ужасна серия, но превъзходна игра на Диана и Краси.

# 408
  • София
Да, Банков няма представа, да го напиша, че утре може да прочета друго.
И второ много съм доволна, че познах че онова животно само ще се нарани.
За изнасилването няма и как да позная, жена съм. Такива работи за мен са отвратителни.

# 409
За един епизод само ни показаха няколко от начините, по които може да бъде накърнена личната неприкосновеност. Искам да кажа, че играта на двамата - Диана и Красимир Митов - много ми хареса, въпреки тежкия сюжет. Въобще адмирации за снимачния екип.

# 410
  • София
Да, даа, знам защо и звънна Банков, но според мен не са го измислили случайно сценаристите точно тогава да е. Ще видим понеделник.

# 411
Леле, каква тъпотия  doh Триумфа на творческото безсилие  ooooh!

Безсилие ли е незнам вече. Започвам да мисля, че сценаристите са за психиатър. То вярно, че животът е суров, но 30+ серии на никой нищо хубаво да не се случи и на края ТОВА, си е висша форма на садизъм...

А тези които пригласят, че ще е бременна и това ще и е единственият шанс за дете...надминахте сценаристите, честно...

Последна редакция: пт, 09 ное 2018, 22:23 от Millan

# 412
Да, даа, знам защо и звънна Банков, но според мен не са го измислили случайно сценаристите точно тогава да е. Ще видим понеделник.

То вече се видя в промото - Марио се цупи как така са в линейката заедно.

# 413
Още по- гадно е, че Марио е дежурен в спешното, ще го приеме и ще му спаси живота.

Сцените в апартамента бяха много реалистично направени, актьорите бяха много добри, много реалистично и страшно беше.  Непрекъснато ми се искаше Зорница да го беше цапардосала с нещо

Последна редакция: сб, 10 ное 2018, 15:02 от fchelata

# 414
  • Там,където се събуждам щастлива.
По-скоро питаше Марио! И е естествено да пита, защото нея я нямаше часове, а и лекарите от Св. Кирил почти никога не ходят с линейки до пациентите, а те идват при тях.

# 415

Ужасна серия, но превъзходна игра на Диана и Краси.

Така е , страхотни - тя уплашена, мъчейки се да запази самообладание и да скрие погнусата ,а той - с похотлив ,изпитателен поглед ,наслаждавайки се на плячката си ,тръпки ме побиха .А след изнасилването не се разкайва за стореното, а за това ,че не е станало както е искал , повдига ми се .

# 416
Пак Марио виновен. Той няма идея какво се случва. Зорница не се е прибрала цяла нощ и изведнъж цъфва с Банков. Как трябва да реагира?

# 417
  • Пловдив
Ма тя не е сама с Банков,бе Stuck Out Tongue Winking Eye

# 418
  • София
Ако Марио му спаси живота ще е върха просто...

# 419
  • Кърджали
А как ще побегне като ключовете са в него. А ако не успее да го зашемети толкова, че да стане безпомощен и тя да успее да избяга.
За съжаление, такива неща се случват. Даже по-често от колкото си мислим или ни се ще да мислим че се случват. Та, да, аз няма да запея песента - как успяха да ни го покажат. За такива неща не теябва да се мълчи, дори и после едно момиче да се замисли че не всички са бели и добри.
Заболя ме сърцето за Зорница. Такова нещо не се преживява лесно. Чувството за вина после че си позволил това да ти се случи, омерзението, което чувстваш, страха дори от това че някой се доближава на метър до теб. Това срива психически (м да, за съжаление говоря от личен опит)
Само едно нещо ми направи гадно впечатление от промото. Докарват го този изроди, Марио вижда Зорница свита,уплашена и явно неспокойни и единствено в този момент го интересува как са се озовали заедно с Банков в една линейка? Явно и от нея няма да разбере защото слушах че Захариев му казва нещо за показания и той се чуди за какво става въпрос. Явно точно в началото, когато ѝ е най-тежко няма да получи подкрепа от Марио (защото няма да е разбрал какво се е случило). Моля да не се чете като опити да виня Марио за нещо (че тук положението е военно вече), просто както казах заболя ме за Зорница...

И браво на актьора, изиграл ролята на психопата. Беше толкова добър, че добре че няма шанс да го видя на улицата, сигурно ще побегна.
И Дияна изигра перфектно ролята си, а днес тя не беше никак лека.

Последна редакция: пт, 09 ное 2018, 22:16 от Aлекcандрa

Общи условия

Активация на акаунт