Откраднат живот 65: Анатомия на гнева...

• 27 591
  • 740
  •   1
Отговори
# 390
Абе айде стига с това случва се. Първо не се случва толкова често и точно така и второ, дай утре да ни покажат и други гадости,  само защото се случват. И как всичко лошо все на едни и същи.

Случват се и то много по-често отколкото предполагаме.
Просто не се говори за това.

# 391
Ооо, случват се постоянно... Просто после жената е отвратена,, уплашена и рядко предприема действия... И изпада в дупка.. Затова, уж, хората мислят, че са рядкост тези неща.

# 392
  • Там,където се събуждам щастлива.
  Ама това се случва, не слушате ли, не гледате ли новини ,нищо не измислят, това е жестока нелицеприятна реалност .

Направо страна на розовите очила сме. Майката на една позната беше изнасилена близо до спирка. Станаха 25 години, а тя нито веднъж не намери смелост да каже. А за шушукането на околните да споменавам ли?
Лицемерно общество!

# 393
Ами къде е хукнала сама при хора, които не познава. Едно е да излезеш пред болницата да помогнеш на заседнал зад волана пострадал, съвсем друго в чужд дом при човек, който определено има неприкрит интерес към теб и то сама, без да кажеш на някого?! Извинете, но коя разумна жена в днешно време (и когато и да е всъщност) ще хукне по чужди домове при абсолютно непознати хора без да кажат на абсолютно никого? Малоумен сценарий е това за мен. А това което последва изобщо не е за това шоу. Счупиха тъпомера за пореден път. Иначе това, че не го остави да пукне не е нереално, защото тя е първо лекар и второ много състрадателен човек, като изграден образ в шоуто. Само това последното не е нереално в цялата идиотска случка.

И не виждам Банков да спасява Зорница с бялото БМВ (а.к.а. линейка). В случая се оказва, че спасяват живота на изверга.
Извинявай, ама ти да не би да обвиняваш Зорница за случилото се???
Защото обвиненията към жертвите е толкова гнусно, колкото и самото деяние!!!!

# 394
Не ми харесва посланието, което ни отправят.
  Какво по-хубаво точно послание имаш в предвид ?
Щом така задаваш въпроса, значи както и да отговоря е все едно.  Но все пак ще сложа цитат
Абе айде стига с това случва се. Първо не се случва толкова често и точно така и второ, дай утре да ни покажат и други гадости,  само защото се случват. И как всичко лошо все на едни и същи.

# 395
  • София
Не, сценаристите.

# 396
  • София
Изнасилването е отвратително.
На никоя жена да не се случва това!!!
Но, говорим за сериала.
Защо отиде Огнянова при това куку, тя знаеше, че не у ред.
Не го извинявам, но можеше да очаква всичко тя.
И не ми обяснявайте това с доброта, проста си е и  това е.
Жал ми е за героинята, щото така се омота, че не ми е ясно как ще се оправи. 

# 397

[И как всичко лошо все на едни и същи.
[/quote]
  Ами то няма някакво нормативно разпределение на хубавото и лошото в живота , даже много често нещастие след нещастие се струпва на един човек, да се чудиш какви грехове плаща .И аз съм гневна , не е честно .

# 398
  • Бургас
Тя трябваше да го цапардоса с някоя кана от масата и да го зашемети. Ама нали е филм....
Много гадно за Огнянова. Това ще й дойде в повече....

# 399
Случва се в живота това с изнасилването, но не се случва Уж интелигентна докторка, която от раз разбра че пациентът й страда от делюзия. Говоря за онзи беден квантов физик, а тук не успя да прецени какви могат да бъдат последиците за нея с един психопат. Ами измислена отвсякъде история, това е. Просто филмът явно се пише за деца и жени на преклонна възраст.

# 400
Като го подхванат човек лошотиите, няма край.. Аз съм така и се чудя какви грехове изкупвам..
През цялото време виках да хвърли свещите или бутилки по него, ама не.. Ужасно ще е после за нея.

# 401
  • Пловдив
И аз до последно мислех,че ще го удари с нещо и ще побегне...
Това няма оправия,съвсем забатачиха филма.

# 402
  • София
Да, това за гадостите си е така, никога не идват сами. Идват накуп и се чудиш от къде са ти дошли и защо.
Аз друго мисля, как пък точно Банков ще и звънне Grinning СлочаЕнос?

# 403
Не ми хареса серията.
Все очаквах,че ще го удари с виното,колко пъти беше с гръб към нея.Просто очаквах екшън,динамика..а сега само остана един горчив вкус от цялата изтерзана серия.
Патетата и жабите само ме подразниха,аматьорско изпълнение.
П.п.Банков я търсеше за консултация на пациент.

# 404
Да, това за гадостите си е така, никога не идват сами. Идват накуп и се чудиш от къде са ти дошли и защо.
Аз друго мисля, как пък точно Банков ще и звънне Grinning СлочаЕнос?
телепаткия

Общи условия

Активация на акаунт