Откраднат живот 65: Анатомия на гнева...

• 27 576
  • 740
  •   1
Отговори
# 420
Ако Марио му спаси живота ще е върха просто...

Точно така ще стане щом той го поема от линейката.

# 421
  • София
Никой не си слага розови очила. Знаем, че тези неща се случват. И знаем, че след тях няма оправяне. Затова не искахме това за Зорница. Малко ли страда досега? Вече каквото и да се случи, няма да заличи изнасилването. Няма значение Марио или Виктор, който и да е получава счупена кукла.

# 422
  • София
Александра, което е най странното в случая. Марио в много случаи се е държал като кретен, но по отношение на Зорница винаги е бил като барометър за настроенията и. Сега изведнъж нищо не забелязва. Странно решение на сценаристите, но явно целят да ни покажат нещо, което ще разберем във вторник.
Възможно е наистина Марио да спаси пациента, въпреки, че нали уж Романова го прати да си ходи.

# 423
  Сериала се заби в много тежка драма и не ми се мисли как ще се излезе от тази ситуация -  сложно става за Зорница, за Марио, за психопата - как ще го лекуват в болницата след като знаят какво е направил. Тя ще повдигне обвинение предполагам, а Марио разбира от Захариев за случилото се ,направо ще откачи .

# 424
  • София
Всеки един колега ще откачи.
Не мисля, че има нормален човек да приеме изнасилване.
Още повече лекар.

# 425
# 426
Сега дадоха ново промо, Зорница слиза от линейката и едва се влачи. Христо гледа след нея. Дават и Марио как пита Банков. Добре, де, защо и той не погледне след нея, то направо като й видиш походката и насинените крака, ще ти стане ясно.
После тя отива при Захариев за преглед, Захариев говори с Марио и го предупреждава да е внимателен с нея.
Тя изглежда крайно зле.

# 427
Явно Марио там, при линейката ще е още под въздействие на емоцията, че тя цяла нощ не се прибра и не му вдигаше. Друго обяснение за реакцията му не намирам. Но може в епизода да има още нещо, което да обясни такова поведение.

# 428
Стела, той поема пациент в критично състояние и вниманието му е погълнато от това.  По-скоро Христо като я видя, трябваше да го викне, ама то знае ли човек как да реагира в такава ситуация.

# 429
Много тъпо са го измислили, точно когато Зорница има най-силна нужда от него, той да се занимава с изрода...

# 430
  • Кърджали
Е той е лекар все пак, не може да го остави там  да умира. Макар че лично аз не бих отказала и да го направи.
Но поне след така показаната първа неадекватна реакция спрямо Зорница, дано после даде всичко от себе си за да я подкрепи, да бъде до нея. Не се и съмнявам че ще го направи...Иска ми се да не се съмнявам

# 431
Гледайки промото, Марио хич не разбира, че тя има нужда от помощ и е фокусиран върху пациента. А тя пък е в такъв шок, че даже не каза на някого, отиде си при Захариев направо.

# 432
  • София
Не мога да повярвам как само се търси начин да се обвини Марио за всичко лошо на света. Сигурно Марио е виновен и за случката в асансьора, където Зорница директно си каза кого предпочита със сърцето си. И после цяла нощ и цяла сутрин не му се обажда, ''изпраща смс'' да не звъни повече и после изведнъж вижда тежко ранен пациент, а в дъното на линейката седи Зорница. Как да разбере, какво да разбере? ooooh! Аз само това виждам от промото в края на епизода. И вярвам, че всичко това не е част от някакъв ''гениален'' план по възможно най-безумния начин да отчуждят Зорница и Марио. Защото до тук цял сезон на там тикат нещата по възможно най-некадърния начин.

# 433
  • Бургас
Май няма да оживее психото, нали в промото дадоха как апарата писка и минава в права линия...

# 434
  • Ню Йорк
Не мога да повярвам как само се търси начин да се обвини Марио за всичко лошо на света. Сигурно Марио е виновен и за случката в асансьора, където Зорница директно си каза кого предпочита със сърцето си. И после цяла нощ и цяла сутрин не му се обажда, ''изпраща смс'' да не звъни повече и после изведнъж вижда тежко ранен пациент, а в дъното на линейката седи Зорница. Как да разбере, какво да разбере? ooooh! Аз само това виждам от промото в края на епизода. И вярвам, че всичко това не е част от някакъв ''гениален'' план по възможно най-безумния начин да отчуждят Зорница и Марио. Защото до тук цял сезон на там тикат нещата по възможно най-некадърния начин.

Споко, Захариев сега ще му обясни нещата и Марио ще я утешава дълго. Има обаче един такъв момент, че тя може и да не иска да го вижда.

Общи условия

Активация на акаунт