Откраднат живот 65: Анатомия на гнева...

• 27 569
  • 740
  •   1
Отговори
# 450
Не мога да повярвам как само се търси начин да се обвини Марио за всичко лошо на света. Сигурно Марио е виновен и за случката в асансьора, където Зорница директно си каза кого предпочита със сърцето си. И после цяла нощ и цяла сутрин не му се обажда, ''изпраща смс'' да не звъни повече и после изведнъж вижда тежко ранен пациент, а в дъното на линейката седи Зорница. Как да разбере, какво да разбере? ooooh! Аз само това виждам от промото в края на епизода. И вярвам, че всичко това не е част от някакъв ''гениален'' план по възможно най-безумния начин да отчуждят Зорница и Марио. Защото до тук цял сезон на там тикат нещата по възможно най-некадърния начин.
+1
Банков е бил с нея в линейката, видял я е как е и след това и той хуква с носилката, оставя Зорница сама в линейката и нито дума пред Марио, че жена му не е добре

# 451
Ох, от едни 20-30 секунди промо се опитваме да си представим цялата серия. Ама то след това, което видяхме... За съжаление дори и промото да е подвеждащо, остава си фактът, че непоправимото се случи.

# 452
Ох, от едни 20-30 секунди промо се опитваме да си представим цялата серия. Ама то след това, което видяхме... За съжаление дори и промото да е подвеждащо, остава си фактът, че непоправимото се случи.

Ама вие нещо друго ли очаквахте?

# 453
Според мен Банков изобщо не подозира, че я е изнасилил. Съгласна съм с мненията, че нямаше да я остави сама и да се оправя с Психото и да не каже на Марио за случилото се и просто да отидат да спасяват тоз червей.

# 454

Ама вие нещо друго ли очаквахте?

Аз - да. Не вярвах, че ще стигнат до там.

# 455
  • София
Нелогично отвсякъде. Айде Марио не я видя на какво прилича в тъмната линейка, но Банков трябва да е бил сляп. Той все още има чувства към нея, не би я зарязал в този момент, видяхме как реагира, когато разбра за операцията.

# 456
Още като и се обади този ненормалник и каза, че го боли в дясно, а се държеше в ляво (или обратното) ми стана ясно, че лъже, ще я изнасили и сега тя ще е бременна сигурно... драма и ужас, ужас и драма..

# 457
  • Кърджали
Сега като се замислих, може наистина Банков да не разбере какво точно се е случило. Че се е случило нещо - да, но едва ли ще му хрумне точно това. То нормален човек не би го направил и съответно, не би го допуснал току така. Та освен ако Зорница сама не му каже...
И остава да видим как Марио  ще накара Зорница да го допусне до себе си след случилото се. Защото очаквам тя да се затвори, да го отбягва, да го преживее трудно това. Може и да изглежда силна, но това не е какво да е

# 458
Майче, аз съм сигурна в това. Помислете си, ако видите в къща жена, облечена със секси рокличка, която е с непознат мъж, няма да решите, че мъжът е отвлякъл жената, защото това е най-далечното от ума. Помислил си е очевидното -че е прекарала с него нощта и е станал някакъв инцидент. Казала му е без въпроси и той е мълчал.

Но наистина за мен също е странно решение да ни я покажат докрай сама, не разбирам.идеята и това ме гложди.

# 459
  • София
И аз до края не вярвах, че ще се стигне до там. Все се надявах да ни спестят подобно изживяване.
Но могат да направят хубава история за това как се чувстват хора, преживели подобна травма, как се възстановяват, за помощта, която имне необходима. Надявам се също Марио да застане до Зорница, да я подкрепя, да я разбира и да и е упора.

# 460
Може Банков да реши, че тя го е наръгала и да отдаде състоянието й на това. Той идва, вижда я оскъдно облечена, ще реши че са се сдърпали и тя е взела ножа. Искал е Тасев, а не Марио, защото предполага че тя е прекара с непознатия нощта.

# 461
Може Банков да реши, че тя го е наръгала и да отдаде състоянието й на това. Той идва, вижда я оскъдно облечена, ще реши че са се сдърпали и тя е взела ножа. Искал е Тасев, а не Марио, защото предполага че тя е прекара с непознатия нощта.

И на мен това ми хрумна. Логично е ако вижда, че е в шок и я смята за виновна, да не задава много въпроси.

# 462
Май само Христо  заподозря нещо  като се загледа  в краката и , докато се тътреше/в промото/ , а може да е видял и кръв .
Отвратително ми е от този епизод .

# 463
Майче, аз съм сигурна в това. Помислете си, ако видите в къща жена, облечена със секси рокличка, която е с непознат мъж, няма да решите, че мъжът е отвлякъл жената, защото това е най-далечното от ума.
Hали имаше охлузвания по китките. Освен, ако ръцете й са били в кръв, да не е забелязал.

# 464
Никой не си слага розови очила. Знаем, че тези неща се случват. И знаем, че след тях няма оправяне. Затова не искахме това за Зорница. Малко ли страда досега? Вече каквото и да се случи, няма да заличи изнасилването. Няма значение Марио или Виктор, който и да е получава счупена кукла.

А ако сега, след изнасилването, забременее?
Нали с Марио имаха проблеми със забременяването...

Общи условия

Активация на акаунт