Откраднат живот 65: Анатомия на гнева...

• 27 556
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
Отдавна не съм писала, но в този ситуация няма виновни. Безмислено е да се обвинява Марио, и за реакцията му която реално още не сме видели. Зорница също няма вина. Човек не се замисля когато ходи някъде какво ще му се случи - било то добро или лошо. Ние виждахме поведението му, но тя не. За той я кани на среща и тя му отказа, но не знаеше последствията, които ние видяхме. Виновен няма. Надявам се да не ни забият в една ситуация, където и Марио и Банков да се мъчат да я спасяват. Искам да покажат как една жена след такова нещо се възстановява, защото това се случва много често при нас и не се говори за него.
Да те изнасили познат е също толкова брутално, както да го направи непознат. Реално те нямаха чак такова познанство. Той беше пациент, който показваше вид симпатии, било то и нездрави.
Другото дано малко размърдат сериала, защото до момента много мудно се движат нещата.

# 526
Според мен няма никакво значение дали е познат или не, всякак си е гадно!
В десетката!!!!
Тялото на човек е неприкосновено и никой няма правото да се гаври с него!!!

# 527
  • Кърджали
 Shatzi, и познат човек може да ти го причини това. Даже тогава жертвата приема нещата още по-опустошаващо.. Тук колкото и да го обсъждаме е факт, че Зорница нямаше как да знае какво може да ѝ се случи.
И аз като Росита се надявам тук да не преиграва сценаристите и да не го обърнат н конкуренция между Виктор и Марио за сърцето на Зорница. Тя сега само от това има нужда защото. Но мисля че к двамата ще имат своята роля в дългия път на Зорница към преоткриване на себе си.

# 528
  • София
Четете постовете както ви изнася.
Едно е да те дръпнат в храстите, друго е доброволно да си отидеш...
Който иска е разбрал.

# 529
Който иска е разбрал.

По-добре замълчи. Сериозно. Не се опитвай да замажеш с "ама аз друго имах предвид" и с нападки, че не сме ти на нивото и не сме те разбрали.
Замълчи. Жена си, за Бога!

# 530
Една жена е изнасилена, дали от познат или непознат, дали в храст или в апартамент, няма абсолютно никакво значение, ужасът от случката е еднакъв.
В това степенуване на жертва, по- жертва, най-жертва няма абсолютно никакъв смисъл.

# 531
И аз като Росита се надявам тук да не преиграва сценаристите и да не го обърнат н конкуренция между Виктор и Марио за сърцето на Зорница. Тя сега само от това има нужда защото. Но мисля че к двамата ще имат своята роля в дългия път на Зорница към преоткриване на себе си.

И аз на това се надявам.
Наистина вярвам, че няма да ни покажат подобна глупост, защото ще изринат земята с двамата герои. А достатъчно сме видели от тях за да знаем, че въпреки глупостите, които са вършили са добри хора и ще дадат подкрепата си да се справи, първо и най-важното като Хора, а не като влюбени мъже.

# 532
Точно... тя е отишла доброволно да го лекува, не да прави секс с него... нямам думи.
Да не говорим, че по време на секс,пак може да се откаже една жена и отново би било изнасилване...
Някои хора живеят в миналия век... и деца възпитават.

# 533
Който иска е разбрал.

Тя не е отишла там заради това. Така написано все едно си го е просела да и се случи. Никоя жена не излиза от къщи с мисълта, че могат да я изнасилят и никоя не го иска. Няма значение връзката с насилника, насилието си е насилие, защото тялото ще се излекува много по бързо от ума. Това те белязва за цял живот. Не може да се твърди, че е отишла доброволно. Тя доброволно искаше да го лекува, да в нарушение на правилата, но това не означава, че трябваше да плати по такъв начин.

# 534
  • Разпиляна във въображението
Опитвам се да се сетя дали Стаменова е споменавала за подобни изживявания с мъжа си. Тя беше матретирана, психически и физически, от съпруга си. Може да се опита да й помогне.

# 535
Shatzi, по твоята извратена логика излиза, че и жената от Русе си го е търсела, защото доброволно е отишла да бяга на някакво забито място.
Наистина, по-добре си замълчи, че постовете ти са отвратителни.

# 536
  • густо майна Филибето
Че е луд, знаем само ние, защото са ни го показали. За героинята е бил пациент, който се появи два-три пъти и й написа стихове. Че е лекомислено да се ходи в дома на непознат - така е. Но трябва някак да се случи случката.Да разберем и сценаристите.

# 537
Опитвам се да се сетя дали Стаменова е споменавала за подобни изживявания с мъжа си. Тя беше матретирана, психически и физически, от съпруга си. Може да се опита да й помогне.
И аз не мога да се сетя.
Зорница може да допусне жена до себе си по-лесно, от който и да е мъж. Може и Ина, защото и тя беше изнасилена от Фотев, ама пък тя е в доста крехко състояние и подобни емоции може да навредят на нея или бебето.

# 538
  • София
Shatzi, по твоята извратена логика излиза, че и жената от Русе си го е търсела, защото доброволно е отишла да бяга на някакво забито място.
Наистина, по-добре си замълчи, че постовете ти са отвратителни.
Нищо подобно не съм написала.
Останете си със здраве. До тук бях с тази тема.
И помнете, че не трябва да се коментират потребители, щото не е никак здравословно...

# 539
И аз не мога да се сетя.
Зорница може да допусне жена до себе си по-лесно, от който и да е мъж. Може и Ина, защото и тя беше изнасилена от Фотев, ама пък тя е в доста крехко състояние и подобни емоции може да навредят на нея или бебето.

Вярно, че и Ина имаше такава случка. Но според мен тогава забутаха нещата, че те са женени и това е "дълг", а и тя се чувстваше виновна заради Тасев. Жена по може да допусне до себе си, по лесно ще й е. Надявам се да е Ина, че за момента ни представят едно приятелство и ще бъде много тъпо от нейна страна да не отиде поне да попита как се чувства. Защото това няма да остане в тайна точно в тази болница.

Общи условия

Активация на акаунт