Откраднат живот 65: Анатомия на гнева...

• 27 515
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
  • Разпиляна във въображението
Ще видим какво ще стане. Продължавам да недоумявам какво студено същество се изкарва Марио.

# 616
Ще видим какво ще стане. Продължавам да недоумявам какво студено същество се изкарва Марио.
Слаб, безхарактерен, безчувствен, всякакъв го изкарват.
Аз виждам един смел, решителен мъж, с изграден характер, който умее да накара жената до себе си да се усмихва постоянно.
Не напразно, моментите, в които Зорница се смее и е щастлива, са свързани само с Марио.
Имаше колебания спрямо нея, заради брат си, който на всичкото отгоре е и болен, но никога нищо друго не е стояло между тях.
Не зная какво са намислили сценаристите за него занапред, но дотук го показваха като отдаден, верен и обичащ мъж, които е готов на всичко за жената до себе си.

# 617
Във фейса се споменава за някакво кратко промо, което показва Марио как плаче. Някой да го е засичал?

# 618
  • София
Във фейса се споменава за някакво кратко промо, което показва Марио как плаче. Някой да го е засичал?

Мириел, благодарение на съфорумка
https://m.youtube.com/watch?v=69CHb6jgO9A&feature=youtu.be

# 619
Къде видяхте, че Зорница едва върви и Христо я гледа? Аз нещо не го намирам това промо ...

# 620
  • София
Не знаем дали Христо гледа как Зорница върви безпомощно. Не може да се разчита на монтажа на промото.
Иначе Мари Мар беше пуснала линк с промото. Потърси го в нейните публикации.

# 621
Да, видях го, мерси! Не мога да допусна, че Банков не е забелязал състоянието на Зорница. Затова е поискал да ги посрещне Тасев. Но пък защо я оставя сама да слезе от линейката и да отиде при Захариев без да й помогне, а остава с   психото?

# 622
  • Там,където се събуждам щастлива.
Всъщност редно ли е сериалите от този вид да бъдат гледани с деца? Нищо против и всеки си знае, но ми е странно, че децата под 12 не са в леглата с книжка.

Убедена съм, че няма да шушукат неприлично за този случай! Или нещо наистина е сбъркано с човешкия род!

# 623
  • густо майна Филибето
Сериалът досега не е показвал нещо кой знае колко брутално, може би само изпълнението на Фотев, когато насили Ина.  То не знае човек и кое е добре и кое не, в миналото приказките, които познаваме, в оригинал са имали съвсем друг и много брутален край, и целта им е била да научи децата да се пазят, защото и живота не е бил никак розов. Например Вълкът не просто е изял Червената шапчица.

# 624
  • Русе
Всъщност редно ли е сериалите от този вид да бъдат гледани с деца? Нищо против и всеки си знае, но ми е странно, че децата под 12 не са в леглата с книжка.

Сериалът се излъчва от 20ч, в повечето случаи е по време на вечерята ни. Не познавам дете, което в 20ч е в леглото. Аз имам на 9 и 4 години и двете лягат в 22ч. По-рано и да искам, не мога да ги накарам. Simple Smile

# 625
Благодаря за промото! Марио ще поплаче на спокойствие и ще се стегне. Писах по-напред за другото промо, че вероятно никой не става свидетел на излизането й от колата. Те вече тикат носилката вътре. От една страна Зорница може да се е съвзела за момент и да се държи мъжки пред Банков. Все пак линейка идва и го взима за минути ранения. А Банков може да вика Тазев, защото мисли че Зори е била с друг мъж.

# 626
Имам дъщеря на 5, която гледа филма с мен. Когато Калин беше импотентен, а жена му си събу гащите над него..............ми доста трябваше да се обяснявам. А ми беше излишно.

# 627
Мириел, и аз мисля, че Банков в тоя момент не е наясно какво става, иначе нямаше да я остави така спокойно и със сигурност нямаше да се опита да избегне Ковачев. Банков не е идиот, все пак, няма да седне да се занимава с дребни дрязги в тоя момент - Зорница е изнасилена, ама аз ще скрия от мъжа й. Така че според мен или той си мисли, че тя е била с друг мъж и за да я предпази, се опитва да избегне Марио, или Зорница изрично му е казала да не казва на Марио, че има проблем.

Единствено Христо я вижда, че не е наред и предвид, че той ще е в операционната с хирурзите, очаквам именно той да каже на Марио, че нещо става, та последния да тръгне след Захариев директно от операционната.  

# 628
  Аз гледам сама сериала или евентуално с мъжа ми ( по принуда 😃), децата не искат да гледат това ,но пък гледат БТВ комеди и там се говорят и вършат доста нецензурни неща, да не река глупости ,та много повече се "образоват" .
  По принцип не следя сериали, нямам време, само този следя, обаче никой познат не го гледа 😚

# 629
Според мен Банков отдава шока й на това, че мъжът е наръган и предполага, че тя го е направила.
Защото дори и да не разбере, че е изнасилена, се вижда по вида й, че някаква борба между двамата е имало.
Не вярвам нищо да не каже, да не й предложи помощ и т.н. Предполагам, че самата Зорница му е казала да я остави на мира, да не вика Ковачев и да се заемат с поета, тя просто ще иска да се оправи сама.

Общи условия

Активация на акаунт