Откраднат живот 65: Анатомия на гнева...

• 27 535
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
Роси, хич не ми се иска да се изпълни , това което сам написала. За мен е важно Зори и Марио да са заедно и щастливи. Обичам ги и те са причината да гледам сериала.
От последният епизод съм разколебана. Толкова тъжни неща се струпаха на Зорница, толкова преживя. Ще има ли сили да премине и това нещастие?
Не ми се иска никой освен Захариев и Марио да разбират за трагедията й. В противен случай ще бъде бедствие. Тъпата Жекова ще започне да събира пари за възстановяване и неискрено ще съчувства. Не ми се мисли за идиота Пенев.
Мисля, че никой не може да помогне морално и духовно на жена изпаднала в такава пропост. Това зависи от самата нея и от времето.

Напускането на сериал от актьор е хигиенично за самият него, въпреки желанието на почитателите. Срастването с един образ е бедствено за по-нататъшната кариера на млад актьор. Предпочитам и Зори и Марио да напуснат отколкота да се чудят, какво да стоврарят върху им и да ги гледам гърчещи се.
Стига трагедии с тази мила жена.

Сценаристите надминаха себе си, а „главната“ на рамО да си я носи Милошев.

# 601
.....Не ми се иска никой освен Захариев и Марио да разбират за трагедията й. В противен случай ще бъде бедствие. Тъпата Жекова ще започне да събира пари за възстановяване и неискрено ще съчувства. Не ми се мисли за идиота Пенев. .....

Пенев като нищо  ще зачерви бузките , ще се хили и ще пусне нещо като : е ,  нали не и е за пръв път /и ще погледне Кая/ , тя всъщност какво е търсила там и т.н. А Марио вече може да избеснее и да си го изкара на него  и ето ти свободно място за хирург .

# 602
Аз не смятам, че Марио ще се отдръпне от Зорница, но като евентуални причини ми идват на ум това, че ще се обвинява, че не е предотвратил случилото се, т.е. ще бъде гузен. Другото е да се опитва да спазва дистанция от страх да не нарани Зорница, защото в такива моменти границата между това да бъдеш грижовен и да нарушиш личното пространство на човека е изключително тънка.
Но все пак мисля, че ще бъде до нея, каквото и да му коства това.

Пенев се надявам поне този път да не го изкарват кръгъл идиот и да си държи устата затворена, малко вероятно, но все пак...

# 603
  • София
Марио няма да се отдръпне от Зорница, не го показват като толкова слаб характер.
Не знам тя обаче как ще реагира. За себе си знам, че бих потърсила утеха в човека, когото обичам. Може би тогава ще си даде сметка коя е истинската ѝ любов.
Но все пак тук гадаем, без да включваме основната неизвестна - сценаристите. Които до тук ни показаха, че не са много в час.

# 604
Марио Ковачев "неадекватен" ??? Това е най-голямата смешка, която съм прочела тук. Момичета, като гледате преосмисляйте видяното. Не бъдете предубедени.

Делта, на ММ се обаждат по всяко време наши съседи да отиде и измери кръвно на някого и за какво ли още не. Ти казваш да ги отпраща на 112. Ми добре!

# 605
То всъщност Зорница му каза да се обади на спешна помощ, но той й каза, че вече чака линейка дълго време.

# 606
Всеки е различен и има различно наблюдение.
Аз така го виждам.
За брат си направи много,вярно е. Но за връзката си със Зорница,нещо му куца. Това си е мое мнение.
Никой не е длъжен да го споделя и да е съгласен с мен.

Ок, имате право на мнение, но се обосновете. В кои ситуации видяхте тази нерешителност?

# 607
Аз също не виждам кой знае какви усилия във връзката им, нито особена химия между тях. Да, Марио е несигурен и в себе си, и как да подходи. Това е натоварващо, и когато нямаш особени проблеми и можеш да го чакаш и да му тълкуваш жестовете е едно, но като имаш сериозни проблеми не ти се занимава и с чужда несигурност. Това от една страна. От друга- за съжаление пак казвам, не очаквам от сценаристите особена дълбочина и последователност, а евтина сензация и драма. Някакво разминаване ще има, нещо драстично. Такъв им е маниера.

# 608
  • Там,където се събуждам щастлива.
Не вярвам Пенев да прави шеги със ситуацията. Все пак има нещо човешко в него. Надявам се!
Никой няма да го прави!

# 609
В  миналия сезон  дръпнатият и злобничък Врабчев реагира най-адекватно , когато стана ситуацията с трансплантацията . Той помогна много на Марио и Тони .
Възможно е тази трагедия също да обедини лекарите и сестрите , Пенев да порасне , Романова да престане да е толкова дребнава и подмолна /като направи постановката с Кая/, за Врабчев не се съмнявам , Банков може също да се стресне и да излезе от дупката , в която се намира , защото ще види ,че това е трагедия , която негови колеги изживяват в момента  .

# 610
И аз мисля, че поне този път Пенев ще се държи човешки. Брутално е да си правиш шеги с такова нещо и то случило се на познат човек.
Достатъчен й е ужасът на Зорница, ще бъде прекалено да търпи и грозни подмятания.

# 611
  • Кърджали
Подмятания ще има сигурно /Пенев  няма да пропусне/, но ще са зад гърба и. Пред нея не вярвам някой да изръси нещо ...

# 612
  • Русе
1. Откъде психопатът разполагаше с мобилния телефонен номер на Зорница?
2. Мислите ли, че самата Зорница ще бъде заподозряна за наръгването? /нищо, че е жертвата, или по-точно - точно защото е жертва на Дани, може да се предположи, че като самозащита и в опита си да се отскубне от насилника, го е наръгала/
3. Веднага си помислих и за т.нар. спешна контрацепция. Според мен е немислимо да оставят Зорница с риска да е забременяла от този нещастник и ще ѝ дадат хапче "за след това".
4. На всички замесени ще им трябва психолог или психотерапевт. Поне на Зорница със сигурност. Дали във филма ще ни покажат адекватна професионална подкрепа?
5. Чудех се колко от вас са гледали филма заедно с партньорите и/или децата си, и как реагираха те по време на сцените... след това коментирахте ли... въобще имаше ли ефект върху цялото семейство показаната трагедия? Разбира се, ако не искате не ми отговаряйте, това са лични въпроси. Аз просто споделям с вас, че от вчера серията и случилото се със Зорница не ми излиза от главата.
Снощи излизах с колеги и днес изгледах епизода в Нова плей. Ще опитам да отговоря на въпросите:
1.Мисля, че не е трудно да се открие телефона на лекар в интернет. Това, което мен ме озадачи е, че излезе, че я е забелязал след снимките в списанието, една година по-рано. В такъв случай как точно се оказа пациент? Доколкото помня имаше действителен здравословен проблем / урологичен/. Няма как да го изфабрикува.
2.Мисля, че няма да се стигне до там, че да е заподозряна.
3. Зорница пие противозачатъчни заради кистата. Помня, че имаше драма, че трябва да ги пие, а иска дете.
4.За това нямам отговор.
5.Гледах серията с 9-годишната си дъщеря. Разстрои се малко, но повече се разстрои от случая с родилката и предизвиканото раждане заради болният от рак съпруг. Всеки път ѝ обяснявам, че това е сценарий, че не е истина. Все пак е прекалено малка, за да разбере всичко. Доста по-неловко се чувствах на секс сцената с Калин и Романова. Тогава бяхме на рожден ден у майка ми и го гледахме доста хора.

Съжалявам, че така решиха за Зорница, въпреки че не ми е от любимите персонажи. Мисля, че Марио няма да се отдръпне от нея, а по-скоро тя би го обвинявала, заради спора им по-рано.

# 613
  • густо майна Филибето
И през ум не ми е минавало, че Захариев ще гледа изнасилената Огнянова по такъв начин, постът ми беше в посока предоверяване на познати, а за Захариев е закачка и не включва Огнянова. Но със сигурност желанието на мъжете да помагат се повлиява в някаква степен и от това каква жена има нужда от това. За съжаление.
Ние за героя на Захариев не можем да сме сигурни кога вижда дъщеря, кога жена Simple Smile И не само за Захариев. Мъжете виждат първо винаги жената. А жените си въобразяват, че мъжете могат да са им само приятели. Може и от това да идва предоверяването на познати.

И според мен Марио ще се отдръпне, по ред причини. Много мъже не могат да превъзмогнат това, че жената до тях е принадлежала на друг, макар и по този начин. И това може да е една от причините за раздялата на Марио и Зорница. Ако това е начинът Зорница и Банков да са отново заедно - по-добре така да се разделят.

# 614
  • София
Що за извратен мозък ще измисли сценарии с изнасилването на Зорница, само за да я раделят с Марио и да я съберат с Банков?
Отвратително е и се надявам това да не им е идеята за развръзка по тази линия, ако въобще ще ги събират.

Последна редакция: сб, 10 ное 2018, 22:42 от rosi_ta

Общи условия

Активация на акаунт