Откраднат живот 65: Анатомия на гнева...

• 27 536
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
Епизода беше гаден. Аз обаче не вярвам в сценаристите...започват обществено значими теми и ги зарязват наникъде. И аз мисля, че след 2-3епизода все едно не е била изнасилена. Толкоз им трае паметта, все едно пишат кратки скечове
Захариев ми харесва най много като образ на лекар до тук. Има много кусури, но знае къде да замълчи, къде да натисне, къде има далавера и т.н. Останалите са като шизофреници. Една серия едно, една серия друго.

# 586
Красимир Митов се казва.

За телефона на Зорница - предполагам като лекар не е трудно да й открие телефона, често личните им номера се дават свободно.

# 587
Да си кажа и аз:
Независимо, че има лекарска етика, някои ситуации изискват разум и добра преценка от страна на лекарите.
Да, когато си на улицата, можеш да помогнеш на човек там. Не и когато си на дежурство.
Също така, когато ти се обадят по тел. за спешен случай, трябва да насочиш човекът да се обади на 112.
Всичко друго е безотговорност, която, ако лекар я практикува, е срам за професията и показва не дотам добро хладнокръвие, което се изисква от всеки лекар.

# 588
  • Там,където се събуждам щастлива.
Много се надявам да видим тандем между Банков и Ковачев, а не съперничество.

Понеже с Банков изживя травма при аборта и затова не мисля, че подкрепата ще е от него, но мисля, че той ще застане до Марио и чрез него ще помогне, както ще помогне на самия Марио.

# 589
Този Красимир Митов май известно време ще го заобикалят, щом го срещнат😂
Иначе по въпроса дали сме коментирали със семейството си - не. Аз го гледах с родителите си, майка ми замълча, иначе изглеждаше потресена, баща ми също нищо не каза, но и ние рядко коментираме подобни дълбоки житейски теми. Когато се случвало и тя е била от този род /напр.когато кмета на Ихтиман /май беше/ изнасили 16 годишно момиче, баща ми всеки път питаше и даже недоумяваше - ами тя какво прави там...........
С половинката коментирах след това. Подозирам, че и на нея ѝ се е случило, но никога няма да ми каже /да и тя е момиче/.

# 590
На мен ми е малко трудно да разбера защо някои от вас смятат, че Марио ще се отдръпне, в смисъл какво би го накарало да го направи?

Сама го гледах епизода, та нищо не мога да кажа за коментиране, но с приятелки говорихме и на всички им беше въздействал изключително силно.

Ако след тази случка сложат на масата отново съперничество между двамата мъже за Зорница, ще бъде нелепо. Да запрятат ръкави и да работят заедно да й помогнат, нищо друго не е важно.

# 591
  • Кърджали
Аз не вярвам Марио са се отръпне. Да, правил е магарии, aма чак толкова... Да, ще му бъде трудно защото всеки опит за близост ще плаши Зорница, но е зрял мъж - не вярвам да я остави сама...

# 592
  • Бургас
Според мен Марио е объркан като цяло,страхлив и несигурен какво иска. И сега тази случка ще го направи още повече неадекватен как да реагира,какво да направи....
Такива са ми наблюденията,чисто мое виждане.

# 593
Епизода беше гаден. Аз обаче не вярвам в сценаристите...започват обществено значими теми и ги зарязват наникъде. И аз мисля, че след 2-3епизода все едно не е била изнасилена. Толкоз им трае паметта, все едно пишат кратки скечове
Захариев ми харесва най много като образ на лекар до тук. Има много кусури, но знае къде да замълчи, къде да натисне, къде има далавера и т.н. Останалите са като шизофреници. Една серия едно, една серия друго.

И аз това се опасявам, че до епизод-два-три все едно нищо не е било. Не е като да не се е случвало.

И за Захариев съм съгласна.

# 594
  • София
Според мен Марио е объркан като цяло,страхлив и несигурен какво иска. И сега тази случка ще го направи още повече неадекватен как да реагира,какво да направи....
Такива са ми наблюденията,чисто мое виждане.

Ще ми е интересно да прочета обоснованието на Вашето наблюдение и виждане

# 595
  • Разпиляна във въображението
И на мен ми е странно защо се смята, че Марио ще се отдръпне. Откъде дойте това, че няма сила, годност и психическа устойчивост? Това е мъж, който се е изучил, който е отгледал и изучил брат си, който се е борил за живота му - два пъти. Винаги е чувствал, че брат му някак го обвинява за смъртта на родителите им, и все пак преглъщал и продължавал. Това, ако не означава, че един мъж е силен и годен, не знам какво. Да не говорим за страхлив?! Несигурен е, защото определено има причина да е такъв. Зорница показа, че всичките й думи, че няма никаква причина да се притеснява от Банков, са лъжа.
Направо мижитурка го изкарахте.

# 596
  • Бургас
Просто му липсва решителност и смелост във връзката му!

# 597
В какъв смисъл му липсва смелост във връзката? Той е до Зорница и нищо не може да го накара да поиска да я изостави, дори когато смяташе, че тя е несигурна, пак беше до нея, а в снощния епизод неслучайно го дадоха буквално смазан от мисълта, че тя му е сърдита.

Мириел, и на мен ми е странно, затова попитах. Марио е изключително борбен и силен човек, който не се спира пред нищо, когато се бори, а с брат си има толкова богат опит. Да не говорим, че го обрисуваха като много грижовен и преди връзката им и по време на нея и според мен именно рази негова грижовност ще й помогне.

# 598
  • Бургас
Всеки е различен и има различно наблюдение.
Аз така го виждам.
За брат си направи много,вярно е. Но за връзката си със Зорница,нещо му куца. Това си е мое мнение.
Никой не е длъжен да го споделя и да е съгласен с мен.

# 599
Аз в този сериал  не виждам друг мъж , на който му се е наложило да порасне толкова рано , да бъде майка ,баща и брат на малкия си брат и т.н. , да не преразказвам  живота на героя .
Не  мисля ,че той ще изостави момичето , за което толкова дълго се бори .
По скоро той  може да има нужда от подкрепа и това да са брат му , Банков и Захариев .

А сега нещо по-весело : моля възмутените дами от гащите на Зорница да влязат в някой сайт за бельо /Триумф например/ и с ужас ще видят такива "страшни" гащи  и там . Сега   тези  прословути гащи прани ли са или не , вече няма как да знаем .

Общи условия

Активация на акаунт