Откраднат живот 65: Анатомия на гнева...

• 27 543
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
Да съм казала някъде, че искам Зорница да е с прашки? Просто имам чувството, че все си е с тези гащи от началото на сезона. И да, ултра бабешки, грозни и несексапилни са, колко еротични сцени изигра и все с този парцал.

# 571
  • София
Е да, тази сцена трябваше да ни внуши еротика и за това беше важно Зорница да е със секси бельо!!!!
Ако не беше жалко и тъжно подобно изказване, можеше и да е смешно.

# 572
Да съм казала някъде, че искам Зорница да е с прашки? Просто имам чувството, че все си е с тези гащи от началото на сезона. И да, ултра бабешки, грозни и несексапилни са, колко еротични сцени изигра и все с този парцал.
Ако ти имаш нуждата от дантелени прашки, за да си секси, то Диана няма. И чувл да сложи, пак ще е красива и секси.

# 573
Ей значи - не ви говоря и за конкретната сцена, казвам, че тази жена е с едни гащи от началото на филма и те са бабешки, четете малко . Какво е това вживяване в една измислена история - сега една седмица няма да спите, все едно наистина са ви изнасилили. И спрете с тези прашки - нито нося такива, нито ги считам за секси.

# 574
  • София
Аз още не мога да се съвзема напълно от снощния епизод... Виждам, че на всички ни е бръкнала в душите тази история. Не мога и не искам да си представям оттук-нататък как ще се съвзема Зорница - разбита е във всяко едно отношение. Цялата болница ще разбере, това е ясно, все пак ще има и разследване предполагам, особено след като психото умре. Никой няма да я гледа подигравателно, разбира се, но да се изправиш пред толкова хора, знаейки че те са наясно какво ти се е случило,  е смазващо. Отвратително е просто - преди седмица-две гинекологична операция, сега изнасилване... повдига ми се чак. Щом сценарият е бил написан преди случая в Русе, значи не е провокирано от това събитие, можеха да ни го спестят. Отвлече я, можеше да я пребие примерно, но изнасилване... за мен това е по-ужасно дори от убийство (съжалявам, така го чувствам). знам, че за тези неща трябва да се говори; хубаво е, че дадоха гласност на този проблем, но просто ми е супер тежко, наистина.
Колкото до мъжете - не можем да отречем, че и двамата я обичат и ще са съсипани. С кого и как ще премине Зорница през всичко това, не се наемам да гадая. Естествено, имам си пристрастия, но в такава ситуация човек наистина има нужда да остане сам, поне за известно време. Жалко, че по този начин, с тези отвратителни събития, отместиха погледа на всички от това с кого ще бъде Огнянова - с Банков или Ковачев. Наистина в момента това е последното, за което мисля. И аз се травмирах, дори и само от гледане....   

# 575
Какво е това вживяване в една измислена история - сега една седмица няма да спите, все едно наистина са ви изнасилили.
Толкова по въпроса с посланията и повдигане на обществено наболели теми.  Rolling Eyes

# 576
  • Там,където се събуждам щастлива.
Благодаря ви. Hе съм гледала интервюто, но пак ми звучи като празни приказки. Претупали, не са могли да ни разкажат историята, ами значи не са си свършили работата както трябва. Зрителите не трябва да се чудят, това пък откъде дойде и да се налага екипът да им разяснява, нещо което уж не са успели да покажат. A за времето в сериала вече разбрахме, че тече различно за всеки от героите.

На мен не са ми били нужни сто сцени на караници между Мазов и Хинова, за да им разбера проблема. Ако ги имаше, щеше да е защо толкова са протакали? Като ги нямало, пак някой не разбрал.

Това с гащите си е чисто балкански патент! Признавам, че се преродих, когато не ми се налагаше вече да стоя часове пред огледалото, защото знам, че някой ще ми обсъжда дрехите!

# 577
Работейки мислих за сериала и ме озари следното. Сценаристите не могат да решат, с кого да остане Зорница предвид двете основни групи почитатели на едната и другата двойки. Съчиняват с болните си мозъци ужасната история на Зорница, която след случилото се затваря в себе си и не желае контакт с когото и да е. Отхвърля помощта на Марио, на Банков и останалите. Уединява се, усамотява се, отказва се от практиката си, напуска болницата, заминава.
От своя страна Марио останал сам и нежелан заминава с Тони. И двамата няма какво да губят тук и заминават на място, където има по-добри условия и грижи за Тони.
Банков и той тук няма, какво да прави и напуска болницата, а може и в Германия да замине. 
Така прекрасните и обичани герои завършват  участието си в сериала и  ако има продължение няма да ги виждаме.

В цялата тази история ме смущава това, че някои от вас твърдят, че в последните епизоди Зорница е с годежният пръстен. Дали са зъвършили снимките за сезона? Вероятно – не. Но така четох.

Не ми харесва определено, такъв развой на събитията, но съм в песимистично настроние предвид снощната трагедия.

Абсолютно се противопоставям за вменяването на вина на жертвата за настъпилата трагедия с нея.
Все едно журналистката от Русе  е виновна, че е отишла да спортува вечерта на тихо място и някакво изчадие се е гаврило с нея.

Замислих се някой може да обвини и инкасаторките, които ходят по домовете и отчитат водомерите, че "сами са си виновни". И вчера писах, ние виждаме гадното изчадие, което преследва, краде обеци и слухти около Зорница. Освен смотаните любовни стихове нищо не я провокира да мисли за него, като за опасност. Отзовава се, като добър човек и лекар на помощ на свой пациент.

А педиатрите, които идват на посещение при децата ви и те ли ще са виновни, ако някой изверг ги нападне????

# 578
Аз също мисля, че сценаристите ни подготвят за дълго или още по-лошо постоянно отсъствие на Огнянова от сериала. Дано не съм права, но продължават тенденцията да осакатяват образа и и не знам какво трябва да се случи за да има хепи енд нейната история. Най-добрият човек в болницата тотално го обезвериха да вярва в правдата доброто и справедливостта.

# 579
  • София
Няма абсолютно никаква логика Диана да напуска сериала. А знаем, че изваждат герои само, ако актьора пожелае да излезе. За това не вярвам това да е мотива на сценаристите.
Възможно е сега да не ни показват Зорница няколко епизода, заради предстоящата изложба на Диана, но чак да излезе, едва ли.
Вергов също няма да напусне. Имам мнение по въпроса, но ще го спестя.
Неизвестен е само Велислав Павлов, но и за него си мисля, че няма причина да се отказва, поне от още един сезон.

Аз пък си мисля, че от всички двойки в сериала тази на Марио и Зорница беше единствената, която би преминала през подобна ужасяваща история.

Мелани, миналата седмица Диана пусна снимка от сета и там се вижда, че Зорница е с пръстен.

# 580
  • Кърджали
Не вярвам че ще завъртят историята така че някой да излезе. По-скоро предполагам ще покажат как е нужна подкрепа, за да се преодолее такава драма. Каква е логиката да ги пращат вдън гори тилилейски? Ще покажат как една жена е съсипана от случилото се, мъж, който иска да излекува душата ѝ (какъв ще е ролята на Банков не знам, може би като добър приятел, загрижен за нея, искащ да помогне.)

# 581
  • София
Много се надявам да видим тандем между Банков и Ковачев, а не съперничество.

# 582
"четете малко"  какво да четем повече? Написала си всичко, което те вълнува относно бельото на героината. Ми вторачвай се, и какво от това? Дълбоки черни бикини!!! Ужас!
Казаха ти Чокова е друго нещо - дантела, жартиери, изрязян сутиен, високи токчета - по твоят вкус.

Последна редакция: сб, 10 ное 2018, 16:55 от *Melanie*

# 583
  • Sofia
... Аз мисля, че Марио ще се дръпне, няма да застане до нея така както трябва да застане един съпруг, все пак живеят заедно. Мисля, че на самия Марио ще му трябва помощ  да асимилира случката. Захариев е единия, който ще и помогне, другия ще е Банков. Без сексуални намеци, чисто човешки, приятелски. Един мъж може да бъде много добър приятел. ...

Чета темата и рядко пиша в нея, но след снощната серия първо ви изчетох всички, а след като прочетох горното мнение на Алфея, се присъединявам към нейното предположение - аз също се опасявам, че сега Марио ще се отдръпне от Зорница, няма да има силата, годността и психическата устойчивост да я подкрепи както трябва в травмата ѝ. За съжаление просто го чувствам това нещо, без да мога да обясня точно защо усещам така нещата.

Смане, вчера след филма ми трябваха приблизително около два часа време, за да се окопитя след серията. Лично за мен вчерашният епизод беше най-тежкият епизод до момента и с най-блестяща актьорска игра. И Диана, и актьорът-психопат, играха брилянтно. Толкова истински, че сякаш е истина и си там... Зловещо беше. Изключително силен и въздействащ епизод. И да, Смане, тази нощ не спах добре. Събуждах се няколко пъти, все с мисъл за Зорница и за бъдещето ѝ, с мисли какво ли ще стане сега, и т.н. Днес целият ден съм като болна... уж съм вкъщи, уж си почивам, готвя, слушам музика, но все серията от вчера ми е в ума и в сърцето. Знам, че съм си такава по принцип, но имаше ли нужда от ироничната ти забележка?! ... От много мислене ми се породиха няколко въпроса.

1. Откъде психопатът разполагаше с мобилния телефонен номер на Зорница?
2. Мислите ли, че самата Зорница ще бъде заподозряна за наръгването? /нищо, че е жертвата, или по-точно - точно защото е жертва на Дани, може да се предположи, че като самозащита и в опита си да се отскубне от насилника, го е наръгала/
3. Веднага си помислих и за т.нар. спешна контрацепция. Според мен е немислимо да оставят Зорница с риска да е забременяла от този нещастник и ще ѝ дадат хапче "за след това".
4. На всички замесени ще им трябва психолог или психотерапевт. Поне на Зорница със сигурност. Дали във филма ще ни покажат адекватна професионална подкрепа?
5. Чудех се колко от вас са гледали филма заедно с партньорите и/или децата си, и как реагираха те по време на сцените... след това коментирахте ли... въобще имаше ли ефект върху цялото семейство показаната трагедия? Разбира се, ако не искате не ми отговаряйте, това са лични въпроси. Аз просто споделям с вас, че от вчера серията и случилото се със Зорница не ми излиза от главата.
Според мен всичко беше реалистично. Гадно, брутално, неприятно, потресаващо - да. Но реалистично.
И смятам, че целият екип /режисьори и актьори/ си вършат повече от добре работата.

Очаквам с нетърпение следващите епизоди, за да видя как ще разрешат ситуацията и драмата!

# 584
https://кой играе ролята на насилника Дани?

Общи условия

Активация на акаунт