Откраднат живот 65: Анатомия на гнева...

• 27 108
  • 740
  •   1
Отговори
# 705
Лесно могат да се отърват от Наум. Фотев свършва таз работа и готово.
После Инчето може да си продължи с нейните драми и дилеми. Да вземе да се залюби с Мазов, викам аз и да си гледат общо бебетата с Мазова и как беше този нейния новия ... много ми е безличен и не мога да му запомня името.

# 706
Стаменова няма ли да й дойде в повече пак да я похитят..
Братът близнак на Дани Психото ще дойде да отмъсти на Огнянова за мъртвия си брат, но ще я обърка със Стаменова, като междувременно ще се влюби психарски в нея Joy

Последна редакция: пн, 12 ное 2018, 12:05 от Анонимен

# 707
Явно това е било трудното нещо, което й предстои на Стаменова.
Не ми се вярва и на мен да е отново Фотев, въпреки, че очакваме появата му.

Ина и Тасев нормално да ги дават за кратко време, то какво да показват при тях?
Сега малко ще ги раздвижат.

Ако Наум няма да снима повече е вариант да свитнат Боби, за да запазят Ина. Иначе няма как да ги разделят правдоподобно и ще трябва да отпишат и двамата.

# 708
  • Разпиляна във въображението
Шопов основа с гаджето и с Петканови рекламна агенция. Много му се събира. Бих искала обаче Ина да остане.

# 709
Предпочитам да махнат Тасев и да оставят Ина. Самотна майка, бивша жена на мафиот все ще намерят кво да я правят.
Иначе много можеха да дават, основно с Фотев. Той ги е оставил за момента да си живуркат дружно и щастливо... Някак не се връзва оръжейния бос така лесно да си остави жената и то на друг мъж....

# 710
Хубава снимка на Александър Димов

# 711
  • София
Може Боби да остане по майчинство и да си дават само Ина. Grinning

# 712
Според вас, психото ще оживее ли ? Grinning

# 713
Според вас, психото ще оживее ли ? Grinning
В промото се вижда, че няма да оживее.

# 714
  • тук, на мястото си
Стаменова  ще бъде  похитена -  значи Фотев се връща. Харесвам Васил  Бинев! Не е лошо да вкарат и Силвия Лулчева като адвокат на Фотев, например.

# 715
Доне, в промото се вижда права линия и това, че го реанимират, нищо не пречи да я изкривят тая линия в един момент. Като нищо ще го спасят по ирония на съдбата.

# 716
Не ми се вярва, ще го уморят.

# 717
  • ту тук, ту там
Може пък Врабчев да "похити" Стаменова, в някой СПА хотел например, за да я поглези, да я накара да се отпусне, че нали я мисли много напоследък! 😁

Нещо не ми се гледат много крими сюжети вече, не ми се ще да я отвлича Фотев, твърде банално и предвидимо някак си...

# 718
  • София
И аз си мисля, че могат да оставят Психото жив. Марио да го спаси и после да се обвинява. Въпреки, че като нищо, когато разбере кой е да ходи и да дръпне щепсела на апарата за командно дишане Simple Smile

Харесва ми идеята Врабчев да отвлече Стаменова в някой СПА хотел Simple Smile. Обаче този сезон сценаристите са решили да надминат себеси по всевъзможни гадории и май не ни очаква нищо хубаво и позитивно.

# 719
Ще го уморят, защото иначе Марио ще го убие.

Общи условия

Активация на акаунт