Бързи здравословни въпроси и отговори – 17

• 37 099
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Само за там знам и аз.

# 631
Здравейте ,мили момичета имам един въпрос относно хапчетата Промилит Нор.
Пила съм.ги за отлагане на цикъл и този месец пак реших да ги пия ,че ще имам пътуване и ги почнах два дни преди цикъла.Още на първият ден от приема ми.прецапа розаво и днес вече втори ден продължава зацапването.Дали това е цикъла или е от хапчетата ,евентуално дали.ще спре или ще ми дойде,,Да ги пия ли или да спра..Направо незнам какво да правя.На някой случвало ли му си е и как е процедирал..
Благодаря ви.

# 632
На своя глава не се пият хормонални препарати. По колко таблетки дневно пиете?

# 633
Сутрин и вечер по 1
Изписала ми ги е гениколог по тази схема преди година.,затова ги вземам по същия начин

# 634
Здравейте , преди месец писах по моя въпрос с главоболието ! Та така до ден днешен продължава не така силно , но и не минава ! Посетих лл каза , че е невралгично и ми изписа Солпадеин! Пих го без резултат . Ходих на очен каза , че имам астигматизъм и ми смениха очила и пак нищо ! Постоянно главоболие като на моменти се засилва . Ту от едната страна боли , ту от другата и лявото ми око трепти постоянно ... дайте съвет Sad

# 635
И аз преди 2 години имах период на постоянно главоболие, подобно на мигрена, всичко почна през зимата. Уж си стоях на топло, но излезнах ли навън, след това едно адско главоболие се почваше. Бях се уплашила много, при мен беше отлявата страна на главата, обхващаше и лявата половина на челото и слепоочието. След един дълъг период просто отмина. При мен беше всеки Божи ден, мисля, че беше станало от стрес, друго обяснение нямам. На студ не съм била продължително, винаги с шапка.
И при теб може да се получило или от студ, или от стрес.

# 636
А ходила ли.си.на невролоГ за това главоболие..Аз имах подобно главоболие посетих невролог и.ми изписаха лекарства от които се отправих за седмица.и така вече повече от година се чувствам добре

# 637
Ама да магнезии и нещо друго не го помня, но каза , че било от стрес!

# 638
Аз пак с моите лимфни...посетих хематолог и тогава нищо ми нямаше. Казах си, спирам да мисля за това. Ок, ама имах някакво възпаление гинекологично и ми изписаха аугментин, там съм добре сега, но хванах гъби и хоп на тила ми топче. Ще се побъркм вече, има такава реакция от този антибиотик, ама от всеки аб да ми става така, не вярвам...колко да изчакам и пак ли да ходя на хем...?дкк и пкк преди месец и малко бяха добре Cry

# 639
Имам такова топчета но - стоп! Дори не съм се замисляла за тях

# 640
Бях и с една боклучава обица, та ме боля от нея, но чак такава реакция не знам може ли да стане. Ще изчакам след празниците.

# 641
А ходила ли.си.на невролоГ за това главоболие..Аз имах подобно главоболие посетих невролог и.ми изписаха лекарства от които се отправих за седмица.и така вече повече от година се чувствам добре
Ако питането е към мен, няма да ми стигне и час да пиша за какво ходене по доктори ставаше на въпрос...какви диагнози - какви чудеса...чак невралгия на Троичния нерв ми беше казал един невролог, трябва по-подробно да напиша за моята епипея д главоболието, може да спестя мн нерви на някой в това положение.

Последна редакция: сб, 22 дек 2018, 23:40 от Анонимен

# 642
Аз пак с моите лимфни...посетих хематолог и тогава нищо ми нямаше. Казах си, спирам да мисля за това. Ок, ама имах някакво възпаление гинекологично и ми изписаха аугментин, там съм добре сега, но хванах гъби и хоп на тила ми топче. Ще се побъркм вече, има такава реакция от този антибиотик, ама от всеки аб да ми става така, не вярвам...колко да изчакам и пак ли да ходя на хем...?дкк и пкк преди месец и малко бяха добре Cry

Мила, в същото положение съм но вече около 8 месеца.. и както си мислех че е един възел като ме погледнаха на ехограф ми казаха че не е 1, а целия пакет лимфни възли и то всичките по 18/19мм... аз не знаех на кой свят се намирам, обиколих всякакви доктори, хематолозите казаха че няма хематологично заболяване, брояха левкоцитите на микроскоп. И аз като теб не спирах да мисля за това ,пусках куп изследвания , аз в началото бях с хемоглобин 118 и левкоцитите в рамките на 3 дни ми достигнаха долна граница 3,5. Сега, 8 месеца по-късно, няколко антибиотика и никаква поставена диагноза, изследванията са ми отлични, но пакета възли все още подут, че и някои са болезнени. И аз се опитвам да спра да го мисля, но уви, всеки ден се опипвам и търся в интернет симптоми като луда..

Последна редакция: нд, 23 дек 2018, 08:36 от Milena1823

# 643
Миленка, ужас....знам какво изживяваш. Моят хемоглобин беше 130...нямах нищо притеснително, лимфоцитите в норма, урината ок, тогава казаха от ципрофлоксацина и алергията, но сега не знам как ще изчакам празниците, съмнява ме от аугментин да съм се подула.

# 644
Твърди се че клеевата тинктура помага за имунитета и за много билести.Помага при виското кръвно.На шишенцето пише до 20 капки в 50мл вода 3 пъти на ден.Въпросът ми е тези 20 капки за целия ден ли са, или за 1 път?

Общи условия

Активация на акаунт