Как си представяте......и на колко години е.....

• 45 502
  • 1 001
  •   1
Отговори
# 915
missNoir, сега ще те "разгледам".

Philomena, нищо не казваш, познах ли при твоето описание?

# 916
Базила си я представих като стюардеса - млада, лъскава, но много спретната и усмихната дежурно. Добре обучена, особено в разпознаването на потенциални терористи или психопати. Хладнокръвна и обрана.

# 917
  • France
БигСити Joy Жалко за теб. Това ми е любимият момент, когато еротиката пулсира във въздуха и душите се разголват. Малко преди да захапеш последната маслинка от мартинито и да навлезеш в чуждата чувственост. Но за да "чуеш" другия, трябва да знаеш да слушаш. А това изкуство не се отдава на всеки, mon chou.

# 918
Язък. Ще си остана невеж за толкова много неща. И ще се утешавам единствено  с естетиката на Хенри Милър, уви. Sad

# 919
  • France
БигСити, защо ли имам усещането, че теорията ти се отдава, благодарение на литературата, но практиката ти куца?

Моралке, много неща си познала. Може би това е версията на "аз" след 5 години. Като по млада се доближавах до идеята която имаш за Даун. Освен това за мръсните обувки в гардероба Simple Smile. Винаги съм била прилежна с дрехите си. И от 8 години не пуша, а бях страстен пушач.

# 920
Много малко книги съм прочел. Само това, което ме караха да чета в гимназията. Каквото знам съм научил от емпиричен опит.
За практиката не знам, мисля, че не ми липсва. И в този ред на мисли ви пожелавам приятна вечер. Имам да обиколя няколко бара а за тази цел е нужно да вечерям солидно.

# 921
  • София
БигСити и аз те мислех за жена . Но не съм ти чела постовете . Само картинката - аватара или каквото се зове тук това
Joy

# 922
missNoir, прегледах профила ти, за да разбера повече за теб. За съжаление не сме влизали в диалог в други теми и не си ми позната както ми бяха познати предишните съфорумки, които описвах. Пишеш много в теми за пазаруване, звездни компромати и кралски клюки, в които аз не припарвам Satisfied

Разбрах от профила ти, че си от Варна, някъде на 40-41 години и с къдрава коса, която ти създава известни проблеми. Представям си, че е черна, гледаш да я срешеш назад и да я хванеш на опашка. Носиш я предимно вързана. С тънко оформени вежди си, кафяви очи, средна на ръст и слаба. Ползваш фон дьо тен и пудра, черен молив за очи, спирала, светло кафяви сенки и червило в светло розовата гама. Гримът е по-скоро лек. Лакът едноцветен, но ярък. Бързо ти омръзва и сменяш цвета. Понякога при лакиране слагаш нещо на някой от пръстите като акцент. Полагаш грижи за себе си и обичаш да си правиш разни маски, да ходиш редовно на козметик, фризьор, маникюр, педикюр и т.н. Посещаваш по-скоро малки салончета тип гаражни,  с всички девойки там си на "ти" и си бъбрите неспирно за ежедневни глупостички докато те правят. Пушиш Мерилин и Карелия слим, преди да влезеш при фризьорката пушите на пластмасовата масичка пред салончето по една цигара и пиете едно дълго кафе задължително от пластмасова чашка, защото си го взимате от бакалийката в съседния гараж, говорите си за децата, екскурзии и се оплакваш от косата си или нещо си по теб, което те тормози. Обичаш да се поддържаш и "гиздиш", но бюджетно. Падаш си по бижута имитация, предпочиташ да имаш много, различни и ефектни бижута на ниска цена, отколкото малко на брой, но скъпи. Редовно си купуваш нещо от Bijou Brigitte, не ти е важно дали е от стъкло, пластмаса или имитация на метал. Имаш различни цветове бижута, които сменяш всеки ден и напасваш към цвета на дрехата която носиш. Както с бижутата, така и с дрехите количеството е по-важно от качеството. Обичаш ефектни бюджетни дрехи, купуваш и притежаваш много в различни цветове. Спортно-елегантни дрехи, много блузи с щампи, шарени мотиви, цветя, пейзажи, абе изобщо разнообразие. Носиш легингс, поли, дънки, анцузи. През лятото дънкови чехли, много харесваш холандски ток. Не носиш една дреха дълго време. Ако решиш, че е износена, омръзнала ти е или откриеш някакъв дефект от ползването и я разкарваш. Нямаш точно определен дрес код, нито стратегия за пазаруване. Обличаш се според настроението, пазаруваш дрехи спонтанно. За целта се съобразяваш с цената, следиш разпродажбите. Обичаш да пътуваш, веднъж в годината с приятелско семейство заедно с децата си правите организирана екскурзия с автобус до някоя сравнително близка дестинация в чужбина. В автобуса си с маратонки, долнище и горнище на анцуг в тъмен цвят и някаква дюс блузка по тялото. Имаш плюшена възглавничка за път от онези, в които си вкарваш врата и слънчеви очила, които да скриват уморените ти от пътя очи. Слънчеви очила също имаш много на брой, не са маркови, а от масовите магазини в мола. Различни форми, различни по стил рамки, с декорация, семпли, изобщо всякакви притежаваш. През зимата си с ботуши меча лапа. Пазаруваш от големите вериги магазини, обичаш гостите. Комуникативна си, но не обичаш сериозни обществени/философски теми и такива, които нямат връзка с твоя живот, защото са ти отвеяни и те отегчават бързо.

# 923
  • София
Леле. Писала съм по-кратки курсови работи Smile

# 924
Лелее,  ти си маняк,  Моралка, как ти се пише толкова, респект! Heart 
Не си те спомням като Отилия,  но ми хареса как пишеш. Sunglasses

# 925
Бела няма 30 години, има права коса и е бивш спортист 😁 Жади, мъдро звучиш, начи!

# 926
  • София
Да,да Бела е отлична домакиня.Grinning

Свет ми се зави от тия дълги оостове.

# 927
Леле. Писала съм по-кратки курсови работи Smile

Моите курсови бяха със средна дължина 20 стр., а дипломната ми работа е 145 стр.

# 928
И не е с бухнала коса Бела  а лилава. Blush
Поне последно такава я видях, тя си мени цвета  като сезоните.

# 929
Интересна тема.Разсмя ме.Моля,нека някой който има желание да ме опише!Благодаряяяя!

Общи условия

Активация на акаунт