Тунис - 2019/2020?

• 94 321
  • 798
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Горивни такси 93 лв -това платихме

Ние платихме по 40 евро на човек за 16.16.

# 451
Горивни такси 93 лв -това платихме

Ние платихме по 40 евро на човек за 16.16.
Ми на нас малко преди да платим останалата част от сумата, ни пратиха мейл,че на човек дължим по 93 лв

Последна редакция: ср, 08 юни 2022, 22:32 от MG18

# 452
  • София
За тези, които сте били в Тунис. Може ли да споделите за седмица колко пари сте обменили, като не плануваме грандиозни пазарувания и сме на ол инклузив? Какъв е стандарта? Може ли да се плаща с карта или на повечето места не може? Ние сме в Монастир, като плануваме екскурзия до Картаген и Сиби Ду Саид.

# 453
  • Sofiа
Ние не сме референция в случая, защото доста обикаляме, но до тук  (5 дни) сме сменили 250 евро, но сме си купували карти за интернет, плащали сме таксита, бирички и т.н
Не разчитайте много на плащане с карта, освен ако няма да плащате в молове, голем  магазини или големи ресторанти. Ние до тук само 2 пъти сме плащали с карта.
Бих ви посъветвала да си обръщате малки суми евро/долари периодично.

# 454
Здравейте,
Бихте ли ми дали съвет за хубав хотел в Джерба да има  забавления за младеж ( 15 г.) хубав плаж и храна?
Гледах и аз и се чудя за тези хотели .. Seabel Rym Beach Djerba, ROYAL KARTHAGO, Palm Beach Club Marmara Djerba и Hotel Club Palm Azur?
Благодаря!

Последна редакция: чт, 09 юни 2022, 13:50 от dorisdm

# 455
Здравейте. Ще съм благодарен ако някой сподели координати на местна туристическа агенция в района на Ясмин Хамамет или Хамамет, от която сте доволнни и сте използвали съответно услугите им. Целта е да си договорим по ниски цени за допълнителните екскурзии , които се предлагат тук от нашите ТА. Миналата година почивахме в Хургада и чрез местна агенция ни излезна почти на половина по евтино. Поздрави!

# 456
  • Beyond the Frontiers
Здравейте,
Бихте ли ми дали съвет за хубав хотел в Джерба да има  забавления за младеж ( 15 г.) хубав плаж и храна?
Гледах и аз и се чудя за тези хотели .. Seabel Rym Beach Djerba, ROYAL KARTHAGO, Palm Beach Club Marmara Djerba и Hotel Club Palm Azur?
Благодаря!
В Азур ще се настаня след малко, но отзиви утре. За Seabel също. Royal Karthago в понеделник.

# 457
Получих мейл с потвърждение за настаняване в Риад Сус
Тъкмо разпечатах и се обаждат.Извинявайте поради овърбукинг ще ви настаним в друг хотел,той е 5 звезди ,няма да доплащате-TUI MAGIC LIFE AFRIKANA.
Потвърдих и чакам,но малко е изнервящо това объркване.Дано няма други промени!
Ако някой е бил в Маджик Лайф Африкана да сподели

Последна редакция: пт, 10 юни 2022, 13:49 от MG18

# 458
  • с трима мъже :)
E то този хотел не ли някакъв висш/топ/хай нещо си? Екватор имаха оферта за него, дето не спря да излиза на ФБ, но така и не ми отговориха нито веднъж, нито пък си вдигнаха телефоните.

Иначе този Африкана ... за догодина него съм планувала.

# 459
E то този хотел не ли някакъв висш/топ/хай нещо си? Екватор имаха оферта за него, дето не спря да излиза на ФБ, но така и не ми отговориха нито веднъж, нито пък си вдигнаха телефоните.

Иначе този Африкана ... за догодина него съм планувала.

Няма идея ,вече почвам леко да се изнервям .Отмениха ми резервацията и не пращат никакъв вечер за настаняване за другия хотел.Иначе са писали,че ще ни настанят там,опитах се да се свържа ,само ме прехвърлят,,уж ще ми се обади тази с която съм говорила и дотам.Ами много непрофесионално

# 460
  • Beyond the Frontiers
Ами вие сте си избрали да работите с тази агенция....Програмите на Абакс се предлагат от много фирми.
Технически отнема време промяната. А самият ваучер не ви го искат никъде. Така че не е драма.
Освен това си е супер плюс, че ви местят. Можете само да се радвате. Риад не е уау хотел. ТУИ Африкана си е 5*, много по- добър.

# 461
Ами вие сте си избрали да работите с тази агенция....Програмите на Абакс се предлагат от много фирми.
Технически отнема време промяната. А самият ваучер не ви го искат никъде. Така че не е драма.
Освен това си е супер плюс, че ви местят. Можете само да се радвате. Риад не е уау хотел. ТУИ Африкана си е 5*, много по- добър.
Ами то за всяк агенция така може да се каже.Миналата година бяхме с друга агенция и ни отмениха почивката.Аз от къде да знам с коя агенция да работя.То не ми е нужно,ама как да тръгне човек ей така,без ваучер за настаняване .За Риад ни изпратиха ваучер ,за този казаха,че трябва техническо време.Ще видим.Почвам да се чудя ,дали въобще ще излетим
Иначе за полета за чекирането ни изпратиха документи,

Последна редакция: пт, 10 юни 2022, 19:11 от MG18

# 462
  • Beyond the Frontiers
Извинявайте, ама много се филмирате. Отивате на почивка. Ще литнете, полета е пълен. Освен това от посредствен хотел ви ъпгрейдват на много добър, да не кажа ТОП хотел. Ще си изкарате добре.
Лек път и весело изкарване.

# 463
Извинявайте, ама много се филмирате. Отивате на почивка. Ще литнете, полета е пълен. Освен това от посредствен хотел ви ъпгрейдват на много добър, да не кажа ТОП хотел. Ще си изкарате добре.
Лек път и весело изкарване.
Благодаря,да се надяваме 😊

# 464
Момичета, гледам разни бюджетни почивки в Тунис, аз претенции за хотел нямам, но ме интересува кой от градовете: Сус, Монстар или Хамамед си заслужава най-много? В смисъл различните хотели се намират на различно разстояние от тези градове и къде е най-интересно за градски разходки?

Общи условия

Активация на акаунт