Най-приятната и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 18

• 67 231
  • 752
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Малеее, тази от триваго ме докарваше до състояние на китайско мъчение, чувствах се преследвана от нея, само сменях каналите.
Не зная на коя рекрама актоьорът е същият, който дублира ролята на главния герой от сериала Инстинкт по фокс-крайм.
На едните кредити песничката и дебеличкият актьор много си пасват. Останалите части от рекламата са тъпи, но това е попадение.
Когато чуя Дианка с "семейството се увеличи с един...", и на мен ми идва продължението "и... развод".
видях я рокличката на Дианга в новата реклама.
Дразнят ме рекламите за пране на омо - горките деца, трябва да са мърльовци, за да са щастливи!

Последна редакция: сб, 21 сеп 2019, 07:59 от Andariel

# 676
"дадоха ми заем без поръчители, без доказване на доход, без нищо.  оказа се обачеееее ....." Laughing

# 677
  • Radnevo
Последната реклама на Кредисимо е ужасна. Трябва да ги забранят тия реклами на бързи кредити.
За предишната им реклама си мислех, че по-тъпо, дразнещо и некадърно нещо, няма как да се измисли, е изненадаха ме, можело!!!

# 678
Валящите проценти на Айко 😝

# 679
Рекламите на Айко са много тъпи, но по необясними за мен причини, "семейството" от рекламите ми е много симпатично.

# 680
Отвратителни са ми от рекламата с бебетата с глави на възрастни. Не знам кой им мисли рекламите, ама не е в час изобщо.

# 681
Оная реклама с ония дет се състезават да ядът солети е тъпа...

# 682
но какво ако има.................КРЪВ Laughing

на айко бащата е забавна кратуна.

# 683
А бабата от рекламата на Айко дълго се чудех мъж ли е или жена

# 684
  • София
На молфикс е много зле, римата и текстът на дублажа звучат много зле.

# 685
На PostBank ми харесва.

# 686
Харесват ми рекламите на Chanel и на Roshen😊

# 687
Дразни ме рекламата на Орбит, с бащата, който хваща дъщеря си с гаджето на калъп. Много нереалистично. Вярно, че е реклама, ама все пак...

# 688
  • София
Когато чуя на пандафууд репликата "какво ще хапваме днес" се сещам за рекламата на беко с майката и броколите.

# 689
Моят мъж казва, че като чуе рекламата с броколито и аз му изниквам пред погледа. По едно време го  бях опънала на диета и само дето на десерт не ги ядеше , а той мрази броколи. Ужасна съм, знам, ама са много полезни😆

Общи условия

Активация на акаунт