С малко МАЙско тумбаче напред, втори триместър привет!

• 33 243
  • 724
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Привет, аз също съм на 34 с втора бременност и заявка дори за трета след някоя друга година JoyJoyJoy

# 481
Добре дошла!
А, има ги всякакви "модели" при нас. Аз съм също добре запазен класически модел набор '86 , та съм на 32.  Joy И терминът ми е точно в деня преди моят ЧРД, та ще съм на 33. Първото ми го родих на 29. Викам нещо се замотахме.

Привет и от мен мами, най- накрая да се запиша и аз в темата, засега само воайорствах Stuck Out Tongue Winking Eye
Втора бременност ми е с доста голяма разлика с баткото от 11 год.
Термин 30.05. и засега сме с сини гащи...но се надявам най- безсрамно да има грешка и да се окажат розови Blush
На скрининга доктора ме прекара за 5 минути, че имаше навалица отвън и не се накефих, та отидох на частно още същия ден на друга лекарка и сега съм по спокойна.
За изследванията само се обадих, каза че са отлични, но смятам че е редно да са си при мен и ще си ги взема да видя колко са отлични.
 А и да питам има ли мами над 30 год тука, или само аз съм на тия свежи 34 Joy

# 482
  • Където морето целува небето...
Има, има. И аз съм на почти 34 Simple Smile

# 483
Здравейте момичета! Бях на преглед миналата седмица и АГ установи че имам конусовиден отвор на шийката на матката. Пита ме имам ли контракции,аз казах,че не . Предписа ми магнезий и утрогестан вагинално. Днес отидох пак на преглед ,но нищо не се е променило с този отвор. Имам някакви усещания,но не знам бебето ли е,контракции ли са. В 18 седмица влизам утре. Някой имал ли е такъв проблем?

# 484
  • София
*Sisilia,
Добре дошла. аз съм от твоя отбор 36г и първо дете на 9 години. Над 5 години мечтаем за второ, но явно сега било перфектният момент 😁

# 485
И аз съм в числото 34 ✌

# 486
Мила, това на какъв преглед се установи - на магаре, или на ехо? Какво казва лекарят ти? Това реално разкритие ли е?

# 487
Ехх, кога станахме класика Joy
Супер щом има и заявки за трето всичко е наред, и аз казах че искам до момИче да опитваме ..(само стреситам таткото ей така профилактично) иначе незнам и за второ как се навих Joy

Иначе и аз забелязвам страшно много стрес с тия скрининги, нямаше такова напрежение преди...тогава питах лекаря ми за нухалната гънка и каза, само да не се тормозя аз, всичко което е необходимо е погледнал.
Сега първи скрининг, че и втории трети , ДНк ... незнам невежи си бяхме така спокойни Thinking ама няма как 21 век сме и искаме все повече да знаем.
Пожелавам всички ни, здрави и спокойни бебоци и мами на финала всичко друго ще мине Heart

# 488
Аз второто ще родя на близо 36, каката ще е на 7

Привет и от мен мами, най- накрая да се запиша и аз в темата, засега само воайорствах Stuck Out Tongue Winking Eye
Втора бременност ми е с доста голяма разлика с баткото от 11 год.
Термин 30.05. и засега сме с сини гащи...но се надявам най- безсрамно да има грешка и да се окажат розови Blush
На скрининга доктора ме прекара за 5 минути, че имаше навалица отвън и не се накефих, та отидох на частно още същия ден на друга лекарка и сега съм по спокойна.
За изследванията само се обадих, каза че са отлични, но смятам че е редно да са си при мен и ще си ги взема да видя колко са отлични.
 А и да питам има ли мами над 30 год тука, или само аз съм на тия свежи 34 Joy

# 489
Мила, това на какъв преглед се установи - на магаре, или на ехо? Какво казва лекарят ти? Това реално разкритие ли е?
С вагинален ехограф ме гледа..нищо не каза за реално разкритие..

# 490
аз май съм най голямата тук. На 38 съм с първа бременост 🙂

# 491
  • София
Момичета, скоро говорихме за имена. Във форума има подтема Имена. Ако имате време и искате да се посмеете от сърце, ви препоръчвам темите за интересни имена. Цяла вечер се хилих като идиот, цели 3 теми изчетох. Доста хора се гаврят с децата си 😂

# 492
Аз нали утре съм на БХС та кафе преди това може ли? Четох че не е нужно на гладно да се прави, ама за кафе забравих да питам.

# 493
Аз нали утре съм на БХС та кафе преди това може ли? Четох че не е нужно на гладно да се прави, ама за кафе забравих да питам.

Да ти кажа на мен на първия преглед като ми обясняваха за бхс, фм и т.н, АГ ми каза, че не е нужно да си жадна и гладна и можело всичко..
Но накрая точно преди бхс си избрах друг лекар и болница и ми пуснаха всякакви изследвания, та трябваше и жадна, и гладна да отида😢😁
Според мен май не пий кафе преди да ти вземат кръв.

# 494
С вагинален ехограф ме гледа..нищо не каза за реално разкритие..
Значи си следвай терапията и недей да го мислиш. Аз колкото повече мисля и чета, толкова повече се филмирам, а това е грешно! Спокойствие трябва и всичко ще е наред.
За моето БХС изрично питах и ми казаха може да си яла, пила и прочие.

Общи условия

Активация на акаунт