Свекървата иска да живее с нас.

• 28 275
  • 346
  •   1
Отговори
# 30
Ох, майко мила. Тази само като я погледна и думите ще бъдат излишни!
Как не разбират тези жени, че трябва да спрат да се месят овреме, камо ли да съжителстват.
Обаче и синовете са повече виновни в болшинството случаи.

Затуй моме, залости вратата докато още не са дошли, че после ще е по-трудно. А на теб тогава май няма да ти стиска да се изнесеш.

# 31
Нервен Хамстер, това е супер стратегия. Ще се ползва 😁

# 32
  • София
Ама вие да не сте на 15 и двамата? Първо   не виждам какво има да помага за 10-дневно бебе, второ за какво се тъпчете като сардели в гарсониера и трето - уста ли нямате, за да откажете това безумие.

# 33
Виж, авторке, ти се притеснявай ако реве бебето, не свекито.

# 34
  • София
Свекито сигурно е почнала да плаче, не мъжът. Между другото ето това е "пасивно-агресивно" - тези игрички с реването и "детето ми явно не ме обича" или "много съм нещастна, много страдам".
Не, това е по- горен левъл. Садист му се вика. Ако ти е чужд човек, си просто тъпак. Ако ти е дете- си садист да му вменяваш вина и да го манипулираш по този начин.

Авторке, имаш проблем с мъжа си, не с майка му. Кара се с теб заради нея. Вечният триъгълник на несподелена любов.
Тя не го обича (вж. първи абзац), ти го обичаш, той нея да, но теб не достатъчно.

# 35
Ако трябва да съм честна въобще не вярвам темата да е реална.

По темата - ако свеки така иска да се нанесе така мълниеносно просто те смята за напълно неспособна да се грижиш за детето и долита с мъжО да спасява бебето и мъжа ти от теб.

# 36
  • France
Брех, какво им става на тези жени на средна възраст да се натискат на младите и да им ходят по нервите. Те собствен живот нямат ли си? Това последното е риторично.
Казваш НЕ! и точка. Ако продължават с лудоста си (за мен си е лудост) хващаш вързопа със сукалчето; бохчичката и у мама. Леле, ядосах се.

Чудя се на такива теми. Абе, ние в кой век живеем,аджеба? Свекървата ще иска да се нанася,сина й си трае, зад полите на мама, снахата се оплаква, че свекито казва как да се гледа детето....чакайте сега аз ли нещо не съм в ред или вие усти нямате ли да си кажете нещата в прав текст. Отделно семейство сте . Толкоз. Къде ги търсите тези мъже? Все си мислех,че тия работи отдавна са отминали като отношения,но то само такива теми из форума напоследък. Толкова ли нямате дързост да си кажете мнението бе жени?А мъжете какви са ви такива. Докато не смеети да си отстоявате позицията,така ще е. Ти си майка на това дете.Не свекърва ти. ! И тия баби подивели къди са тръгнали в 1 стаен да си нагласят-това да не е като едно време....
Много се извинявам,ама се ядосах честно ви казвам. Ако съм груба, моля да бъда извинена. Ще се върна да прочета на бг татко поста,че да си посмея😀😉

Анджък!

# 37
Тая пък твоята къде е трагнала вместо да си стои на село ще се бута в панелката. Това изобщо реално ли е  ?
Свекърва й може да си прави майтап. То и без това големи майтапчии се навъдиха последно време. Ту слагат татул в спанака, ту искат да правят гражданската 1000 лева. Защо да не може и свекърва й да се нанесе у тях, ей така на майтап?

# 38
Тук всички я съветвате да каже НЕ, но то никой не я пита какво мисли по въпроса.

Също така силно се впечатлих от израза "мъжа ми не ми се кара ..." Моляяяяя?
Имаме безгласна буква, което и се иска да е гласна но във форума Simple Smile

# 39
Много млади взеха деца да правят.Прозира просто 19-22 годишно моме.Без образование,без какъвто и да е опит!Лоша работа!Е така стават разводите.Значиии-могла да е оборотна и отворена да зачене и роди,ама не може с една лелка да се справи?! Накъде отиваме,еййй?!!!!!!

# 40
Много млади взеха деца да правят.Прозира просто 19-22 годишно моме...
Ами то винаги си е било така. Майка ми също на 19 се е омъжила и забременяла, както и повечето хора от техния набор. По-скоро ние за кратко закъсняхме.

# 41
Трябвало е да я отсечете още преди да дойде.Миналата година бях бременна и на мъжа ми баба му предлагаше настоятелно,да дойдела,да помогне малко,че видиш ли ние не можем.Всеки път я отрязвахме,а тя настояваше.Веднъж я попитах с какво толкова да ни помага.На всяко нещо,което са правили едно време и давах факти от нови проучвания защо не се прави вече,след хиляда опита да докаже,че има с какво да помогне и неуспех се отказа.Моя мъж ми беше казал"хич не се разправяй,като няма кой да я пусне къде ще ходи".Но е трябвало и мъжа ти да те подкрепи.Къде в младо семейство се бутат цялата рода.Вместо да се насладят на щастието си,ще се занимават с прищявките на други хора,точно,когато няма нужда.
На въпроса какво да правиш.Или прави всички неща,които не харесва,но майка му е казала така и хвърляй вината върху нея и все някога ще му писне,но това ми изглежда дълъг и затормозяват процес,или викни и ти вашите и да стане дядовата ръкавичка,на мъжа ти пак ще му писне.Най-ефективно ми изглежда да тропнеш и да си кажеш какво искаш.Не знам какво им се плашите толкова на тия свекърва.Това е вашето семейство,и те вече са част от него,но да не се прекалява с гостоприемството.

# 42
# 43

След този въпрос мисля, че темата е пързалка (95%) или авторката е на максимум 16 (5%).

# 44
  • София
Много млади взеха деца да правят.Прозира просто 19-22 годишно моме.Без образование,без какъвто и да е опит!Лоша работа!Е така стават разводите.Значиии-могла да е оборотна и отворена да зачене и роди,ама не може с една лелка да се справи?! Накъде отиваме,еййй?!!!!!!

Ти в този пост, с какво показа, че си по- зряла?
Че определяш майката на момчето като "някаква лелка", с която момата трябва да се справи?

Ако се окаже, че си къмто 30- така и имаш висше, наистина ще  е за чудене накъде отиваме.........

ПП. Като по- възрастна и образована, какъв съвет за справяне би предложила, ако успееш да стъпиш на земята?

Общи условия

Активация на акаунт