Свекървата иска да живее с нас.

• 28 254
  • 346
  •   1
Отговори
# 45
Бебето, ти, съпруга ти, свекърва ти и свекър ти... Това са пет човека, в една стая... С малко бебе! Абсурдно е това! Как ще дишате? Кислород няма да има в стаята! Как въобще си го представя това? Кърмиш ли? Ако и свекъра се пренесе при вас, как ще става? Не мога да го повярвам това! Ако имаше още една стая, до някъде мога да разбера, но да кажем само за 1-2 седмици и после кой от където е! Не го допускайте!!!

# 46
Мъжа ти да отреже мераците на мама, няма друг начин.

# 47

Първото, което си написала грешно, са едни хора с черни дрехи - нещо, като мъже в черно, но дрехите са рокли и се борят с демони и зли сили, каквито са свекървите. Второто е хомеопатично средство срещу същите.

# 48
  • Далече, далече
В България нямаме ли си екзорсисти?

# 49
Аз нямам намерение да се обяснявам колко съм зряла и къде съм стъпила! Просто ми стана интересно как така това момиче знае да си направи семейство,но незнае как да постави границите му, така че никой да не ги нарушава.?!Как свекървата е била мила и добра, когато примерно са били гаджета,и как след това, изведнъж, видите ли, започва да се меси в семейните отношения?

# 50
В България нямаме ли си екзорсисти?

Само за един знам аз, Отец Гелеменов, или нещо подобно. Гледала съм го дори в някакво предаване, как гони дух на живо. Май при Карбовски. Чудя се, как не е изгонил самия Карбовски но, мистика ... нямам отговор на всички въпроси. Joy

# 51
  • София
Аз нямам намерение да се обяснявам колко съм зряла и къде съм стъпила! Просто ми стана интересно как така това момиче знае да си направи семейство,но незнае как да постави границите му, така че никой да не ги нарушава.?!Как свекървата е била мила и добра, когато примерно са били гаджета,и как след това, изведнъж, видите ли, започва да се меси в семейните отношения?

Как да ти обясня- ще разбереш като се омъжиш, че има неща които вече са общ проблем.
На семейството. И трябва да бъдат решавани от двамата, а не от единия с рогата напред, пък каквото ще да става.

# 52
  • Далече, далече
Да беше изгонил половината водещи, журналисти и политици.
Май го мързи да работи Отец Гелеменов.

# 53

Как да ти обясня- ще разбереш като се омъжиш, че има неща които вече са общ проблем.
На семейството. И трябва да бъдат решавани от двамата, а не от единия с рогата напред, пък каквото ще да става.
[В почти същото положение съм била,преди 10 години.Никога не позволих да ми се качат на главата.Да ме поучават и командорят,сама се справих,и с помощта на форума.Майка ми почина и аз продължих да се оправям сама с децата, много четях и общувах с други майки.С времето свекървата се отказа да ме "преправя", щото"аз всичко си знам.]

# 54
Ами имаш коз като слънце!  Не го позволява договора и ще ви изгонят хазяите ако разберат! И ще трябва посред зима с бебето да се пренасяте... Тука пускаш сълзица... Ама трябва първо с мъжа ти да сте екип и двамата да искате да се справите сами.
Не е проблема в едностайния апартамент. И в палат да живеете, свеки е редно да идва по покана, а мъжа ти да не бяга по тъча.  Това бебе не му е братче, а лично негово дете и е редно да го отглежда той.   Мъжлето е слабата брънка в семейството ти, свеки се простира докъдето той и позволи.

Ставай лоша и всеки да си знае къщата и мястото в йерархията около бебето, че  драмите които ти предстоят ще се меко казано епични.....

# 55
Лелее, тази свекърва се оказа по- нагла и от моята! Чак в една стая със снахата да спи Flushed

# 56
Тая свекърва няма ли си къща? Що не се радва на живота и на мъжа си, ами се завира при младите и иска да спи на пода? Освен да има някаква обсебваща връзка със сина си, нещо такова.

# 57
  • Далече, далече
Свекито не може да се нарадва, че е станала баба. Още не е изтрезняла от възторга.

# 58

След този въпрос мисля, че темата е пързалка (95%) или авторката е на максимум 16 (5%).

О,има доста индивиди на по 30 г. с коефициент на IQ  около стайната температура..

# 59
  • Пловдив
Преди много години имах същия проблем с бившия си вече съпруг. Бях извикала свеки да гледа малката за една вечер, че бяхме канени на някакво парти. Също като вас живеехме в холо-детско-спалня и голяма кухня с трапезария, в която обаче не може да се спи. Та свеки дойде и не си отиде... така две недели. Аз обаче наказах моя мъж с най-ужасното за един млад  и физически здрав мъж - без секс, ама даже без поглед за секс. На втората неделя сутринта свекито си прави кафе в кухнята, моя бивш вече съпруг ме гушка в леглото, аз обаче непреклонна без секс, майка му може да влезе всеки момент. Тогава синчето извика майка си, даде й пари и я прати до магазина за нещо си, като и каза после да пие едно кафе в кварталното кафене. Тя обаче тъпигьоз не се дава и му вика "Ами то не ми се пие кафе, аз вече пих" , синчето й задръстен от хормони и 15 дни на сухо й отговаря: "Не ме интересува какво ще правиш, къде ще ходиш и какво ще пиеш ама излизай и поне два часа да те няма"...... Не знам кога и какво са си казали ама още на другия ден свекито се изнесе от нас и когато сме я викали да гледа детето изобщо не се е застоявала. На мъжа ти му кажи, нещо от рода на ... мило аз мога и без секс, на мен ми стига само да сме заедно, ако и ти можеш да живееш без секс и да спиш с мен всяка вечер в едно легло без да ме докосваш, а да слушаш вашите как хъркат и кашлят по цяла нощ..... аз нямам нищо против и го хвърли в размишления.

Общи условия

Активация на акаунт