Свекървата иска да живее с нас.

• 28 282
  • 346
  •   1
Отговори
# 60
Е, вие сте много тактични. Аз дори не бих се сетила да изиграят такъв театър. Директно й казвам да си ходи.

# 61
  • София
Те тия, дето подшиват ръба на мамината пола, не са от най- сексуалните. Закономерност е. Има си и обяснения, ама темата не позволява такова дълбокомислие.

# 62
Те тия, дето подшиват ръба на мамината пола, не са от най- сексуалните. Закономерност е. Има си и обяснения, ама темата не позволява такова дълбокомислие.

Така е. При тях е доминантна пасивността и подчинението. Изпуснали са, или още не са стигнали момента да порастнат и са заседнали в тинейджърския период, когато секса е нещо рядко, тайно и малко плашещо.

# 63
Хм, намекваш, че може младият татко нарочно да е поканил майка си и баща си да живеят с тях в една стая, за да не му се налага да прави секс с жена си?
Може, може...

# 64
Хм, намекваш, че може младият татко нарочно да е поканил майка си и баща си да живеят с тях в една стая, за да не му се налага да прави секс с жена си?
Може, може...

Ами възможно е само така да му идва адреналина, както едно време, когато мама е била в съседната стая, а той тайно е гледал клипчета за възрастни без звук.
Затова му трябва една отрезвяваща гръмотевица, че това е минало и вече не е дете.

# 65
Хаха, едва ли. Освен ако не е на мнооого подсъзнателно ниво.

# 66
Абе, направо ще ме накарате да и купя билета на свекървата, щом има такъв ефект върху либидото, може пък да му липсва адреналина на моя човек...че то много лесно достъпно при нас, дори бебето не пречи, цяла нощ спи. Пълна скука!

# 67
Не,че не мога да си гледам бебето. Така да ви кажа дойде да я види и сега не си отива. Не ми е нужна

# 68
Чудя се - колко години минаха, още ли не са се сменили поколенията, още ли има модел селска свекървещица? Мислех си, че с моето поколение е за последно, след това идват някакви по-модерни бабиерки:) а то същата история, 1398-ми епизод...

# 69
Това, че прическите и дрехите се сменят, не значи че драмите и глупостта са различни.  

Последна редакция: пт, 09 ное 2018, 06:52 от luna

# 70
E не знам, нали за 40 години в пустинята умирали тия с робската психика, та се чудя кога ще се сменят наистина поколенията - ама като гледам, вместо да се намери нов начин, традицията се поновява, суеверията си стоят, бабините методи и те...

БГ Татко както го подхвана с митологията - при инуитите пък има легенди, в които свекървата (която тайно е вещица-шаман) отива при младите, залюбва...снахата. Убива собствения си син, с магия се превръща в мъж и живее със снахата.

# 71
  • France
Ама какво има да се гледа толкова на едно бебе!?!
Кърмиш, сменяш памперс и спиш, когато и то спи. Не е като да пишеш докторантура по ядренна физика. И колкото по-малко навалица има около теб, толкова по-добре.

# 72
Сега, има един традиционен женски инстинкт, в който явно на бабите им идва да стоят по-близо до бебето и родилката. Има си добра причина за това - депресията. Не че една баба не може да ти докара по-голяма депресия. Обаче ако има човек с наврян нос...ами то си е като да те следят да не се самоубиеш. Съвсем сериозно го твърдя - младите майки не осъзнават колко е натоварена психиката в първата година.

Ако останеш сама и не си много стабилна жена, като нищо може да ти щукнат какви ли не мисли.

Аз лично не съм имала баби около мен в ранните дни с детето...но честно казано, бих се радвала на някаква компания. Ама да не е натрапчива. Проблемът е, че помагачките идват и...ами просто не помагат адекватно.

# 73
  • София
Ама какво има да се гледа толкова на едно бебе!?!
Кърмиш, сменяш памперс и спиш, когато и то спи. Не е като да пишеш докторантура по ядренна физика. И колкото по-малко навалица има около теб, толкова по-добре.

Това е моето мнение като млада баба. Ходя за няколко дни да си погушкам бебчо, да му се порадвам. Но винаги след покана и съгласуване с родителите.
Толкова улеснения има сега - памперси, пералня, сушилня, миална, робот на пода, поръчка на храна.
Защо свека или тъщичка да се бутат да слугуват на младите?
Мими, разбери се с мъжо - кога и кого ще каните у вас на гости.
Поговорете и спазвайте общото решение.

# 74
А не допускате ли вероятността да става дума за не точно "с вас" в гарсониерата, а по принцип "с вас" в града?
Аз не знам кой нормален жив човек, без значение свекърва, тъща, мъж или жена, ще иска да съжителства с още 3 възрастни и едно бебе в една и съща стая. Адски ми е клаустрофобично.
Преди да вдигате панаира и да се карате, тихо и спокойно уточнете обстоятелствата, които тя има предвид.
Ако е това, което аз мисля, предложете помощ в намиране на подходяща близко до вас ситуирана квартира.
Ако е другото - ще пиша пак с челен опит. Само бегло ще маркирам, че моята свекърва не е стъпвала у дома повече от десетилетие  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт