Свекървата иска да живее с нас.

• 28 342
  • 346
  •   1
Отговори
# 105
моите бушони биха паднали още когато мъжа й е започнал да прави проблеми.
Твоите бушони биха паднали, защото си определен тип човек. За да харесаш такъв мъж, че и дете да му родиш, трябва ти самата да си определен типаж. С две думи, Господ е събирач.

# 106
Никакви единици, ами цели тълпи са такива, използвачки и манипулаторки откачени. Особено, като ги тресне критическата и започнат да забелязват края на пистата.

Тогава майчинския инстинкт, отстъпва на инстинкта за оцеляване - да са топ, на върха, света да се върти около тях, вниманието да е само около тях, да командват те. Общо взето, да не ги измести по-младата. Която вече ги е изместила всъщност ... И за мъжките, и за женските майки-от-особен-вид важи това.

# 107
В тази създала се ситуация ще поканя майка си да живее също с нас.

# 108
В тази създала се ситуация ще поканя майка си да живее също с нас.

И един от китайското метро, да ги тъпче всички навътре, като се прибират ... People Cop

# 109
Мъжете са много докачливи, когато става дума за майките им, дори когато не са прави. Но когато пресъздам аналогичната ситуация мъжът ми се отрезвява много бързо.

# 110
Мъжете са много докачливи, когато става дума за майките им, дори когато не са прави. Но когато пресъздам аналогичната ситуация мъжът ми се отрезвява много бързо.

А жените са още по-докачливи, когато става дума за майките на мъжете! Joy

Само, като се сетя за моята табуретка и ноктите ми стават 2 см по-дълги.

# 111
  • Далече, далече
Сега се сетих за един случай в Русия, който много се коментираше в медиите.

В двустаен апартамент живееше 4 - членно семейство: мъж, жена, две момичета на 12г. и 18г, гаджето на по-голямата и любовникът на майката, който беше приятел на гаджето и негов връстник, около 30 годишен.

В едно предаване питаха бащата как като мъж е позволил такова нещо, а той не можа да даде смислен отговор.

# 112
На мен ми е чудно едно нещо. Повечето свъкървища ама от най-гадните са били именно тормозени в миналото от същата една такава свекърва. Защо го правят отвово?! След като са минали по този път? Защо го причиняват на синовете си?  Покойната ми пра баба беше от лошити инатести свекита-баба ми сложи нещо някъде тя го мести,и с мен го прави веднъж-опитах да украся двора по някакъв начин като малка-аз слагам нещо-тя мести и така 1 седмица. Не можах да я надвия,отказах се. Тя победи!
 Години наред тормозеха моята баба и тя е една от най-добрите смекърви, защото знае какво й е било на нея и все казва няма да го причинявамна друга жена. Обаче повечето са точно обратното. И аз това не го разбирам.

# 113
  • София /Абсурдистан
И къде чисто физически в една стая ще се съберат 2 спални и детско легло?  Какво му е сложното направо да се откаже?

# 114
И още едно походно за тъщата- че да има с кого сутрин свекървата да ходи на кафе.

# 115
добре де, защо обвинихте мъжа че е някакъв льольо или мамино синче? според мен още може да е стреснат от раждането и си мисли, че е по добре мамето да е с тях и да помага. авторката трябва да говори първо с него, да изясни причините, поради които мъжа и иска майка му да е наоколо, да си каже в прав текст че може да се справи сама, да се определи кое как ще се прави, ако свекито я няма, че е тясно и така. оставяте бебето на свекито и излизате на обяд/вечеря и се води разговор. драмите и кавгите едва ли ще помогнат.

# 116
добре де, защо обвинихте мъжа че е някакъв льольо или мамино синче? според мен още може да е стреснат от раждането и си мисли, че е по добре мамето да е с тях и да помага. авторката трябва да говори първо с него, да изясни причините, поради които мъжа и иска майка му да е наоколо, да си каже в прав текст че може да се справи сама, да се определи кое как ще се прави, ако свекито я няма, че е тясно и така. оставяте бебето на свекито и излизате на обяд/вечеря и се води разговор. драмите и кавгите едва ли ще помогнат.
Баш си е льольо. Стреснал се бил щото дете му се родило. Ще кажеш гръм посред бял ден го ударил и неочаквано му дошло.  Мама да помагала....
  Жените, които оправдават  такава муньовщина често се натрисат на недорасляци, които очакват, че жена им ще замести мама в обгрижването им. После мишокът цял живот се скатава,  жена му опъва каиша и незнайно защо продължава да обвинава свекървата за злочестата си съдба.

Надявам се се да си много, много млада и затова да смяташ, че  е възможно след бурен скандал, някоя да си остави 10 дневното бебе  на свеки за да вечера навън....

# 117
Защото отдавна не е модерно да живеят 3 поколения в една стая...

# 118
  • София

Баш си е льольо. Стреснал се бил щото дете му се родило. Ще кажеш гръм посред бял ден го ударил и неочаквано му дошло.  Мама да помагала....
  Жените, които оправдават  такава муньовщина често се натрисат на недорасляци, които очакват, че жена им ще замести мама в обгрижването им. После мишокът цял живот се скатава,  жена му опъва каиша и незнайно защо продължава да обвинава свекървата за злочестата си съдба.

Надявам се се да си много, много млада и затова да смяташ, че  е възможно след бурен скандал, някоя да си остави 10 дневното бебе  на свеки за да вечера навън....

Голямо изхвъляне, голямо дуене, ей!
Разбира се, че ще се стресне- само идиот или някой с 10 деца, дето и имената им не знае, ще остане безразличен и ще приеме новото човече като мебел.
Една и съща мантра подхващате без значение какъв е случая- все жената не е догледала, като се е женили, все тя е от печена по- печена, готова и 5 първородни да гледат с песен, ама на- муньото ѝ пречи, щото се бил стреснал и продължавал да разчита на мама! Mr. Green
А, тук тема след след тема как на месец/и било детето, ама на мама ѝ било нанагорно, че нямала свой живот, че била зарита с битовизми, че била скапана.........

Колкото пъти някой се опита да предложи нормален и човешки разговор с "мишока" който си е избрала оплакващата се, в който разговор да се обединят и разчитат един на друг, и така да отстранят помощта, толкова пъти се явява хорът на заклеймителките да обясни, как свекървата трябва а се нарита, а от муньото да се избяга с 200. Mr. Green

# 119
  • France
Ех, едно време какви мъже имаше... ходеха на война, на лов, а пък сега - се стряскат от едно бебе... тц, тц, тц... Joy

Общи условия

Активация на акаунт