Свекървата иска да живее с нас.

• 28 342
  • 346
  •   1
Отговори
# 120
Ех, едно време какви мъже имаше... ходеха на война, на лов, а пък сега - се стряскат от едно бебе... тц, тц, тц... Joy
Те, мамите, са въоръжени до зъби да ги спасяват.  Тъй че сърце на място, ще оцелеят.

# 121
  • София /Абсурдистан
Добре де, нормално ли е всички поколения да живеят в една стая като в махалата?
За притокола - един ден и аз ще съм свеки. И през ум не ми минава да се навра в къщата на младите. Най- малкото е тясно и неудобно всичко живо в една стая. Още след половин час ще гръмне скандал.

# 122
  • Далече, далече
Ех, едно време какви мъже имаше... ходеха на война, на лов, а пък сега - се стряскат от едно бебе... тц, тц, тц... Joy

Забравяш, че някои мъже си правят селфита в огледалото на банята.

# 123
  • France
Тези с нацупените джуки не са същите онези с мамутите. Joy

# 124

Баш си е льольо. Стреснал се бил щото дете му се родило. Ще кажеш гръм посред бял ден го ударил и неочаквано му дошло.  Мама да помагала....
  Жените, които оправдават  такава муньовщина често се натрисат на недорасляци, които очакват, че жена им ще замести мама в обгрижването им. После мишокът цял живот се скатава,  жена му опъва каиша и незнайно защо продължава да обвинава свекървата за злочестата си съдба.

Надявам се се да си много, много млада и затова да смяташ, че  е възможно след бурен скандал, някоя да си остави 10 дневното бебе  на свеки за да вечера навън....

Голямо изхвъляне, голямо дуене, ей!
Разбира се, че ще се стресне- само идиот или някой с 10 деца, дето и имената им не знае, ще остане безразличен и ще приеме новото човече като мебел.
Една и съща мантра подхващате без значение какъв е случая- все жената не е догледала, като се е женили, все тя е от печена по- печена, готова и 5 първородни да гледат с песен, ама на- муньото ѝ пречи, щото се бил стреснал и продължавал да разчита на мама! Mr. Green
А, тук тема след след тема как на месец/и било детето, ама на мама ѝ било нанагорно, че нямала свой живот, че била зарита с битовизми, че била скапана.........

Колкото пъти някой се опита да предложи нормален и човешки разговор с "мишока" който си е избрала оплакващата се, в който разговор да се обединят и разчитат един на друг, и така да отстранят помощта, толкова пъти се явява хорът на заклеймителките да обясни, как свекървата трябва а се нарита, а от муньото да се избяга с 200. Mr. Green
тук забелязвам тенденция, че ако мъжо нещо не те кефи в момента, вземай детето/децата и беж при мама. не разбирам защо не може да се остави 10 дневно бебе на свекървата, няма да го умори за 1 час я. и защо не може да се проведе нормален разговор с мъжа за това какво искат страните и да се вземе решение какво да се направи.

# 125
  • Далече, далече
За мъжа от темата ситуацията може и да е нормална. Двете най-обичани жени са около него. Като неопитен татко може да мисли, че така е правилно.

Не разбрах дали е удрял авторката. Това е доста обезпокоително.

# 126
  • Варна
Аз 10-дневно бебе няма да оставя и един час на свекървата или на тъщата, все тая, АКО въпросната е показала, че ще го гледа по начин, който аз не одобрявам. Особено, ако е някоя с мантрата "аз знам какво правя, а ти не, все пак аз съм изгледала 1-2-3 деца" и ме гледа от високо. Май нещо такова долових тук в началните постове на авторката.

# 127
  • Варна
Като знае, че трябва да спим всички в една стая и ми гледа дедето по бабешки. Не допуска да си я гледам както аз искам.

Ето за това говоря. Извинявам се за поредните постове. Не се учудвам, че авторката не ще да й оставя бебето.

# 128
  • София
Като изключим факта, че бабето се е настървила как да осоли бебето и да го намже с мас... тъй де , да помагала, авторката попита ли мъжа си как смятат в една стая да спят 4 възрастни и едно бебе? Или едните ще са в кухнята /ако пространството позволява/ другите в спалнята и ще се прескачат? Манипуланията със секса за момента няма да работи, т.к. 10 дена след раждане едва ли са започнали да го правят. Вероятно авторката още е с лохии. По-добре да го попита къде смята да спят и стоят по цял ден и най-вече да ги пита той нея ли смята тъпа, малоумна и некадърна, че да не може да си гледа бебето или него самия смята за такъв, та им трябават 2 бавачки още за бебето?

# 129
Аз 10-дневно бебе няма да оставя и един час на свекървата или на тъщата, все тая, АКО въпросната е показала, че ще го гледа по начин, който аз не одобрявам. Особено, ако е някоя с мантрата "аз знам какво правя, а ти не, все пак аз съм изгледала 1-2-3 деца" и ме гледа от високо. Май нещо такова долових тук в началните постове на авторката.
какво толкова ще стане за 1 час? та то може през цялото време да спи дори. какво ще направи свекито? ще го възпита грешно за 1 час ли?

# 130
добре де, защо обвинихте мъжа че е някакъв льольо или мамино синче? според мен още може да е стреснат от раждането и си мисли, че е по добре мамето да е с тях и да помага.
Е, на кой нормален мъж може да му мине такава идиотщина през главата?

# 131
какво толкова ще стане за 1 час? та то може през цялото време да спи дори. какво ще направи свекито? ще го възпита грешно за 1 час ли?

Ще гледаш ли бебето за час-два, за да излезнем навън и да обсъдим как да ти кажем, че не ни трябваш да гледаш и да помагаш за бебето? Grinning

Какво толкова има да се обсъжда, казва се право куме в очи и това е, какво има за обсъждане, за скандали, за гонене, заплахи, манипулации... Като не може мъжа, то жената да казва "бабе, хващай си пътя, мерси за помощта, от тук ще се оправяме сами" и това е, без да се обсъжда, щом мъжа не взима страна, нека си мълчи тогава и в обратната ситуация. Той щом на майка си не може да каже едно толкова елементарно нещо, значи и на жена си ще мълчи.

# 132
  • София

Хи,хи! Те, щото се стряскаха от бебетата, ходеха на лов и война- избираха по- познатото и по- близкото до първосигналните им натури.

ПП. Авторката нещо зачезна, да не се окаже и тази тема пързалка, пък ние тук да сме се запенили в защита на тези?

Последна редакция: сб, 10 ное 2018, 13:55 от absurT

# 133
Не,че не мога да си гледам бебето. Така да ви кажа дойде да я види и сега не си отива. Не ми е нужна

Искам да питам.
Вие, в момента, в една стая ли спите със свекървата, или тя спи в кухнята?
И ако дойде свекъра, ще спите всичките в една стая ли? newsm78

В идна стая спим. Вчера си ходи на сило. Май пак щяла да идва

# 134
В идна стая спим. Вчера си ходи на сило. Май пак щяла да идва
Аха, дУбре.

Общи условия

Активация на акаунт