Когато разбереш,че той е женен

• 19 588
  • 371
  •   1
Отговори
# 45
А какво удовлетворение ще изпиташ, ако кажеш на жена му? Тя или знае, или се досеща в най-добрия случай. Но в най-лошия тя не знае и има малко дете/деца, толкова ли си убедена, че заради твоето "страдание" и тя трябва да си изпати? Може изобщо да не е наясно, тогава ще нараниш един невинен човек. А ако знае, няма да й накривиш шапката. Просто нямаш полезен ход Simple Smile

# 46
Опа, а от къде знаеш, че семейството му е развалено изобщо?
Какво опа?Цитирам теб,ти ми казваш че аз искам да му разваля семейството.Според теб,ако той се вижда с други жени,семейството идеално ли е или разрушено?Не съм аз тази която го е развалила.
Не се меси в семейството на човека. Развалено или не си е негово, не твое. Щом не се е развел до сега значи на него си му харесва по този начин. Друг е въпросът дали е морално или не е.
Ти като жертва ли се изживяваш, че искаш да тръгнеш на поход за световен мир и ред?
Остави жена му на мира, даже забрави за двамата. Няма да получиш опрощение за своите грешки като намесиш трети лица. Всъщност, май, най-добре е да кажеш на майка му какъв хубостник е възпитала, ако много държиш да се обясняваш с някого.

# 47
А какво удовлетворение ще изпиташ, ако кажеш на жена му? Тя или знае, или се досеща в най-добрия случай. Но в най-лошия тя не знае и има малко дете/деца, толкова ли си убедена, че заради твоето "страдание" и тя трябва да си изпати? Може изобщо да не е наясно, тогава ще нараниш един невинен човек. А ако знае, няма да й накривиш шапката. Просто нямаш полезен ход Simple Smile
Под афект съм.Знам че е така,какво ли не мислих.Това беше пъроначалното да разбере тя какъв е той.Това е.

# 48
Опа, а от къде знаеш, че семейството му е развалено изобщо?
Какво опа?Цитирам теб,ти ми казваш че аз искам да му разваля семейството.Според теб,ако той се вижда с други жени,семейството идеално ли е или разрушено?Не съм аз тази която го е развалила.
Не се меси в семейството на човека. Развалено или не си е негово, не твое. Щом не се е развел до сега значи на него си му харесва по този начин. Друг е въпросът дали е морално или не е.
Ти като жертва ли се изживяваш, че искаш да тръгнеш на поход за световен мир и ред?
Остави жена му на мира, даже забрави за двамата. Няма да получиш опрощение за своите грешки като намесиш трети лица. Всъщност, май, най-добре е да кажеш на майка му какъв хубостник е възпитала, ако много държиш да се обясняваш с някого.
Може на целия град😀 да го разберат всички хубостника.

# 49
  • София
Нараняването става чрез постъпки, а не чрез информацията за тях.
Аз бих искала да ми кажат. Ако ще да е просякът, който минава всеки ден покрай блока.

# 50
  • София

Има достатъчно неженени мъже. Този не е последният мъж на земята... не се занимавай с него. Животът се дава само веднъж, втори шанс няма да имаш да го наредиш по друг начин.

# 51
  • София
Ако разбера, че е женен и ме е лъгал, ще отнесе един сочен десен прав (тренирала съм кикбокс и ще му го демонстрирам), след което директно отивам и казвам на жена му. Ще си поема и моята част от вината - по-добре мацката да ме напсува, но поне ще знае с какво лайно си има работа.

# 52
  • Насред хаоса

И ето я сега, ще раздава правосъдие и ще уведомява съпругата. С какво право се бъркате в чуждите семейства?
Като почнете така ... А случайно да ти минава през ума, че жененият я е набъркал в собственото си семейство? И че толкова време е мамил за семейното си положение? Както и всяка друга, с която е изневерявал или има намерение да изневерява? После тя се бъркала. Ми ако той си е седял на гъза и си е гледал семейството, няма да има набъркани в него.
Ако разбера, че е женен и ме е лъгал, ще отнесе един сочен десен прав (тренирала съм кикбокс и ще му го демонстрирам), след което директно отивам и казвам на жена му. Ще си поема и моята част от вината - по-добре мацката да ме напсува, но поне ще знае с какво лайно си има работа.
Абсолютно. То и немалката увереност на доста изневеряващи мъже идва точно от щадящите действия на много жени - няма да й казвам, що да им развалям семейството. И така много пъти действителният виновник за развалянето на семейството излиза сух от водата с ореол на ангелче, а тази, която е измамил, и жена му - по-черни от дявола.

# 53

А, баш на място! Иска да се валидира пред съпругата! Ама авторката може да се окаже изненадана - я мъжът да има отворен брак, я тя да не е първата и единствена забежка.

Лошото е, че големите бели птици,които си въобразяват,че е техен "морален дълг" да оповестяват "истината",са голям % от жените.
Маалка подробност,е че съвестта им се обажда,чак когато нещата загрубеят, не още в мига в който са разбрали за измамата,а после,когато не им се понрави развоя на събитията

Това е фалшив морал, зад който се крие обикновена злоба и отмъстителност.Нищо повече.

Как ли пък няма да повярвам,че стремъжът им само и единствено добруването на законната съпруга и са водени от алтруистични мотиви ..Особено когато има намесени и деца в картинката,подобни действия са още по-гнусни.

п.п.Ако някой ден,някоя мърла,само понеже е бръкнала в гащите на ММ,си въобрази,че има правото да ми досажда и си позволи да ми разваля рахата с подобни изцепки,шамарите са ѝ гарантирани..

# 54
Как бихте реагирали,ако разберете че мъжа с който излизате се окаже женен?
Скрит текст:
Бихте ли казали на жена му за вас,да знае с какъв мъж е,а може би тя знае и не и пука.Що за семейства са това,как може да живееш в лъжи и изневери и да си затваряш очите,и да търпиш.Знам че ще ме осъдите,не може да не си знаела,не може да не си се съмнявала.Това е вярно съмненията ми се родиха в последствие.Хващах го в лъжи,но той винаги ги опровергваше,и му вярвах.Всеки път отричаше,че не живее с нея,че са разделени,разведени,така и не разбрах каква е истината,и не знам дали ще мога.Мисля че се виждат заради детето,но така и не посмя да ми го каже,че е само заради това,и в това не съм сигурна.Показвал ми е че ме обича много пъти,че не може без мен.Че никой не му знае положението,и хората приказват,че е така както ми е казвал,да му вярвам.Възможно ли е да са в приятелски отношения заради детето?Имах много въпроси,на който не можах да получа отговор.И това не ми дава мира.Много пъти се отказвах от него,но всеки път ме убеждаваше и аз се връщах.Сега вече ще се опитам да продължа без него,но това чувство дали ме е лъгал през цялото време не ми дава мира,и
дали не губя аз в тоя случай
Скрит текст:
,че не му вярвах,защото той не иска да ме пусне,не и заради това.
Задавала ли си си въпроса, какво точно губиш?
Един лъжец, манипулатор, измамник, неверник, безотговорник, лаладжия......
Няма никакво значение дали те е лъгал, самия факт, че не ти казва цялата истина, че замазва "очи" с половинчати "истини" е достатъчен да ти покаже, че не струва нито като човек, нито като мъж.
Такъв мръсник ли искаш до теб в живота си?Това ли заслужаваш?

не съм чела темата, това на прима виста...

# 55

И ето я сега, ще раздава правосъдие и ще уведомява съпругата. С какво право се бъркате в чуждите семейства?
Като почнете така ... А случайно да ти минава през ума, че жененият я е набъркал в собственото си семейство? И че толкова време е мамил за семейното си положение? Както и всяка друга, с която е изневерявал или има намерение да изневерява? После тя се бъркала. Ми ако той си е седял на гъза и си е гледал семейството, няма да има набъркани в него.
Абсолютно. То и немалката увереност на доста изневеряващи мъже идва точно от щадящите действия на много жени - няма да й казвам, що да им развалям семейството. И така много пъти действителният виновник за развалянето на семейството излиза сух от водата с ореол на ангелче, а тази, която е измамил, и жена му - по-черни от дявола.
Точно така мисля.Ти си ме разбрала.

# 56
  • София
Не мога да понасям мъже, които лъжат. Аз си падам малко детектив и сигурно щях да се усетя по-рано. Просто усещам, че липсва нещо от картинката.

# 57
Скрит текст:
Под афект съм.
Скрит текст:
Знам че е така,какво ли не мислих.Това беше пъроначалното да разбере тя какъв е той.Това е.
Да ти кажа "под секрет"...като я уведомиш, няма да ти олекне.
Апропо, защо не си й казала веднага, след като си разбрала, че не е ерген?
След като прочетох темата, и аз мисля, че крайната ти цел не е да "превъзпиташ" един мъж, а просто тайничко се надяваш тя да го изрита и той да падне в краката ти, влюбен до ушите.
Е, няма да стане.
Щом теб е успявал да баламосва повече от година, само се замисли, колко ли е добър в баламосването на жена си.И че щом до момента не се е развел, шанса да го направи от тук насетне заради теб, е нулев.
Не разбирам и мераците ти да се правиш на Господ и да дирижираш чужди животи.
Ако мъжът й иска да й скапе живота, о.к.
Но ти каква си й, че ще й отваряш очите за "истините на света"?!

# 58

А, баш на място! Иска да се валидира пред съпругата! Ама авторката може да се окаже изненадана - я мъжът да има отворен брак, я тя да не е първата и единствена забежка.

Лошото е, че големите бели птици,които си въобразяват,че е техен "морален дълг" да оповестяват "истината",са голям % от жените.
Маалка подробност,е че съвестта им се обажда,чак когато нещата загрубеят, не още в мига в който са разбрали за измамата,а после,когато не им се понрави развоя на събитията

Това е фалшив морал, зад който се крие обикновена злоба и отмъстителност.Нищо повече.

Как ли пък няма да повярвам,че стремъжът им само и единствено добруването на законната съпруга и са водени от алтруистични мотиви ..Особено когато има намесени и деца в картинката,подобни действия са още по-гнусни.

п.п.Ако някой ден,някоя мърла,само понеже е бръкнала в гащите на ММ,си въобрази,че има правото да ми досажда и си позволи да ми разваля рахата с подобни изцепки,шамарите са ѝ гарантирани..
Да ,да Мърлата му е бъркала в гащите в продължение на месеци,насилствено без той да е искал..
Голям рахат имаш ако мъжът ти изневерява,и само са му бъркали в гащите.Само?Нищо не е за теб,че се е виждал и чукал някоя друга вместо теб толкова време.

# 59
Добре, и той е бъркал в твоите. Това променя ли нещо?
Гледай да оправиш собствения си живот, остави чуждите на мира.
Защо ли обаче виждам само яд и гняв, но не и че си си взела някаква поука?

Общи условия

Активация на акаунт