Когато разбереш,че той е женен

• 19 588
  • 371
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Изритвам го и не бих се хабила да разузнавам кой какво знае.

# 31
Как бихте реагирали,ако разберете че мъжа с който излизате се окаже женен?Бихте ли казали на жена му за вас,да знае с какъв мъж е,а може би тя знае и не и пука.Що за семейства са това,как може да живееш в лъжи и изневери и да си затваряш очите,и да търпиш.

Оф...Поредната тръгнала раздава "вселенска справедливост".. Stop

И кой е виновен?Аз да не съм искала да се забърквам със семеен мъж.

Ами, като не си искала, свий си поомачканото достойнство под мишница и просто си тръгни. Не си ти човекът, който да всява ред и порядък в чуждите семейства. Каквито и да са отношенията им, ти нямаш място там. Особено щом в картинката има и дете.
Нито си първото, нито последното излъгано камилче. Слагаш обица на ухото и продължаваш напред. И със следващия – по-умно и отговорно.
Именно

Още от едно време мразя и избягвам такива отношения. Нагледала съм се на триъгълници с приятелки. Нищо добро не излезе.

Не те знам какво си искала и какво-не,но определено ти се е усладил чуждия мъж и не само,че нямаш никакво намерение да го оставиш,ами и търсиш начини да му развалиш семейството,надявайки се е като кажеш на жена му, тя ще му бие шута и той ще бъде "свободен" само за теб.
Смях в залата..

Последна редакция: чт, 08 ное 2018, 21:19 от Какво?

# 32
  • София
Още от едно време мразя и избягвам такива отношения. Нагледала съм се на триъгълници с приятелки. Нищо добро не излезе.

Аз да съм казала, че някой е виновен?
Случвало ми се е такова нещо.
Просто престанах да му се обаждам и въобще край.

# 33
Дали мъжът е женен само на хартия или не си личи. Когато се запознах със съпругът си беше женен, но от години не живееше с жена си. В началото излизахме само като познати та имах време да се убедя, че е точно така както ми го казва. Имаха добри отношения. Какви са били мотивите им да седят в брак така и не разбрах не ме и интересуваше, исках да знам защо са се разделили. Повече от 10 години сме женени.

# 34
Този не ме кефи с тези лъжи... абе що не го разкараш и си гледай живота. Не ти трябват тези главоболия, мъже има на този свят ,а такива като него бол.. Ще си намериш нещо по  свястно . Успех

# 35
Мен ме интересува как женен мъж успява да заблуди девойки за по цяла година, че е ерген. Деца има ли в картинката?

# 36
  • Terra incognita
Когато разбереш, че той е женен, му удряш най- цветущите псувни, изтриваш му телефона и излизаш на клуб с приятелки 🍾

# 37
  • София
Бих казала на измамената, да.
Това е просто информация, не ѝ разбивам живота, тя ще си вземе решение. Има и малък процент да не знае и да е с такава настройка, че тази информация да ѝ помогне. И да заживее по- добре без скапания женкар.

# 38
И за една година заедно, доколкото разбрах, авторката не е ли била в дома му? Не я ли е запознал с родители, приятели?
И ето я сега, ще раздава правосъдие и ще уведомява съпругата. С какво право се бъркате в чуждите семейства?

# 39
А вие къде се виждахте цяла година, не те ли води в тях?

# 40
[/quote]

Не те знам какво си искала и какво-не,но определено ти се е усладил чуждия мъж и не само,че нямаш никакво намерение да го оставиш,ами и търсиш начини да му развалиш семейството,надявайки се е като кажеш на жена му, тя ще му бие шута и той ще бъде "свободен" само за теб.
Смях в залата..
[/quote]
А, баш на място! Иска да се валидира пред съпругата! Ама авторката може да се окаже изненадана - я мъжът да има отворен брак, я тя да не е първата и единствена забежка.

# 41
Не го искам,просто искам тя да знае,ако е заблудена и лъже и нея.

Смях в залата..
[/quote]
А, баш на място! Иска да се валидира пред съпругата! Ама авторката може да се окаже изненадана - я мъжът да има отворен брак, я тя да не е първата и единствена забежка.
[/quote]

# 42
Не го искам,просто искам тя да знае,ако е заблудена и лъже и нея.И семейството му не е развалено от мен.

Смях в залата..
[/quote]
[/quote]

# 43
Опа, а от къде знаеш, че семейството му е развалено изобщо?

# 44
Опа, а от къде знаеш, че семейството му е развалено изобщо?
Какво опа?Цитирам теб,ти ми казваш че аз искам да му разваля семейството.Според теб,ако той се вижда с други жени,семейството идеално ли е или разрушено?Не съм аз тази която го е развалила.

Общи условия

Активация на акаунт