Когато разбереш,че той е женен

• 19 588
  • 371
  •   1
Отговори
# 15
С неговата жена и аз не бих се занимавала.
Опитах да си представя пред мен да застане непозната и да ми твърди някакви неща за мъжа ми. Ако го подозирам бих се вслушала. Ако ме изненада бих я изгонила. 
Искам да знае за нас,че я е лъгал и мен и нея.

# 16
  • Далече, далече
Пиши й анонимно.
Или направи снимка на вас двамата в интимни пози, но така че да не се вижда лицето ти. После й ги изпрати.

# 17
  • Канада
Ако той е женкар, жена му трябва да знае, че да се спасява на време.
Бих искала да знае,да знае какъв е.Не знам как ще реагира,може и да го знае,и да не и пука.От Почти една година съм с него,не мога да преглътна факта ако ме е лъгал през цялото време.

Губиш си времето и страдаш, просто няма смисъл
Събираш, каквото е останало от гордостта ти и си тръгваш.
Ти искаш за кажеш на жена му, за да го накажеш.
Няма смисъл.
Наказваш само себе си, като се въвличаш в интриги.
Животът е много кратък, за да го пилееш по този начин, повярвай ми
 Успех!

# 18
Ако той е женкар, жена му трябва да знае, че да се спасява на време.
Бих искала да знае,да знае какъв е.Не знам как ще реагира,може и да го знае,и да не и пука.От Почти една година съм с него,не мога да преглътна факта ако ме е лъгал през цялото време.

Губиш си времето и страдаш, просто няма смисъл
Събираш, каквото е останало от гордостта ти и си тръгваш.
Ти искаш за кажеш на жена му, за да го накажеш.
Няма смисъл.
Наказваш само себе си, като се въвличаш в интриги.
Животът е много кратък, за да го пилееш по този начин, повярвай ми
 Успех!
Да искам да го накажа с това,точно това искам да знае,че има и такива жени,които не си тръгват и оставят нещата така,и да си играе с тях.

# 19
Само не разбрах на кого повече те е яд – на него или на нея?  Simple Smile

# 20
  • София
Още от едно време мразя и избягвам такива отношения. Нагледала съм се на триъгълници с приятелки. Нищо добро не излезе.

# 21
Само не разбрах на кого повече те е яд – на него или на нея?  Simple Smile

На него ,защо на нея?

# 22
Пиши й анонимно.
Или направи снимка на вас двамата в интимни пози, но така че да не се вижда лицето ти. После й ги изпрати.
Не мисля че бих го направила😀 Благодаря за идеята😀

# 23
  • Варна
    Отговорът на терзанията Ви се съдържа в изповедта ви.ЛЪЖАТА.Вашата връзка е започнала с лъжа.На мъжки приказки не се вярва мила.Този ценен съвет ми е даден от дете.Както е манипулирал теб,ще манипулира и други. Би било доста унизително да уведомите съпругата му.Все пак в един семеен,любовен триъгълник излишната сте вие.Продължете живота си спокойно,няма смисъл от излишни конфликти,нерви, уточнения. Ако е искал,отдавна би напуснал съпругата си,но и вие ще бъдете в нейната роля,след време. Този мъж е от рода комплексари,които се отдават на лични удоволствия,но си стоят под законния чехъл,от страх от общественото мнение. Имала съм ситуации, при които мъже ми заявяват,че са женени,а аз съм"привилегирована",че съм уведомена.Любовниците им дори не знаят реалното им положение.На такива боклуци отговарям на ниво-вулгарно и без етика,но обективно и приземяващо.Ако имате чувства и Ви е наранил,"отмъстете" му с безразличие и студенина.Това наранява най-много мъжкото его.Жена му няма вина, освен, ако го толерира.Мъжете са ловци и егоисти,по рождение.Влюбят ли се,биха се изправили срещу целия свят.Но,уви,вашия случай не е такъв.Ще имате нови запознанства,флиртове,но вдигнете критериите и изискванията си.

Последна редакция: чт, 08 ное 2018, 22:19 от Viviana91

# 24

Ами, ти кажи. Прочетох първия ти пост и затова попитах.

# 25
    Още от едно време мразя и избягвам такива отношения. Нагледала съм се на триъгълници с приятелки. Нищо добро не излезе.

И кой е виновен?Аз да не съм искала да се забърквам със семеен мъж.

# 26
    Тя може и да знае за теб. Просто да не иска да си нарушава спокойствието. Има и жени, които стоят и търпят и такива неща и се правят на " дръж ми шапката", ако всичко друго им е наред в семейството- грижи се за нея, не я тормози. Зависи.
    Какво искаш да постигнеш, ако разбере?
    Мислиш ли, че такъв човек, който 1 година е лъгал теб, няма да измисли нещо и да замаже положението пред жена си и накрая да изкара, че ти си някаква луда, която не го оставя намира.
    Имай гордост. Зарежи го без обяснения. И не се обръщай назад. Не ти трябва повече да се занимаваш нито с него, нито със семейството му.
    Разбирам, че се чувстваш излъгана и искаш да си отмъстиш, но какъв е смисъла?

# 27
    Остави жена му на мира. Щом ти за една година си го разконспирирала, значи жена му отдавна или знае/подозира, или е решила да си крие главата в пясъка. Тя не ти е враг.
    А твоят Убавец... нямам думи. В крайна сметка той с нея ли живее, как точно го хвана в издънка?
    Не си представям някой да ме мотае цяла година. Чудно ми е не остава ли нощем да спи при теб, не ходихте ли на почивка, на публични места не сте ли заедно? Как е успял да те излъже?

# 28

Ами, ти кажи. Прочетох първия ти пост и затова попитах.
    Тя какво ми е виновна на мен?Ако е заблудена просто искам по някакъв начин да разбере,и той да разбере също че не може да си играе с чувствата на другите и да лъже.

# 29
    И кой е виновен?Аз да не съм искала да се забърквам със семеен мъж.

Ами, като не си искала, свий си поомачканото достойнство под мишница и просто си тръгни. Не си ти човекът, който да всява ред и порядък в чуждите семейства. Каквито и да са отношенията им, ти нямаш място там. Особено щом в картинката има и дете.
    Нито си първото, нито последното излъгано камилче. Слагаш обица на ухото и продължаваш напред. И със следващия – по-умно и отговорно.

Общи условия

Активация на акаунт