Когато разбереш,че той е женен

• 19 725
  • 371
  •   1
Отговори
# 120
  • София
А дано да и е за урок. Прочетох малко отгоре отгоре и бързам да напиша и аз.
Май жена му е знаела/подозирала, че той и изневерява преди на теб изобщо да ти дойде на акъла, че самата любовница си ти.
Аз не си представям как някой ден едно симпатично момиче (което бърка в панталона на мъжа ми ) ще дойде да ми обесняна какъв е мъжът, на който аз съм родила дете. Какво очакваш? Да ти брагодари или шапка да ти свали.  Кафе да си пиете заедно и да го кълнете в хор?
Проблема ти е с него, не с нея. Изгубил ти времето една година. Доста свободни мъже също могат да ти изгубят сериозна част от времето. Без да имат жени.
Този мъж фикс идея ли ти е? Няма мъж, който да остави жена и дете, за да си заживеят с любовницата заедно. Трябва жена му да го изгони/ да си хване багажа за да се случи това. И ти май това целиш.

Това не е вярно.
Боже, колко наивен народ има. Лично аз познавам едно 5-6 мъже, и още толкова жени, които напуснаха законните си половинки за друг човек. Последният, съвсем пресен пример е приятел на мъжа ми. С две деца и дъъълъг брак. Мъжът е мой набор, на 40, хвана се с 20+ годишна мацка. Поне е супер свестен баща, та всеки ден е с децата си, все така грижовен е с тях. Но си е факт: тръгна с другата.

# 121
  • Варна
И авторката е права за себе си - на него на първо място не му е пукало за детето му. Защо на външния човек, когото той е набъркал, трябва да му пука?
Да не ти пука и да не си загрижен е едно. Да правиш мръсно на невинни с цел да си отмъстиш, лустросвайки го като загриженост е друго.

# 122
  • София

И авторката е права за себе си - на него на първо място не му е пукало за детето му. Защо на външния човек, когото той е набъркал, трябва да му пука?

На боклука няма да му пука.
На човека, пострадал от ситуацията, ще му пука, защото знае колко боли гадорията.
Да, авторката е права за себе си, но за мен, тя е същия боклук като любовника.

# 123
Вие познавате такива хора. Аз познавам от другите, които не го правят. Такова ми е и мнението.  Не казвам, че 100 % е така както казвам, казвам това, на което съм била свидетел. А сега ако някой го гони късен пубертет и на 40 се хваща с жена на 20 или вкъщи вече не се издържа може и да се случи.

# 124
Да върти в главата си какви ли не злобни сценарии (да сгази кретена с колата си, да каже на жена му и т. н.)

Ами, да го гази. Да му поръча биячи. Да го кастрира дори. Какво ще занимава жена му...  Laughing

# 125
Аз пък нямам познати да са търпели изневеряващ мъж. Всички се разведоха накрая.  Вярно, едната се беше зарекла да не се развежда, ама след няколко години и на нея й писна да се занимава и каза край.

Всъщност познавам само по-възрастни жени(над 70), които са прощавали забежките на мъжа си. Навремето по-леко се е гледало явно на тия неща.

# 126
  • Насред хаоса
Да не ти пука и да не си загрижен е едно. Да правиш мръсно на невинни с цел да си отмъстиш, лустросвайки го като загриженост е друго.
Не знам защо се възприема непременно като правене на мръсно. Не знам как да го обясня. Мръсното й го е направил и ще продължава да й го прави той. А това неговото мръсно в бъдеще може да е свързано с доста гадни болести за жена му, както и със зарязване накрая барабар с децата заради друга.
И, между другото, по мои наблюдения мъжете казват на друг мъж дори ако само са видели неговата жена или приятелка някъде по улицата с друг, без значение какъв е бил. Ама жените, кой знае защо, си мислят, че най-добрата позиция в такива случаи е да оставят жената на изневеряващ в неведение - така де, главата като е заровена в пясъка, то задникът не е отвън, ама хич.

На боклука няма да му пука.
На човека, пострадал от ситуацията, ще му пука, защото знае колко боли гадорията.
Да, авторката е права за себе си, но за мен, тя е същия боклук като любовника.

Това, че не му пука в определени случаи, не го прави боклук. Няма място за сравнение, защото въпросният е лъгал сума време и нея, и семейството си. Ами ако авторката се беше оказала серийна убийца, вместо първо да пита тук, как тоя ще предпази детето си? Нищо не променя факта, че отговорен за семейството и децата си е той. Това, че не е мислил за такива дреболии, преди да си начесва крастата, си е само и единствено негов проблем. Външният човек също може да е с много наранени чувства и никога не се знае какво може да направи.

# 127
Да върти в главата си какви ли не злобни сценарии (да сгази кретена с колата си, да каже на жена му и т. н.)

Ами, да го гази. Да му поръча биячи. Да го кастрира дори. Какво ще занимава жена му...  Laughing
Това си го представям... Есенна нощ, мъгла, улични лампи в далечината и листа, подухвани от ледения вятър.
Главният герой излиза от къщата си, вдига яката на якето си...
Изведнъж светват десет фара на огромно  GMC, чува се адски рев от форсирания до пръсване двигател и пищенето на всички гуми заглушава немощния вик на нашия донжуан Joy

# 128
  • Варна
Не знам защо се възприема непременно като правене на мръсно.
Просто не вярвам в добрите и подбуди. Това е. Ако реши да каже на жена му със сигурност няма да е, за да и държи ръката после. Ще и го каже, за да и олекне евентуално и толкоз. Няма да и пука за другата и за детето.

# 129
Скрит текст:
Не знам защо се възприема непременно като правене на мръсно. Не знам как да го обясня. Мръсното й го е направил и ще продължава да й го прави той. А това неговото мръсно в бъдеще може да е свързано с доста гадни болести за жена му, както и със зарязване накрая барабар с децата заради друга.
И, между другото, по мои наблюдения мъжете казват на друг мъж дори ако само са видели неговата жена или приятелка някъде по улицата с друг, без значение какъв е бил. Ама жените, кой знае защо, си мислят, че най-добрата позиция в такива случаи е да оставят жената на изневеряващ в неведение - така де, главата като е заровена в пясъка, то задникът не е отвън, ама хич.
Ако видя мъжа на сестра ми, на приятелка, с друга жена, ще преценя дали да им кажа според техните разбирания и искания в случая, предполага се, че ги познавам добре и знам дали искат или не да знаят подобни неща.
Обаче, да се изтреса пред непозната жена и да я светна "Ама, оуу, тъпанарке, аз спах с мъжа ти, хак да ти е!Страдай сега, като си се събрала с такъв льохман!" (нарочно е преувеличено, защото точно така "виждам" информирането на другата), не ми е в приоритетите.

# 130

Да,бе,да..Това са примитивни прийоми,Как' Сийке,а тук се търсят "по-цивилизовани" методи .
Диалог му е майката..Диалог,диалог и пак диалог.Със законната съпруга най-вече.Току виж пък вземе,че ѝ писне и реши да остави кокала..

Ако видя мъжа на сестра ми, на приятелка, с друга жена, ще преценя дали да им кажа според техните разбирания и искания в случая, предполага се, че ги познавам добре и знам дали искат или не да знаят подобни неща.

Естествено.Това е напълно несравнимо с обсъждания тук казус.

# 131
  • София
Отново съм съгласна със Sombra.
Мръсното е вече факт и ще си остане факт, независимо дали авторката каже или не. Единственото, което ще се промени, е съпругата да знае с кого си има работа.

Повечето звучите като малки деца, чиито родители са си изневерявали и мразите ама много мразите лошата леличка/чичко, който ви е развалил страхотното семейство. С такъв хъс пишете.
Явно все пак българката обича да си заравя главата в пясъка.

# 132
  • Насред хаоса

"Ама, оуу, тъпанарке, аз спах с мъжа ти, хак да ти е!Страдай сега, като си се събрала с такъв льохман!" (нарочно е преувеличено, защото точно така "виждам" информирането на другата), не ми е в приоритетите.

Ама така ли си представяте казването? Да идеш и по най-просташки начин да се изсмееш и да я обидиш?
Ясно защо не се разбираме. Друго имам предвид аз, и последното нещо, което бих си позволила, е да злорадствам и да обиждам и унижавам жената. Да, вероятно има такива, които с кеф го правят. Но невинаги подбудите са злоба и отмъстителност. Тия разбирания са един от основните помощници на маса мъже в маменето на жените им.
Единственото, което ще се промени, е съпругата да знае с кого си има работа.

Това имам предвид.

# 133
Това си го представям... Есенна нощ, мъгла, улични лампи в далечината и листа, подухвани от ледения вятър.
Главният герой излиза от къщата си, вдига яката на якето си...
Изведнъж светват десет фара на огромно  GMC, чува се адски рев от форсирания до пръсване двигател и пищенето на всички гуми заглушава немощния вик на нашия донжуан Joy

Аз съм с по-извратено въображение. Представям си как го съблазнява за последно – еротична музика, приглушени светлини, секси бельо, сластен поглед, недвусмислено полюшване на ханша... А едната ръка е скрита зад гърба и стиска голяма и добре наточена ножица. С готовност да я използва по предназначение и да отреже веднъж завинаги мерака му да кръшка.

# 134
Точно аз винаги бих искала да съм наясно. И съм много против изневерите.
Но да припкам при друга жена да докладвам? Не. Особено пък ако аз съм се заиграла с мъжа й - никога. Не съм нито детектив, нито пъдар на никого. Толкоз.

Общи условия

Активация на акаунт