Когато разбереш,че той е женен

• 19 615
  • 371
  •   1
Отговори
# 285
  • Варна

Много деца имат в неразвитите държави. В развитите многодетните семейства са голяма рядкост и са или много богати или от най-долната прослойка.

Горките холандци. И германци. Някой трябва да ги осведоми, че живеят в неразвити държави.

# 286
Леле,що нaпъни,що интерпретaции...
Нaродът го е кaзaл простичко..
"Тaте носи,мaмa меси.."

п.п.Явно и тогaвa мъжът е бил "клиент" зa съпругaтa си.

# 287
Склонна съм да се съглася с Невена, че нещата отиват натам, младите западни общества не мислят за семейства, деца и любови, но в никакъв случай не виждам и нещо по-смислено от това да правят. Виждам единствено задоволяване на някакви техни прищевки, егоизъм и много, много лабилна психика.
В никакъв случай не са щастливи, нито пък ще открият лек за рака, СПИН и тн.

Хубавото е, че това е вид естествен подбор и тези гени ще изчезнат с времето, именно защото не се размножават.

# 288
Те вече изчезват, защото не са се размножили.

Младите западни "общества" са си много добре, за разлика от старите, западни, източни, южни и северни "общества".

# 289
  • Варна
"Циганските гени"ли са" "перфектния""естествен подбор или индийците?В нормалните,цивилизовани общества даден индивид се образова, реализира и тогава създава семейство.В Германия,Франция е стандартно да сключат брак около 40г.Често темите и проблемите във даден форум са следствие на неразумни,емоционални влечения.До 25г тялото на човека е в етап на развитие.Много млади майки са споделяли горчивия опит от ранното, често случайно майчинство.Неизжвяната пълноценно младост,липсата на опит,реализация,точен избор за семеен партньор са генезиса на много сериозни проблеми.Нима е полезно да раждаш и игнорираш децата си по ясли и ДГ?Да търсиш неизживяни удоволствия,любовни трепети и авантюри на стари години, с цел лична реабилитация?Всеки трябва да се изживява пълноценно,не под натиска на общи догми,традиции и т.н.Няма табута, и норми за съжителства,освен незаконните,аморални връзки-инцес,кръвосмешения,педофилия.Те изобилстват при малцинствата.

# 290
Т.е. всички родили преди да навършат 100г, са нещастни и нереализирани?

Който иска да си живее животчето до преклонни старини, нека си го живее. После обаче да не се чуди защо най-близките му живи същества са кученца и котенца.

# 291
Вивианке, не пиши без да си чела. Те брак може и да не сключат изобщо, което не променя факта, че имат нужда от партньор, любов, ВЯРНОСТ, деца, близост.

И нормално е всеки да се реши на семейство, когато се реализира, но реализацията в днешно време не става на 40, както по времето на някои пишещи, а доста по-рано. 

# 292
  • София
В Германия и Франция може да се женят на по 40, но там имат друг стандарт и начин на живот и на 40 са плодовити крави.
Докато тук на 30 вече 50% са или пред клиниките, или не могат да забременеят от раз.
Толкова за естествения подбор. Жалко, но факт.

Хареса ми в случая формулировката на Салсиша. Че статистиката е резултат, а не обяснение за причините. По- поетично беше нейното, де. Като роди, омекна малко

# 293
  • София
В Германия и Франция може да се женят на по 40, но там имат друг стандарт и начин на живот и на 40 са плодовити крави.
Докато тук на 30 вече 50% са или пред клиниките, или не могат да забременеят от раз.
Толкова за естествения подбор. Жалко, но факт.

Хареса ми в случая формулировката на Салсиша. Че статистиката е резултат, а не обяснение за причините. По- поетично беше нейното, де. Като роди, омекна малко

И това не е точно така- ако германците бяха добре с възпроизводството, нямаше да докарат 1 милион турци да им работят още преди 30 +години и нямаше да отворят границите за пълчищата днес.
Французите нямаше да домъкнат "тъмните" от колониите, че да чаткат броениците и да получават детски за по 10 деца........
Природата ни е създала и е смешно да си мислим, че успяваме  да я надхитрим, като се опитваме да разтеглим фертилиня период максимално.

# 294
Абсурд, това, че някой се жени на 40, защото тогава го е вързало, далеч не означава, че за него семейството е нищо, че е консуматор и всички горенаписани глупости.

# 295
  • София
Абсурд, това, че някой се жени на 40, защото тогава го е вързало, далеч не означава, че за него семейството е нищо, че е консуматор и всички горенаписани глупости.

Къде видя да определям женещите се на 40 като консуматори и всички глупости, които си изредила?
Я, прочети ми поста пак и ще вденеш- не е сложно.

# 296

Къде видя да определям женещите се на 40 като консуматори и всички глупости, които си изредила?
Я, прочети ми поста пак и ще вденеш- не е сложно.

Цитирайки, пишеш по под темата, която Невена пропагандира - че мъжете не изневеряват, а ходят, от което на никой не му пука, защото ги интересуват младите придобивки и удобства, а не обвързване и примера и с 50 годишните с по 3 кучета.

# 297
Само да вметна, че може и да се женят средно на 40 години в Германия, макар и да не съм чела такава статистика, но това не означава, че тепърва започват с възпроизводство. Напротив, имат вече 1- 2- 3 деца, общо или по отделно.

# 298
  • Бургас
Аз не мога да вдяна целта на питането. Значи имало връзка с някакъв, ама се оказал женен. Връзката приключила, не е ясно все пак женен ли е, разведен ли е. Но в крайна сметка да уведомим жена му/бившата му.
Това изобщо сериозно ли е?  Ай стига бе. То човек да го хване див ужас и от любовницата вече.

# 299
Аз обаче покрай тази тема се замислих и за нещо друго. Нали се разви тезата, че мъжете кръшкачи много лесно се измъкват сухи от водата, защото любовниците си мълчат и не информират съпругата. Дотук добре.
Да, но какво да правим, когато станем странични свидетели на една извънбрачна връзка? Всички ние познаваме такива кръшкащи индивиди (че и от двата пола) – колеги, приятели, роднини... В тези случаи трябва ли да си мълчим (щом не сме в ролята на любовницата или съпругата), или сме длъжни – от женска солидарност – да докладваме кръшкача на жена му, за да си получи наказанието и да спим спокойно?
Е, момичета, тези, които твърдите, че жена му непременно трябва да научи – вие самите информирате ли жените (или мъжете) на кръшкачите около вас и как точно го правите? Любопитно ми стана...

Общи условия

Активация на акаунт