Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
# 15
 • на острова на мечтите
 • Мнения: 3 811
Благодаря, благодаря, благодаря за новата тема.
http://dreamland-bg.com/index.php?topic=175.msg961#msg961  
Бързам да споделя нещо,което ми попадна в един друг форум. Дано да съм го закачила правилно. Ако ли не,ще го коригирам.
Галдучо, Hug Heart
И още нещо :

  https://www.youtube.com/watch?v=qMarktMEFic

Последна редакция: пт, 09 ное 2018, 20:35 от danilu

# 16
 • България
 • Мнения: 3 347
Благодаря за новата тема!
Heart

# 17
 • Мнения: 765
Здравейте,а какво се прави когато искаш да получиш даден човек но не ти обръща внимание ???😁😂???

# 18
 • Мнения: 1 272
И аз съм тук. Пожелавам много положителна енергия на Петя, моля се за нея и за всички съфорумки, които имат нужда  от молитва.Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

# 19
 • Мнения: 4 747
Благодаря. Hug

# 20
 • Мнения: 4 747
Здравейте. Влизам да споделя, че баба ми е починала рано сутринта. Cry Все още не мога да повярвам. Вчера питах как е и каза, че си е както обикновено. А сутринта сънувах погребението й и мислех да и звънна днес. Казах си дано е само сън. Cry Наистина не мога да повярвам, имам чувството, че някой си прави лоша шега с мен. Тя много ме обичаше и до голяма степен ме е отгледала, на нея съм кръстена. А дори не мога да отида да я изпратя. Cry  Толкова ми е зле, а дори не смея да пия валериан с това ниско кръвно. Страхувам се да не ми стане нещо лошо и на мен. CryCryCry  Баща ми си тръгна веднага и съм сама по 24 часа. Утре не може да дойде. Незнам как ще издържа.
Иска ми се да се успокоявам, че сега е по-добре и че се е отървала от едно тегло, но не мога. Вярно е, че не виждаше и едва ходеше, че и се беше отщяло всичко, но ми е много мъчно. Беше много добър човек и съм сигурна, че Бог ще я вземе при себе си. И за нея живота беше много труден.
Извинявам се, че споделям, но наистина няма с кого. Простете ми.

Последна редакция: нд, 11 ное 2018, 11:35 от Петенце Цветенце

# 21
 • Мнения: 1 272
Моите съболезнавания, Петя. Бъди силна! И това ще премине. Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus

# 22
 • Мнения: 4 239
Моите съболезнования, мило Петенце. Дано е на по-добро място и да те пази.

# 23
 • Мнения: 4 747
Благодаря ви. Сетих се друго и сега се чувствам още по-зле. Тя нощем беше сама в старата къща и от месеци я бяха оставили без телефон под предлог, че не говори и няма смисъл да се плаща такса. Казах на баща ми да не я оставят така, защото ще и се случи нещо и няма да може да потърси помощ. Или поне да и оставят една предплатена карта. Сега не стига, че ме е яд, че я оставиха така, но се чувствам виновна, че не настоявах повече. Или да й бях купила аз една карта и да я бях дала на баща ми. Тя можеше да набира поне от зелената слушалка последния номер. Да се е обадила на баща ми и да я е закарал в бърза пом ощ за 5 минути. На 5км е от тях болницата. Знам, че вече е късно, но ако бях по-настоятелна можеше да се избегне това или поне да се направи всичко възможно. Чувствам се ужасно. Вместо да ми е мъчно вече изпитвам гняв.

# 24
 • в прекрасна къща в уютна градина
 • Мнения: 2 519
Петенце, моите най-искрени съболезнования! Дори за секунда не се съмнявай, че е на по-добро място! На милярди пъти по-добро място! Нито пък се обвинявай за нещо, каквото си могла, направила си го, и е било с добро. Знам, че какъвто и съвет да чуеш, мъката по-малка няма да стане, а само времето лекува. Не се съмнявай в едно, обаче, тя винаги ще те обича, където и да е и ще бди над теб.
А Господ няма да те изостави, винаги ще се намират помощници до теб, били те видими или невидими.

# 25
 • Мнения: 4 747
Пит, остави ме без думи с поста си. Имах нужда от всяка една дума в него! Незнам как винаги намираш точните думи.
Не се съмнявам, че е във висшия астрал, или поне скоро ще бъде. Наскоро четох, че Бог не разделя на небето тези, които е събрал тук. А и ако хора като нея, които са давали всичко за близките си и са били човечни с всеки не са там, то едва ли други биха били. Искам тук да кажа, въпреки, че не я познавате, понеже няма мога да отида утре, че баба ми бе прекрасен, изключителен и достоен във всяко отношение човек и ненапразно цяло село и много хора извън него скърбим за нея. Вярвам, че е до мен мислено и продължавам да я обичам.

Последна редакция: нд, 11 ное 2018, 18:15 от Петенце Цветенце

# 26
 • в прекрасна къща в уютна градина
 • Мнения: 2 519
Петенце, Hug
Просто много пъти съм си събирала сърцето от мъка след загуба на много обичани същества. И много добре те разбирам. За жалост (или не) така е устроен живота. В един момент трябва да поемем към други светове, реалности, вселени или каквото е там отвъд, да учим други неща. Връзката ни с тоя свят остава любовта. Тя е безграничната и вечната.
А до тогава ни остава ние да изживеем живота си достойно, както баба ти го е направила. Щом сме още тук имаме още уроци да учим.

# 27
 • Мнения: 4 747
Много мъдро и много правилно. Напълно съм съгласна. Hug

# 28
 • София
 • Мнения: 248
Благодаря за новата тема! Мир, любов , сила и вяра на всички! 🌼🌼🌼

# 29
 • София
 • Мнения: 1 184
Здравейте,а какво се прави когато искаш да получиш даден човек но не ти обръща внимание ???😁😂???

Не му обръщаш и ти. Колкото по-не му обръщаш, толкова по-добре. Това означава, ако е възможно, да си пренасочиш мислите. Ако продължи и той да не ти обръща, значи не си струва или не му е времето, и/или че ще ти обърне някой друг. Знам, че е трудно, обаче така работят нещата и в повечето случаи е по-добре за теб Simple Smile

Петенце, съболезнования. Blue Heart

Алинна, ти забелязала ли си, че се вкарваш в идентични ситуации в изминалите години, като в кръг? Имаше казус с депресия и антидепресанти, с мъжа, с работата, в която те мачкаха. После изплува и известно време имаше слънцегреене, мисля, че мъжът се смени, имаше промени и в работата. Сега си пак в предходния цикъл? Помисли с какво ги предизвикваш, може би? Или по-скоро, защо имаш необходимост да си в една и съща ситуация?

В предно писане споделих, че въпреки уж осъзнаването си, аз също успявам да се натикам в спирала на сходни ситуации. Повечето хора сме така. Търсете моделите в миналото и детството. Примерно при мен е много силно заложен моделът на пепеляшка, която се спасява. Животът ми се основава на спасения, но не от принц, ами аз си се самоспасявам. Но за да се спасявам, трябва да съм го закъсала, нали така. Така че щом веднъж се спася, веднага изпадам в следващо "бедствие", за да мога да повторя модела на спасяване. Сега практически пак съм в тази ситуация и си се спасявам успешно Simple Smile) хем е приятно, хем ми се иска да прекъсна цикъла и работя по този въпрос с промяна на мисловния вирус. Просто пример, ако ви свърши работа.

Общи условия

Активация на акаунт