На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 22

• 117 296
  • 745
  •   1
Отговори
# 345
  • Сливен
daniela.qnkova благодаря ви
следващия път ще посетя и кипа.
дано ги намеря

# 346
Здравейте момичета
от къде купувате почистващи препарати  от списъка от първа страница на POR COZ  - за котлен камък за петна,
Миналия понеделник го взех този POR COZ  от BIZIM, който е непосредствено до Кипа в Одрин. Дели ги една безиностанция само. И вчера дойде ред да го използвам - ами то това е препарат чудо. По керамиката на тоалетната чиния имах едни петна, които от сума ти време търкам с какви ли не препарати за варовик, купувани от тук и от Турция и нищо не помага. Този, само докато го ливнах - чу се нещо като фъскане, т.е. стана няква реакция с петното и после като изплакнах го нямаше вече. Много благодаря на момичетата, които го препоръчаха!

# 347
  • Пловдив
И пак казвам за POR COZ - много внимателно с батериите, душа и фугите
Макаче благодаря .Да попитам само на едро ли се  пазарува  в БИзим  на дребно може ли. В Бим щом продават техни неща заслужава ли си да го търся.
А какво ще кажеш за А 101

Ами например някой десерти са в кутийка по 12, пак ще ги купиш в такова количество, но тук са на по-добра цена
За сладките работи си заслужава. Перилните също са на добри цени- имат каталог разгледай!
Така на прима-виста не се сещам друго. Зехтини, масло ......има всичко ...не са на стекове, има цени и на едро и дребно.

# 348
  • Сливен
БЛАГОДАРЯ ВИ МОМИЧЕТА
Следващия път задължително ще посетя БИЗИМ и КИПА. Супер е че са  едно след  друго. Имам карта от мигрос разбрах че мога да я ползвам в Кипа.
А БИЗИМ имат ли карти за отстъпка ?

# 349
  • Пловдив
Да,и Бизим имат клиентски карти.

# 350
  • Сливен
  Само за  търговци ли е тази карта или и за физически лица. От касата ли мога да я получа . Заплаща ли се.

# 351
  • Пловдив
Снимка на противогъбичното кремче, аналог уж на ламизил - около 3 лв, и някакви бонбони с джинджифил

С.Алекс, какви са тези джинджифилови бонбони? Нещо за гърло ли?
От няколко дни само изкушавате и вече планирам кога да отскоча,ноо през седмицата Wink
Да похваля едни кисели краставички от Бим ммм уникални,леко пикантни,хрупкави. В буркан стъклен са. Така ме е яд,че не съм взела цял стек. Ама ще поправя грешката.
Бозата на мен лично изобщо не ми хареса.
Макак, този магазин КАЯ Чифлик само за млечни ли е? Струва ми се,че съм го мяркала преди кръстовището на Карфура,но все не съм имала време да спра...

# 352
  • Пловдив
Не е само за млечни има и ориз, леща ей такива варива и ядки ..

Само за  търговци ли е тази карта или и за физически лица. От касата ли мога да я получа . Заплаща ли се.

Аз нямам карта - дават ми да пазарувам, но може да се извади от касата  ставало бързо с паспорт.

Последна редакция: вт, 20 ное 2018, 22:33 от makak

# 353
  • Пловдив
В събота ще ходя за бална рокля в Одрин. Моля, да ми кажете в кои пресечки на главната улица са магазините за официални облекла?

# 354
Здравейте,
първо искам да ви кажа, че съм възхитена от организацията ви и от цялата споделена информация. С радост чета и следя всички ваши мнения и публикации.
Сега да споделя и аз Simple Smile миналата седмица в Петък ходихме до Одрин и посетихме Пазара, Ераста мол, Марги аутлет и централната част. Всички се записахме с покупки, с изключение на моя "мъж" (неофициален засега).
Искам да ви попитам по-специално за мъжката мода, тъй като явно се търси нещо невиждано :Д Обяснението му е следното: "нещо по-разчупено", "панталони с повече джобове", "сватбарски анцунг", "официален анцунг", "по-нестандартни дънки"...като допълнение трябва да е и по-голям размер.

Много ще съм ви благодарна, ако споделите дали сте виждали такива неща и според вас къде може да се намери нещо такова в Одрин или друг близък град.
Поздрави от Пловдив Simple Smile

# 355
Лана76, писах ти лично съобщение с моя дълъг списък лекарства - подчертавам - не всички съм купувала, не всички пия, не съм болна от 100 болести, слава Богу.

За Бизим- харесва ми, цени с др. вериги не мога да съпоставям, защото винаги бързам. Карта нямах, но явно са ми маркирали някаква с титуляр Иван Иванов от Булгаристан - събирателен образ на пазаруващите българи.

В Бизим няма това разнообразие от марки и артикули като в КИПА/Мигрос, но пък откъм оферти на наличните е ОК/нещо като Метро е, но в по-малък вариант/площ.

Последна редакция: вт, 20 ное 2018, 22:40 от *Камея

# 356
  • Пловдив
Iliyana87,

трудна ти е задачата с толкова "обяснителни"
Продължавай да го водиш - докато си избере - така ще имаш и повод да ходиш когато си искаш
Анцузи мулти милиарди видове има на петъчния пазар, спираш и питаш - имат големи номера
Дънки - пак толкова видове има в Колинс, Мави, Котон, ..Литълбиг/LTB/..... до края на миналия месец имаше промоция на ризи в Марги 2 на цената на една - и големи.

Ходене, разглеждане и питане ...това е рецептата да успееш да намериш и "дървен камък" в "близката далечина"

Последна редакция: вт, 20 ное 2018, 22:49 от makak

# 357
  • до едно тепе
За големите номера ми е малко мътно. Моя мъж мери поне 10- якета в различни магазини онзи ден и всичко му беше тясно в раменете. Хем 2ХЛ носи по принцип и като ги облече и имах чувството,че ще се разпукат по шевовете. Не е много едър, но е широколещест явно.
Някой питаше миналата седмица за узрели маслини. Имаше в Мигрос( в Ераста) за 9 и нещо лири на кг.
POR COZ leke и  SIR asprins взех от складовете. Сега остава да кажете и че не са с едно и също предназначение, и как да ги ползвам Laughing Препарата за сухо пране пръскам и бърша, или пръскам, чакам да изсъхне и обирам с прахосмукачка. Децата са омазали яко дивана напоследък и има нужда от спешно почистване.
Да ви разкажа за детските играчки. Едно Барби взех на малката за Коледа. Ми там този модел е 89,90 лири, тук е 59,90лв. При някои играчки разликата в цената е огромна направо.Но има други, които излизат по-скъпо там. Toyzz shop обаче имат сайт и там се рових да ги сравнявам преди да тръгнем.
Макаче тази боза, която аз взех не е само с просо-3 вида брашно са вътре ни не знам какво точно. Единствено царевично разбрах. Пише на състава su, seker, bugday unu, misir unu, dari unu, мисира е царевица, водата и захарта ясно. Другите не знам какво са. Моя мъж не я хареса, но реших да му оставя малко до крайния срок на годност да видим дали ще стане резлива-той така харесва бозата.

# 358
  • Пловдив
pospalancho,buğday unu е пшенично брашно,а darı е просо.Веднъж и ние купихме боза(не се хареса в нашето семейство),но наистина е много гъста(за разлика от нашата в БГ).

# 359
И аз с въпрос  -Търсих  Saltar ( лосион против себореен дерматит) с търсачката и по заглавие, и по активна съставка , но не излиза.  Защо ли? Някой тук ли спомена за него или другаде го четох? Интересува ме дали ефекта е добър и каква е актуалната цена.

Пробвайте това. Взех го за баща си по препоръка и за 2 месеца се оправи.

http://www.ilacabak.com/zetion-2-100-ml-suspansiyon-4166

Общи условия

Активация на акаунт