На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 22

• 117 214
  • 745
  •   2
Отговори
# 675

Миналият месец купувах един стек цигари от фри шопа, на касата ми поискаха паспорта и го чекираха на някаква машина, ако това има някаква връзка с инфо към митничарите...
                                                                          Няма връзка с митницата просто хората искат паспорт за да видят дали имаш години .Нямат право да продават цигари и алкохол на непълнолетни.А това с митническите проверки си е до късмет.Тази неделя и ние бяхме в Одрин  на влизане проверяваха много щателно а на излизане от Турция - влизане в БГ  не, така че  те си знаят какво и кога да
търсят .От безмитната взех 3 стека Пал Мал 1  стек Малборо пакет и 1 стек Мурати  и не ни провериха  а багажника беше пълен с всевъзможни забранени неща ( кашкавал 3 кг.  масло 2 кг от базара в Ераста и овчи и телешки суджук .шоколад и тем подобни забранени нещица).Митничаря отвори видя и нищо.

# 676
сайта от който аз си взех гумите.
www.artlastik.com

Чекирането на паспорта се прави заради разрешено количество внос или износ на покупки от шопа. Излиза инфо само на влизане в Турция. БГ митничар който ви проверява или Ви кани в рентгена няма връзка със системата. Там където ви проверяват паспорта е Гранична Полиция, а не митничар. Отделно имало значение на изход ли сте или на вход--явно някъде са два отделни магазина.
Инфото е от митничар на летище Варна.
Ако е много важно има кой да попитам от митница Свиленград.

# 677
  • София
 Няма връзка с митницата просто хората искат паспорт за да видят дали имаш години .Нямат право да продават цигари и алкохол на непълнолетни.А това с митническите проверки си е до късмет.Тази неделя и ние бяхме в Одрин  на влизане проверяваха много щателно а на излизане от Турция - влизане в БГ  не, така че  те си знаят какво и кога да
търсят .От безмитната взех 3 стека Пал Мал 1  стек Малборо пакет и 1 стек Мурати  и не ни провериха  а багажника беше пълен с всевъзможни забранени неща ( кашкавал 3 кг.  масло 2 кг от базара в Ераста и овчи и телешки суджук .шоколад и тем подобни забранени нещица).Митничаря отвори видя и нищо.
[/quote]

На Бг граница ли ,като е видял нещата и не е казал нищо Simple Smile

# 678
Цигарите бяха под предните седалките  но всичко друго си беше в багажника.Даже чантите не бяха завързани и всичко си се виждаше.Мисля че е до държане и до късмет да не се заядат със теб.

# 679
  • Пловдив
ВИНАГИ питат за цигари
Ти мълча ли си или излъга?

# 680
До сега не са ни питали за цигари .Само един път са ни питали  на турската граница дали носим ракия.GrinningА и миналия месец  на българската ни питаха да не продаваме перилни защото за 2 седмици хадихме 3 пъти.

# 681
  • Пловдив
ВИНАГИ питат за цигари
Ти мълча ли си или излъга?

Не винаги питат за цигари и алкохол.

# 682
  • където си пожелая...даааа...
Момичета, а от шампоаните на BIOBLAS, освен този с чесъна:)), ползвали ли сте другите? Този ще се взима, ясно:)), но се чудех и за останалите от серията, дали са добри?

# 683
Хайде и аз ще пътувам за Одрин в петък вечерта юпии.

# 684
  • до едно тепе
Момичета, а от шампоаните на BIOBLAS, освен този с чесъна:)), ползвали ли сте другите? Този ще се взима, ясно:)), но се чудех и за останалите от серията, дали са добри?
Ами аз и още няколко момичета похвалихме противопърхотния. Моя мъж е със себорея-Мисля това е състоянието, когато на главата се появяват червени, лющещи се петна, които се разраняват понякога до кръв. Та след един много хвален шампоан с кофеин му се обостри себореята и повече от година не можа да се оправи с какви ли не скъпи шампоани от мед.серии. Този му успокои скалпа за 2-3 измивания и от тогава не се е оплаквал от сърбеж, петна и рани. Няма и пърхот.
Аз не съм особено УАУ от този с чесъна. Пресушава ми краищата на косата и колкото и балсам да слагам не мога да се разреша, ако не сложа и кристали. По принцип съм с нормална към леко мазна коса и така да ми изсъхнат краищата, че и с балсама да ми е толкова оплетена косата, че да не мога да се среща, ми се случва рядко.

# 685
  • София

аз съм доволна от BIOBLAS ANTI STRESS ,a от този въобще не съм доволна/това е първия такъв шампоан/ ,косата ми става твърда по време на измиването https://www.avantajkozmetik.com/bioblas-sampuan-1000ml-color-intense-12346

# 686
Здравейте! Някой дали знае за някакъв сироп / за деца или универсален/ от типа на нашия Проспан или Мукоплант, т.е тези,.които са билкови/с бръшлян?  То не се води лекарство и няма как да го намеря в търсачката за лекарства.
И друго - ако някой може да сподели за ориентировъчна цена на бархетен комплект спално бельо -голям чаршаф, плик, 2 калъфки? Взех си тази седмица от Лидл, 50 лв. се върза комплектът, но нещо не ми допадат цветовете, мисля да го върна ако в петък харесам нещо такова в Одрин. На пазара виждали ли сте читаво спално бельо?

# 687
Здравейте! Някой дали знае за някакъв сироп / за деца или универсален/ от типа на нашия Проспан или Мукоплант, т.е тези,.които са билкови/с бръшлян?  То не се води лекарство и няма как да го намеря в търсачката за лекарства.
И друго - ако някой може да сподели за ориентировъчна цена на бархетен комплект спално бельо -голям чаршаф, плик, 2 калъфки? Взех си тази седмица от Лидл, 50 лв. се върза комплектът, но нещо не ми допадат цветовете, мисля да го върна ако в петък харесам нещо такова в Одрин. На пазара виждали ли сте читаво спално бельо?

https://www.tac.com.tr/

https://www.krc.com.tr/karacahome&cws_redirect=true

https://www.englishhome.com.tr/

# 688
Благодаря, това наистина е най-логичният отговор, стига да знаех как е "бархет" на турски 😃

# 689
Здравейте,предстои ми първо ходене до Одрин, моля да ми кажете какво е изгодно да си купя.Ще пътувам с автобус. Също така ако някой ми каже,цена желираните бонбони ще съм много благодарна.

Последна редакция: ср, 12 дек 2018, 19:15 от rapar4eto

Общи условия

Активация на акаунт