На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 22

• 117 716
  • 745
  •   1
Отговори
# 690
  • до едно тепе
Проспан сироп си има в Турция. Но само сиропа. Аз търсих ефервесцентните таблетки за възрастни и ми казаха, че нямат.

# 691
  • Димитровград
Здравейте,предстои ми първо ходене до Одрин, моля да ми кажете какво е изгодно да си купя.Ще пътувам с автобус.
Първа страница -Форумски списък с купувани стоки/продукти

# 692
Здравейте,предстои ми първо ходене до Одрин, моля да ми кажете какво е изгодно да си купя.Ще пътувам с автобус.
Първа страница -Форумски списък с купувани стоки/продукти

Прочетох го. Само да ви питам за цена на желирани бонбони?

# 693
Много видове бонбони - мн.цени. Виж в ел.брошури на магазините.

Поспаланчо, да, точно описаното от теб е себорея.

# 694
  • гр. Бургас
По въпроса за Free Shop-аз също съм купувала от там, но сувенир. Поискаха ми паспорт и след това платих. На нашата граница никой не ми направи проблем, но мин.година през декември, тези които си бяха купили алкохол от същия !магазин имаха проблем.

# 695
[video][/video]
Здравейте,предстои ми първо ходене до Одрин, моля да ми кажете какво е изгодно да си купя.Ще пътувам с автобус. Също така ако някой ми каже,цена желираните бонбони ще съм много благодарна.

Харибо  малък пакет -1 лира ,голям пакет -2.5 лири .   Има най различни.

# 696
Проспан сироп си има в Турция. Но само сиропа. Аз търсих ефервесцентните таблетки за възрастни и ми казаха, че нямат.
Благодаря! А такова ли е името и там?

# 697
  • до едно тепе
Да, аз си питах директно проспан таблет. Човека рече сироп. Разбрахме се някак. Хахах. А ето намерих го. Но може и да не е тов цената обаче. https://www.mamabank.com.tr/prospan-surup-100-ml-126040
За чудещите се за проверките. Току що прочетох статия, че за 3 месеца на КА са хванали 17 пистолета. Единия бил скрит е барбекю, друг в кашон мандарини. Та не се чудете,ако и мандарините ви разровят следващия път. Wink

# 698
  • Бургас
Днес скокнах до Лозенград. На улицата на Уайкики на 200 м от него са отворили голямо заведение тип пекарна, с хубав дизайн, има и еспресо.

В Кипа-та (МММ Мигрос) 90% от колите на паркинга бяха бургаШки. Опоскали целия шампоан с чесън. Много четат тук, един не бяха оставили.

Пак купих от тези подправки, различни видове.

https://www.sanalmarket.com.tr/bagdat-kofte-harci-100-g-p-5ca405

Минахме и през Дона за обувки, забърсах един чифт.
На връщане много щателно ни провериха за цигари и млечни. Едни румънци преди нас горките хвърляха в казана стекове цигари с нещастен вид.

# 699
Здравейте, да знаете да ли е позволено да прекарам ред булл енергийна напитка?

# 700
  • Бургас
Здравейте, да знаете да ли е позволено да прекарам ред булл енергийна напитка?
Защо не. Ние сме насили.

А Дона е на пътя между Лозенград и Одрин, нали? Имат ли сайт?

# 701
  • Бургас
Дона нямат сайт.
На стария път за Одрин от Лозенград, до село  Inece, има табела със сини букви за наляво.
Лесно се намира.

# 702
Поспаланчо, благодаря отново! Ще питам първо за цената, че ако е подобна на показаната, не ме устройва много 😕

# 703
  • варна
Може ли някой който е ползвал мажезик спрей да ми пише на лично съобщение?

# 704
  • Бургас
Освен Bercadia кой е другия мол в Люлебургаз? Излиза ми някакъв 39 Burda. Някой ходил ли е в него? И двата мола много ли са отдалечени едни от друг?

Общи условия

Активация на акаунт