На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 22

• 118 011
  • 745
  •   1
Отговори
# 285
Продължавам ...
Кашкавал, доста мазен, хареса ми Innocent

памперси от БИМ на 24,95ТЛ, аромат има, за мен - силен

много вкусна халва на KOSKA с лешници и рожков 8,45ТЛ

шоколадче на ETİ с шамфъстък, много сладък млечен

бонбони на HELLO SWEETIE 13,50 ТЛ/100гр в Ераста: от мл.шоколад много е сладки, най-много харесах портокалови корички в черен шоколад

каймак, много гъста сметана, за филия хляб с мед за закуска

# 286
didabs, във всички хранителни, навсякъде ги има.
И на каква цена са ?

Oколо 3 лв. е кутията.

# 287
  • Стара Загора
Изкушения пускате само, ама кака ви не може да яде повече сладко... до Коледа! Simple Smile
Да видим следващия уикенд дали ще си позволя само салеп. Иска ми се да опитам и тези бадемови сладки, дано им устоя. Килограмчета и сантиментри има за намаляне. Simple Smile

niki_v_b, благодаря за споделенето. Simple Smile

Скрит текст:
Тартините на Ети съм ги запомнила от препоръки тук, но не ме изкушиха за покупка. Но от браунитата си купих единично и пакет с карамел, който стои в шкафа като ме подгони глада за захар. Simple Smile Опитах първото и не е никак лошо.

Тези продълговатите шоколади на Ulker с цял лешник ги гледам и тук в Била, но още не съм се навила да ги опитам. Май имитират Линд. Simple Smile Laviva десерта и аз го взех, чака си в торбичката.

Хванаха ми око Sekl-i Sahane на Eti (какво представляват) и това кокосовото в синя опаковка до него. Дай повече инфо, моля. Simple Smile

# 288
Като шоколадчето на ETI има и шоколадови бонбони.Много са хубави.

# 289
Споделям ви снимка на Мола в Текирдаг

http://www.tekira.com.tr/tr

и това което мога да кажа за цените е че са  фиксирани и в никакъв случай не са по-скъпи от Одрин.Същото гласи и за Чорлу.Аз също не съм привърженик на борсите и поради тази причина пазара и на трите места е ОК.

Нито пък по заведенията ми е направило впечатление да е скъпо, всичко си беше абсолютно нормално.

П.С. Даже последните ми няколко ходения са в Чорлу и Текирдаг.

# 290
  • Пловдив
Много ми допадна магазин за ядки: Aşina ......................... ама не приемат бг карти за плащане.

В този магазин пазаруваме отдавна- споделяла съм тук
дори че спираме на паркинга на Карфур и има мн. хубави бюрекчийници по пътя

Не вярно, че не приемат бг карти
Скрит текст:

# 291
  • Varna
То хубУ да се иде и до Текирдаг,  и на мене ми се хоцка Laughing
Но аз си мисля, че хората предпочитат Одрин и Лозенград като по-близка
дестинация, а и по-бюджетна.

# 292
Много ми допадна магазин за ядки: Aşina ......................... ама не приемат бг карти за плащане.

В този магазин пазаруваме отдавна- споделяла съм тук
дори че спираме на паркинга на Карфур и има мн. хубави бюрекчийници по пътя

Не вярно, че не приемат бг карти
Скрит текст:
Вярвам. Жена на каса ни отказала, попита собственника и той ни отказа, било то през август, оттогава ходим там само с кеш. Тогава ни обясни, че приемат тр. карти. Няма как да настоя🤔

# 293
Доста хотели се обсъдиха, аз сама изказах мнения за няколко. Коментира се преди време Дуван хотел, но понеже тогава не ме интересуваше, информацията мина "през мен". Може ли отново тези които са били в този хотел да изкажат мнение за цена и условия.

# 294
Момичета, можете ли да ми препоръчате бял боб за варене?

# 295
Първият шампоан от двата с чесън днес го видях за 6 лири в някоя от дрогериите. на биоблас за 14 лири от gratis.

Днес ходих до прословутите борси. Няма да повторя. Мизерия и високи цени.

Лимонадата там я видях за 4 лири, взех я от мигрос май за 3 лири. И не само това...

Утре ще разказвам подробно, но май ще се пренасочваме към Люлебургаз Simple Smile

# 296
Доста хотели се обсъдиха, аз сама изказах мнения за няколко. Коментира се преди време Дуван хотел, но понеже тогава не ме интересуваше, информацията мина "през мен". Може ли отново тези които са били в този хотел да изкажат мнение за цена и условия.
Ако имаш в предвид този: https://www.divan.com.tr/en ,аз съм отсядала в Чорлу и съм очорована от чистотата, комфорта, персонала и закуската.Хотелът е на една пешеходна пътека разстояние от Моловете.Единстевено като минус е ,че няма собствен паркинг, но пък около хотела има доста места за спиране.

# 297
  • Бургас / UK
Момичета, можете ли да ми препоръчате бял боб за варене?

Леля от мен този,много бързо се сварява и мн  вкусен  Simple Smile

Скрит текст:

И от мен един глас за х-л Диван,аз паркирах до хотела,имаше места.

Последна редакция: нд, 18 ное 2018, 21:22 от *Чефи*

# 298
Дуван - Одрин имам предвид.

# 299
Дуван - Одрин имам предвид.
Аз те разбрах отлично ,че питането ти е за Одрин ,но там не съм отсядала и след като е верига само мога да предполагам ,че нивото ще е като в Чорлу. Затова дадох мнението си за този в Чорлу.

Общи условия

Активация на акаунт