На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 22

• 118 011
  • 745
  •   1
Отговори
# 300
  • Бургас / UK
Дуван - Одрин имам предвид.
Аз те разбрах отлично ,че питането ти е за Одрин ,но там не съм отсядала и след като е верига само мога да предполагам ,че нивото ще е като в Чорлу. Затова дадох мнението си за този в Чорлу.

Сега видях,че Севгито е писала Дуван,не знам дали е същия,за който ние пишем-Диван ... newsm78

# 301
Виждам, че сте доволни от шампоана с чесън на Bioblas. А как мирише? И дали би повлиял добре на мазна коса?

# 302
  • Стара Загора
Как да си направим салеп Simple Smile

https://migrostv.migros.com.tr/ev-yapimi-salep-tarifi/

# 303
  • Варна
Първият шампоан от двата с чесън днес го видях за 6 лири в някоя от дрогериите. на биоблас за 14 лири от gratis.

Днес ходих до прословутите борси. Няма да повторя. Мизерия и високи цени.

Лимонадата там я видях за 4 лири, взех я от мигрос май за 3 лири. И не само това...

Утре ще разказвам подробно, но май ще се пренасочваме към Люлебургаз Simple Smile

При моето първо ходене в Одрин преди четири години ходихме на борсите. Имаше няколко пикапа от Хасково , които купуваха на едро прахове и всякакви други перилни препарати. Питах едни от тях доволни ли са от качеството на праховете, а те ми отговориха, че за търговия купуват от борсите, а за в къщи от Кипа и Мигрос ( тогава все още имаше Кипа ).
Стори ми се доста красноречиво.

# 304
Аз също не съм очарована от борсите. При първото ни ходене през септември си купих Ариел за бяло 10 кг. -не съм доволна, този който ми носят от Германия е сто пъти по-добър. Вторият път в началото на ноември изобщо не ходихме там, лимонадата си я взехме от Бизим за 3.15 лири , прахове и омекотителите от Мигрос и Бизим. Само сапунът на пяна не намерих и ако ходя до борсите ще е само заради него. Т.к в Шок, Мигросс и Бизим го нямаше.

# 305
Дуван - Одрин имам предвид.
Аз съм отсядала с приятелки в хотел Дуван и съм останала много доволна. 40 евро беше стая за двама с включена закуска. Има собствен паркинг, намира се в пресечка зад мол Ераста. Стаите са чисти и просторни. Закуската е разнообразна, само дето вечерята не ни хареса. Скъпичко и не чак толкова вкусно

# 306
  • Пловдив
И аз миналата седмица отворих един пакет прах за пране Omo aktive clean(купен от Бизим в Текирда,в края на септември),който въобще не пере,цветът на праха е жълтеникав,не както обикновено бял.Отиде на боклука...

# 307
  • Стара Загора
Да кажа, че и аз не съм доволна от обслужването в Mado в центъра - в петък около 10 минути чакахме да ни донесат меню, след това повече от 20 мин така и не ни донесоха поръчаните неща (чай, кюнефе и едно шоколадово нещо) и не успяхме да я дочакаме. След нашата поръчка сервитоцрчето се покри някъде...
За първи път ходихме на петъчния пазар - не сме очаровани и няма да повторим.

# 308
Сиси-91, заради шума, виковете, тълпата и липсата на етикети с цени  ли не ти хареса пазара или не видя търсеното от теб, качеството? Сподели.

# 309
Сиси-91, заради шума, виковете, тълпата и липсата на етикети с цени  ли не ти хареса пазара или не видя търсеното от теб, качеството? Сподели.

то нали заради всичко това му казавт пазар..
що да има цени.. там се пазарува а не се гледа на етикети

така е било по Османско време..
върви си по същия начин от векове насам.. Simple Smile

# 310
  • софия
Виждам, че сте доволни от шампоана с чесън на Bioblas. А как мирише? И дали би повлиял добре на мазна коса?

Вчера го пробвах. Моного ми харесва. Аромата му е много приятен и силен, дори днес все още ми мирише на хубаво косата. Измива добре, но моята коса не е мазна.

Да кажа, че и аз не съм доволна от обслужването в Mado в центъра - в петък около 10 минути чакахме да ни донесат меню, след това повече от 20 мин така и не ни донесоха поръчаните неща (чай, кюнефе и едно шоколадово нещо) и не успяхме да я дочакаме. След нашата поръчка сервитоцрчето се покри някъде...

Аз пък от това в центъра горе - долу съм доволна като обслужване, макар и по - бавно. Това дето си го написала ние го изпитахме в мола. Нямаха половината неща, които си поръчахме, тирамисуто било замразено, един взима поръчката, двама - трима ти го носят, четвърти за сметката, пък тя объркана. Много време загубихме там в чакане.

# 311
  • София
Момичета в Одрин на борсата дали сте виждали този кашкавал
До сега,само този съм пробвала и ни харесва Simple Smile
Ние този кашкавал го купуваме от Бим,и е много хубав.Интересно ми е за колко сте го купили от т.н."борса"?

Кашкавала го поръчвам от сайт в фейсбук страница-11 лв/кг,а този на конците-8 лв.Аз затова попитах.

# 312
  • Стара Загора
За петъчния пазар - 
Скрит текст:
да, виковете не ми харесаха, липсвата на цени също (тук-таме има цени на някои неща). Като бяхме там нямаше толкова много хора. Не намерихме нещо хубаво (аз си взех блузка и два клина с пепитена разцветка колкото да не е без хич, не ги мерих, май не видях да има и много пробни като цяло), но всеки има различен вкус, в разни ФБ групи хора споделят, че много добре са си напазарували там. По принцип ми е интересно по пазари, примерно ми е приятно на Димитровградския много повече, отколкото на този петъчния.

За Мадо:
Скрит текст:
Исках да седна в това в мола, но нямаше достатъчно време (бяхме с ТА). В центъра имахме свободно време и мислех да хапнем нещо сладичко в Мадо. При предното ни ходене в Одрин пак седнахме там, пак не ни обслужиха много бързо, но беше примеливо. В петък времето ни претискаше, но пък си направихме сметката да седнем и да има достатъчно време дори и да не ни обслужат веднага. По едно време се зачудих да не би проблемът да е желанието ни да платим с карта (тъй като си бяхме изхарчили турските лири), но още при носенето на менюто питахме може ли с карта (ако не може няма смисъл да си харесваме нещо), сервитоьрчето грабна картата и отиде да пита явно някъде, след 2 минути я донесе и каза, че може. Докато чакахме отскочих до тоалетната, през това време друг сервитьор донесъл меню на приятеля ми (след като вече си бяхме поръчали отдавна) Grinning 

Последна редакция: пн, 19 ное 2018, 14:53 от ❇Sisi_91❇

# 313

Кашкавала го поръчвам от сайт в фейсбук страница-11 лв/кг,а този на конците-8 лв.Аз затова попитах.
От кой сайт?

# 314
  • София

От кой сайт?

Има няколко страници ,но аз поръчвам от този https://www.facebook.com/%D0%9A%D0%BE%D0%B7%D0%BC%D0%B5%D1%82%D0 … -131352494385208/

Общи условия

Активация на акаунт