На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 22

• 117 290
  • 745
  •   1
Отговори
# 360
  • до най-прекрасния мъж
Нещо напоследък и на мен ми прави впечатление, че пестят плат. Купих си ватирано зимно долнище XL от Уайкики,  което се оказа, че ми е късо. Не знам така съм го купила или е окъсяло от прането, мерих на бързо и гледах ширината.  Подарих го. От тук си взех L /Лидлско/ и ми е въздългичко, пак след пране. За първи път ми се случва това. Та не се учудвам, че якетата не са станали. На ММ тениските всичките от Турция са му къси, а са достатъчно широки. Явно калъпът е друг или комшиите взеха да пестят плат.

# 361
  • до едно тепе
Моя си взе две тънки блузки от Де факто през септември. Бяха му достатъчно дълги. Сега са му до колана на дънките-скъсиха се много осезаемо от прането-поне 7-8см.  И даже не ги бях пускала в сушилнята.А е рипсен плата та явно самите им материи са по-некачествени вече. Миналата година в Уайкики(тук) всичките дънки(дамските) бяха къси над глезена. Аз съм ниска(165см) и всичките ми бяха по 5см къси. Модата явно беше такава.
Да предупредя за Камфолин-а. Тамън се бях засилила да си намажа кръста и рамото с него, и мъжо ми обясни,че си е "подпалил" коляното. Хубаво че взех и Репарил Н да не съм хептен валат, а той ще си маже колената с камфолин-помага, но аз не търпя на загряващи мазила. Laughing

# 362
  • Пловдив
Големи размери мъжки дрехи сме купували в Kiğılı(има ги и в Ераста,и в Марги,и на главната улица).Проблем не е имало след пране-свиване,скъсяване,но цените в този магазин са високи.Ние имаме карта(Kiğılı Genç Kart),преди 2 години предложиха на сина ми такава карта,издава се на лица от 18г до 25г,отстъпките с тази карта са много добри(50%) и важи по всяко време(не само когато има намаления) и за всички артикули.

# 363
Рospalancho, може ли линк към каталога на Toyzz shop, че нещо не успявам да намеря Sad Това, което намирам е тип брошура без цена.

# 364
  • до едно тепе
Рospalancho, може ли линк към каталога на Toyzz shop, че нещо не успявам да намеря Sad Това, което намирам е тип брошура без цена.
В сайта ги гледам аз https://www.toyzzshop.com/. Има едно редче с лупичка и там пиша примерно Барби и ми излиза всичко, което имат от Барби. Легото също излизат. Това барби, което търсех обаче го нямаше нито в магазина им в Марги, нито в Ераста. Намерих го в другия магазин за играчки в Ераста, който е непосредтвено до Мигрос. Има сайт на торбичката, обаче не се отваря нещо. Но цената беше абсолютно същата. Elitoyuncak се казва магазина.

# 365
Да сте купували козметика против акне, от която да сте доволни? От къде може да се намери - в аптека или в магазин за козметика?

Отивай в някоя аптека тук в БГ вземи АМРИТА- 2-3 лева е чудно мажеш няколко пъти и всичко минава вътре е с четка като лак за нокти нанасяш само на акнето.Моята тинейджърка мн.го уважава.//Препоръчано ми е от фармацефт//

# 366
  • Сливен
ЗДРАВЕЙТЕ
В събота като ходих до Одрин си взех масло от черен кимион. Ако някой го пие може ли да ми каже как го приема .
Само за възрастни ли е? Също така взех и  MINOXIL 2 % DERI SPREY 60 МЛ  това е за косопад само че не знам как се прилага. Ако някой знае моля да обясни.

# 367
За маслото от черен кимион :приема се 1 ч.л. (или 1 с.л. в случай, че теглото ви е по-голямо) 2 пъти дневно, сутрин преди хранене, вечер следхранене.

# 368
  • Стара Загора
ЗДРАВЕЙТЕ
В събота като ходих до Одрин си взех масло от черен кимион. Ако някой го пие може ли да ми каже как го приема .
Само за възрастни ли е? Също така взех и  MINOXIL 2 % DERI SPREY 60 МЛ  това е за косопад само че не знам как се прилага. Ако някой знае моля да обясни.
[/quotе/  -spam263- - edinstvenata-bilka-kojato-e-zapisana-v-biblijata-i-korana-lekuva-vsichki-bolesti-osven-smartta/ копирай това гугъл пише доста неща за маслото от черен кимион, че линка който бях качил не се отваря

Последна редакция: чт, 22 ное 2018, 00:02 от ivstodi

# 369
Скрит текст:
И аз с въпрос  -Търсих  Saltar ( лосион против себореен дерматит) с търсачката и по заглавие, и по активна съставка , но не излиза.  Защо ли? Някой тук ли спомена за него или другаде го четох? Интересува ме дали ефекта е добър и каква е актуалната цена.
Пробвайте това. Взех го за баща си по препоръка и за 2 месеца се оправи.

Скрит текст:

http://www.ilacabak.com/zetion-2-100-ml-suspansiyon-4166

Емотикона,  този шампоан съм го включила в списъка за събота, за да го пробваме.  Беше ми важно да знам, че е ефикасен. Благодаря!

Последна редакция: ср, 21 ное 2018, 22:44 от daniela.qnkova

# 370

Kristalin, много благодаря! Flowers Hibiscus Веднага го купувам...

# 371
  • гр. Бургас
Един въпрос от серия тъпи. Бозата пие ли се, разрежда ли се, яде ли се. Толкова е гъста,че трябва да тръсна шишето, за да излезе нещо от него. За канелата ми е ясно. Нея ще я пропусна. Laughing
Бозата не е като нашата, тази е много гъста и кисела. Видях, че я ядат с лъжичка. На мен лично не ми харесва. Въпрос на вкус.

# 372
  • Стара Загора
Някой ме урочаса и този уикенд няма да пътуваме пфуууу. Салепа ще го сънувам.

Да си споделя нещо по въпроса с падналото качество на дрехите, което коментирахме. Днес колежка беше с пуловер в бордо, който си взела от Де факто. Купила същия и в светлосиньо, миналата седмица идва с него. Гледам я, че го облича за пръв или втори път, а вече около гърдите беше започнал да се заваля. Но тя си личи материята, че е изкуствена. А и по 30 лири, 7 лв...

Аз днес си облякох туниката от Уайкики. Харесаха ме с нея на работа, ще видим кога ще видя топченца и по нея. Като за 54 лири толкова... Blush

https://

# 373
Здравейте.
Какви са ви впечатления от марка на млечни продукти "Yörsan"?Animal Cow2Animal Cow

# 374
  • Пловдив
Здравейте.
Какви са ви впечатления от марка на млечни продукти "Yörsan"?Animal Cow2Animal Cow
Много са вкусни!

Общи условия

Активация на акаунт