На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 22

• 117 271
  • 745
  •   1
Отговори
# 435
  • варна
Здравейте 😊. Да споделя и аз за двудневната екскурзия от събота и неделя. Първо минахме сравнително бързо границата през МТ и се отправихме към Одрин. Част от групата останахме да се разходим по центъра, докато другите посещават музея и джамията. Купих от покрития пазар няколко неща на децата. Разгледах част от магазините , но имаше доста хора . Предполагам имаше някакъв празник или събитие в града. След това в Чорлу посетихме магазина на Колинс, магазин Аzzo, Mavi ,Koton, De facto и др.В Azzo имаше хубави обувки, боти и спортни модели дамски и мъжки на добри цени .В двата мола Тренд и Орион не можах много да огледам, но имаше хора от групата, които си купиха някои неща за дома и каза, че цените са добри.В Мигрос имаше намаление на масло Ичим,  и кашкавали на друга марка, нямаше голям избор на маслини.Взех два шоколада на Юлкер с шам фъстък и с лещници за проба😊. Препарати не си взех  , но имаше добри намаления. В Тач наистина няма голям избор на спални комплекти.На продавачите не им са занимаваше с нас😊. Но все пак тези, които си харесаха нещо си го купиха. От Лозенград макар, че беше дадена поръчка за баклава предварително, бяха объркани бройките, но ни ги направиха, макар, че се забавихме малко.И така уморени и без крака, но доволни се запътихме за МТ , където минахме за 45 минути.Това е от мен ! 😊Благодаря на всички, че споделяте опита си .

# 436
  • Варна
Да се запиша и аз в темата. Предстои ни пътуване след седмица до Одрин, Чорлу и Лозенград. Интересуват ме основно дрехи, обувки и като бъдеща баба всичко за една не родена мома. Вие сте на ход - за първи път ще ми е на шопингтур!

# 437
  • Пловдив
Да се запиша и аз в темата. Предстои ни пътуване след седмица до Одрин, Чорлу и Лозенград. Интересуват ме основно дрехи, обувки и като бъдеща баба всичко за една не родена мома. Вие сте на ход - за първи път ще ми е на шопингтур!

Вие сте на ход - прочетете няколко теми назад,разгледайте първи пост и ще имате нужната информация Wink

# 438
Вие сте на ход - за първи път ще ми е на шопингтур!

Е, бива ли такова неуважение, да не кажа мързел? Толкова труд, усилия и време са вложени, а да не си направите труда поне първа страница да й хвърлите едно око. Какво ли всъщност се обсъжда в тема "на пазар в Лозенград, Одрин..." Confounded

# 439
engi
Вас не ви ли заведоха някъде из Чорлу за баклава.От както ходим до Одрин и Чорлу ние пропускаме Лозенград за баклава и толумби.Последния път в Чорлу пробвахме уникални толумби пред нас ги приготвиха

# 440
  • варна
Не, в Чорлу варианта беше да се вземе от Мигрос баклавата. В Чорлу гледахме доста магазини и моловете.

Последна редакция: вт, 27 ное 2018, 09:31 от bubanka

# 441
Ясно,като е организирано няма време за централната част

# 442
  • варна
Няма време наистина, даже на някои места позакъсняваха хората , което променя организацията. Прибрахме се със малко закъснение . Нали трябва да огледат , като си харесат да пробват, но пробните заети . То като видях , че имаше хора с по 5-6 неща за пробване ви стана ясно , че ще се чака доста.Ами после е същото на касите.

# 443
Група, изтеглих късата клечка със зехтина Angry  Нямам опит със зехтин, за първи път купувам. Взех от 5М  2 л тенекия на Комили, на промоция за 45 ТЛ. Вярно е, че беше евтин, но реших, че е заради кампанията, която вървеше с носталгични опаковки. Оказа се гранясал и ще го изхвърля. Пише, че е в срок до 2020 г. Да, ама не. Явно, трябва да се внимава и човек да си има едно на ум за твърде евтината стока.

Последна редакция: вт, 27 ное 2018, 11:28 от daniela.qnkova

# 444
  • Пловдив
Мда,един със зехтин,аз  с прах за пране,и други,които не са споделили,но зачестяват случаите на разочарования с "турското" качество...

# 445
Мда,един със зехтин,аз  с прах за пране,и други,които не са споделили,но зачестяват случаите на разочарования с "турското" качество...

За да се хване Турското ка4ество не трябва да се гонят най ниските цени.. То на всякаде е така не само в Тюркийе Simple Smile

За да се хване Турското ка4ество не трябва да се гонят най ниските цени.. То на всякаде е така не само в Тюркийе
Има сирене за 18-20 тл/кг има и за 40-45тл..
неможем да кажем 4е сирене за 20 е %100 ка4ество..
Има блузка в LCW за 19,99-39,99 която я хварляш след 2-3 пранета, има блузка за 399,99 тл в IPEKYOL..
И Така и така..

# 446
  • Пловдив
В моя случай праха за пране,който изхвърлих,беше Омо(Ариел и Омо са най-скъпите прахове в Турция),не беше закупен от одринските борси(написала съм в поста си,че е купен от магазин-Бизим в Текирда),разочароващо е.Аз лично не отивам на пазар в Турция първо и единствено заради ниските цени,а заради доброто качество,което в БГ не намирам.

# 447
  • до най-прекрасния мъж
Блузките от LCWaikiki са ми с много добро качество - нося ги по 3-4 години и не са мръднали нито като материя, нито като цвят, нито са се усукали.
От праховете винаги съм била доволна - взимам само Персил и Ариел както от борсите, така и от Мигрос /Кипа/. Зехтин купувам от Мигрос този, който е на промоция в момента, винаги е бил супер. Масло по същия начин - без грешка.
Явно малшанс...

# 448
Здравейте,бяхме в Одрин за първи път от събота до понеделник,останахне много доволни.На границата бяхме към 8 ч. чакахме около час и половина да минем, имаше много коли.Отседнахме в Unisite, двойна стая с кухненска част (81 лв, за две нощувки, за двама) , беше чисто, топло и подредно, всички бяха много любезни.На рецепция и в ресторанта говореха английски което беше добре за нас, защото ние не знаем турски(само няколко думи).Посетихме Margi Outlet и пазара. От пазара си взехме килим 2м за 15лв.,баклава по 15 лири килограма, дамски ранички 2 бр.за 30 лири, мандарини по 2 лири/кг,2 клина Nike 70 лири. От Margi си купихме доста дрехи и обувки,във всички магазини имаше 30-40% намаление. От Polo си взехме 6 блузи за 130 лв.,а във Варна в мола едната струва толкова, хапнахме в Айдън беше много вкусно.От Мигрос си взехме прахове и зехтин, Комили зехтин 2 л. 45 лири, Омо 7 кг-40лири,Персил 4л.35 лири Ариел 4,5 кг. 40 лири,Пантен шампоан 500мл. 12,90 лири, спагети и макарони Barilla(500гр.) по 3 лири/пакета, днес погледнах в Kaufland същите струваха по 2,80 лв. От мол Ераста си взех само едни кецове за 100 лири на Polo. Зад Ераста има един магазин за препарати от където си взехме 7 кг Ариел за 50 лири, 8 кг Персил за 45 лири, Vernel 5л за 20 лири.Отидохме и до борсата за препарати, но миризмата на течните прахове не ми хареса и не купихме нищо.Смятаме отново да отидем скоро и искам да попитам дали  в Одрин има магазин от където да закупя оборудване за фризьорски салон?

# 449
  • Бургас
Група, изтеглих късата клечка със зехтина Angry  Нямам опит със зехтин, за първи път купувам. Взех от 5М  2 л тенекия на Комили, на промоция за 45 ТЛ. Вярно е, че беше евтин, но реших, че е заради кампанията, която вървеше с носталгични опаковки. Оказа се гранясал и ще го изхвърля. Пише, че е в срок до 2020 г. Да, ама не. Явно, трябва да се внимава и човек да си има едно на ум за твърде евтината стока.

Аз нали във фейса ти казах да гледаш да е sizma Wink
Много кофти. Дано другия път случиш на зехтин

Общи условия

Активация на акаунт